Depilačný krém nad pery
Ahojte, používate niektorá depilačný krém na hornú peru? Kamarátka mi to odporúčala, mala krém z Avonu. Chĺpky mám nad perou bledé lebo si ich peroxidujem, ale dosť mi vadia, keď si dam makeup prídu mi výrazne. Bojím sa že mi narastu tmavšie… závidím dievčatám ktoré tento problém nemajú
Išla by som neskôr aj do laseru.
Ako tento problém riešite vy?
Normálne depiluj u kozmeticky ..kvôli čomu by mali nárast tmavšie?
@lasona tak holím si nohy, bikiny a všade narástli tmavé a hrubé
Kupila som si maly depilacny strojcek na tvar od braun - a omnoho lepsie ako hockttory depilacny krem alebo chodenie ku kozmeticke aby mi dala vosk, ktory aj tak hoby fungoval, lebo tie chlpky som mala velmi jemne a hoci boli biele bolo ich dost
Ahoj, ja som ho mala je fajn ale oveľa rýchlejšie po ňom nárastu chĺpky ako po klasickej depilácii. Po tehotenstve sa chystám na laser. Tiež mám chĺpky svetlé ale na slnku sú vidieť
@anonym_autor Daj si patentovať tie tvoje chlpy, nech sa to nejak vyskúma a muži po oholení nech majú potom hrubšie a tmavšie vlasy... aj pre ženy by to bolo super, oholíš hlavu raz a narastú ti tmavé a hrubé vlasy.
@anonym_autor nenarastli Ti tmavé, ale rastú od ustrihnuteho konca, takže opticky hrubšie - keď sa oderu, budú tenšie na koncoch - ako vlasy. Depilácia voskom funguje inak ako holenie, vytrhne sa chlpok, takže rastie jemnejší - časom dosť tenší, ako obočie, ktoré častým trhanim nehustne, ale naopak. A najlepšie je ísť na laser - svätý pokoj.
@anonym_autor to je somarina...potom mas hormonálny problém. Chlpy, vlasy je to to iste. Aj muži sa holia niektorí casto a nerastu im za to hustejšie a tmavšie. Ked ho oholis ako tym ovplyvnis rast? Áno, môže sa zdať ze je tvrdší, ale to aj vlasy keď ostrihas, tak sa ti zdá ze.su hustejšie a konce nie zozuchane...ale nijak inak holenim nezačnú rast ani rýchlejšie, ani nezmenia farbu.
@anonym_autor ved ich vytrhaj pinzetou

Normálne depiluj u kozmeticky ..kvôli čomu by mali nárast tmavšie?