icon

Tipy a triky na najlepšie produkty z DM

really8
11. júl 2024

Ahojte baby, neviem ci tu taka tema uz je ale podme si pozdielat typy na vyrobky z DM ktore podla vas stoja za to. Ja som nasla sprej na zehlenie. Ulahcuje zehlenie ale aj ked len postriekam na pokrcene pekne sa to vyrovna. Mate aj vy nieco co ste takto objavili a ste spokojne?

Strana
z2
mia16081996
Odpoveď bola odstránená
matullienka
11. júl 2024

@really8 prosím ťa hodiš tu ten sprej?

tani777
11. júl 2024

@mia16081996 prosim,to len umyjes? Alebo ako to ma ist dole,lebo celkom som to nepochopila (ale dnes som cela nechapava 😁) dakujem

nikaeli
11. júl 2024

je tu DM skupina 😉

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
tani777
11. júl 2024

@mia16081996 cipana ze fakt len tak? Umyt a hotovo? A musis mat nejake dlhsie chlpky,ci ani nie? Inak,mega dakujem za tip,ja na take veci ani nepozeram 😁

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
really8
autor
11. júl 2024

@nikaeli dakujem o tom som nevedela

really8
autor
11. júl 2024
matullienka
11. júl 2024

@really8 ďakujem

monnci2226
11. júl 2024

moj posledny objav s ktorym som velmi spokojna na skvrny.... a este mi velmi sadol nocny krem balea beauty expert

diewcatqoo
11. júl 2024

@tani777 len pre istotu vyskusaj najprv na malej ploche, tak, ako pisu v navode. Ja som mala na ten krem dost skaredu reakciu - normalne pluzgiere, akoby po popaleni. Krava, samozrejme, ze som hned natrela celu nohu, co by som skusala najprv. Takze cela noha akoby spalena.

natall113
11. júl 2024

Oxi Power prášok na škvrny je úplne úžasný
A denkt mit pena na čistenie záchoda je tiež super

babulkomale
11. júl 2024

@diewcatqoo pravdepodobne ucinna latka bude kyselina thioglykolova?

babulkomale
11. júl 2024

@diewcatqoo aha ano, nasla som, thioglykolat draselny, robi sa s tym trvala na vlasy 🙂

lusinkaj85
11. júl 2024

Tento prostriedok na čistenie rúry mi zmenil život. 😂

anjelok
11. júl 2024

Ja mam rada tieto dezinfekcne utierky na wcko. Len pretriem a splachnem 🙂
https://www.mojadm.sk/denkmit-dezinfekcne-vlhce...

victoriab
11. júl 2024

@really8 super tema 🤩

stanulienkat
11. júl 2024

@tani777 to je ako volakedy Opilca na holenie. U nas to letelo do kosa. Ma to byt nanesene par minut, u nas nestacilo ani 20 minut a silno zoskrabovat skrabkou.

@lusinkaj85 vuskusaj Well done na rury-je neprekonatelny.

@really8 ja mam oblubeny produkt vlozky, tie su fajn, kefky na zuby, detska kozmetika. Provensalska Bio matierka je vyborna a este par veci. Inak som na rady dievcat z MK vyskusala mnoho pripravkov a vacsina je uplne na prd. Su lacne a tak to aj vyzera. Alverde akoze prirodna kozmetika-vyrazky, Oxi prasok na skvrny katastrofa, laky na nechty sa supu, sprchace su cudne, cistic toaliet strasne zapacha...mala som toho vela, ale radsej si priplatim za kvalitnejsie pripravky.

viestta
11. júl 2024

Tabletky na cistenie WC

mima1608
11. júl 2024

Zázračná hubka 😁

snowflakenel
11. júl 2024

Dnes som skusila penovy cistic wc a som spokojna. Citronova vona ma.prekvapila. 🙂
Mala som ten gelovy dm, malinovy a smrdel.
Vyborne su aj tablety do wc, hodis, nechas posobit, urobi to penu ,,precisti pekne. Davam to aj do nadoby na wc kefu.
Spokojna som aj,s balea kremikmi,, cistiaca pena na tvar balea a micelarka mi,sadli, tie ruzove...mam velmi citlivu plet- rosacea a som naozaj,prekvapena.
Ja sprchqlace z.dm zatial,nepouzivam, no,manzel,si chvali Balea.
Produkty Alverde mi nesadli.
Momentalne mam sampon Balea,,modry, kokosovy....je fajn. Hydratuje. No ja mam nefarbene vlasy a potrebujem daco na mastnejsie.

snowflakenel
11. júl 2024

@mima1608 ta je fajn...."-)

snowflakenel
11. júl 2024

@viestta ano,,poizivam ich aj do nadoby na wc kefu.

snowflakenel
11. júl 2024

Som,zvedava na ten well done na rury....zajtra tam,skocim, zas tam,necham ,, majland,, 🙂

matullienka
11. júl 2024

Za mňa sú super odvapnovace nastriekam na sprchový kút nechám pôsobiť a splachnem a sklo je ako nové

matullienka
11. júl 2024

@viestta prosím ťa ktoré sú to

annamivo
11. júl 2024

@matullienka ahoj ktoré to je. Máme strašne tvrdú vodu a umyť sprchový kút je boj ďakujem

viestta
11. júl 2024

@snowflakenel pozor na well done, je to silna alkalia a moze poskodzovat povrchove upravy v rure. Ja cistim ruru handrou. Strcim do nej pekac plny vriacej vody, zapnem na teplovzduch na 100° asi na pol hodinu, spina sa napari, zmakne a krasne to ide zotriet. Staci pravidelne raz za mesiac, dva a nikdy nebude v takom stave, ze by bolo treba agresivnu chemiu

matullienka
11. júl 2024

@annamivo Tento aj my máme strašne tvrdú vodu a za mňa top

Strana
z2