Dobrý samoopaľovací krém
Ahojte poraďte prosím nejaký dobrý samoopalovaci krém ktorý neroby fľaky.dakujem
Ziaja cupuacu
Dove, ten v tube.
tu sa votriem, ak môžem..chcem sa spýtať a oblečenie vám nefarbí? hlavne svetlé farby keď máte na sebe plus keď sa človek von aj spotí..
*nerobí
@nyusika vďaka dlhé roky som nepoužila, tak som sa chcela spýtať, či to nejak nezlepšili 😂
@zuzacka16 zlepsili sa...ale nie zas uplne vo vsektom. napriklad ten vyssie spomenuty dove - staci fakt malicko, ani velmi nesmrdi, ako ine samoopalovaky...ten odporucam. ved sa tym nebudes natierat komplet cela, stacia nohy a ruky, resp to, co ti trci z oblecenia 😀
@zuzacka16 zlepsili sa...ale nie zas uplne vo vsektom. napriklad ten vyssie spomenuty dove - staci fakt malicko, ani velmi nesmrdi, ako ine samoopalovaky...ten odporucam. ved sa tym nebudes natierat komplet cela, stacia nohy a ruky, resp to, co ti trci z oblecenia 😀
@nyusika jasné, že nie celá, len chcela som vedieť, že keď si dám bledšie oblečenie či to farbí, ale keď píšeš, že áno, tak radšej len pri tmavom no..vďaka
Lirene, Olival, EVY pena
Vcera som sa natrela Dove a celkom som spokojna.Ziadne flaky,smuhy a nema taky ten prenikavy zapach.Ja som ho este kvoli hydrataci prekremovala telovym mliekom Dove a dnes mam celkom peknu zdravu farbu. (Kedze ja som total svetlulinka)
@maminkadeticiek a keď sa osprchujem tak ti to zmizne celé? Či ti ostanú nejaké fľaky?
To sa vymyva postupne cele.
Baby mne samoopaľovák strašne smrdí, neviem 🫣 mám Dove ale nezafarbí do hnedá ale do oranžova a to som počula na neho dobré recenzie

Vcera som sa natrela Dove a celkom som spokojna.Ziadne flaky,smuhy a nema taky ten prenikavy zapach.Ja som ho este kvoli hydrataci prekremovala telovym mliekom Dove a dnes mam celkom peknu zdravu farbu. (Kedze ja som total svetlulinka)