icon

Dobrý samoopaľovací krém

23. jún 2025

Ahojte poraďte prosím nejaký dobrý samoopalovaci krém ktorý neroby fľaky.dakujem

maminkadeticiek
23. jún 2025

Vcera som sa natrela Dove a celkom som spokojna.Ziadne flaky,smuhy a nema taky ten prenikavy zapach.Ja som ho este kvoli hydrataci prekremovala telovym mliekom Dove a dnes mam celkom peknu zdravu farbu. (Kedze ja som total svetlulinka)

tim23
23. jún 2025

Ziaja cupuacu

nyusika
23. jún 2025

Dove, ten v tube.

zuzacka16
23. jún 2025

tu sa votriem, ak môžem..chcem sa spýtať a oblečenie vám nefarbí? hlavne svetlé farby keď máte na sebe plus keď sa človek von aj spotí..

petracandle
23. jún 2025

*nerobí

nyusika
23. jún 2025
@zuzacka16

tu sa votriem, ak môžem..chcem sa spýtať a oblečenie vám nefarbí? hlavne svetlé farby keď máte na sebe plus keď sa človek von aj spotí..

@zuzacka16 jasne ze farbi, ked mas svetlejsie oblecenie a spotis sa
ja ho pouzivam len prilezitostne

zuzacka16
23. jún 2025
@nyusika

@zuzacka16 jasne ze farbi, ked mas svetlejsie oblecenie a spotis sa
ja ho pouzivam len prilezitostne

@nyusika vďaka dlhé roky som nepoužila, tak som sa chcela spýtať, či to nejak nezlepšili 😂

nyusika
23. jún 2025
@zuzacka16

@nyusika vďaka dlhé roky som nepoužila, tak som sa chcela spýtať, či to nejak nezlepšili 😂

@zuzacka16 zlepsili sa...ale nie zas uplne vo vsektom. napriklad ten vyssie spomenuty dove - staci fakt malicko, ani velmi nesmrdi, ako ine samoopalovaky...ten odporucam. ved sa tym nebudes natierat komplet cela, stacia nohy a ruky, resp to, co ti trci z oblecenia 😀

zuzacka16
23. jún 2025
@nyusika

@zuzacka16 zlepsili sa...ale nie zas uplne vo vsektom. napriklad ten vyssie spomenuty dove - staci fakt malicko, ani velmi nesmrdi, ako ine samoopalovaky...ten odporucam. ved sa tym nebudes natierat komplet cela, stacia nohy a ruky, resp to, co ti trci z oblecenia 😀

@nyusika jasné, že nie celá, len chcela som vedieť, že keď si dám bledšie oblečenie či to farbí, ale keď píšeš, že áno, tak radšej len pri tmavom no..vďaka

drews_beauty
23. jún 2025

Lirene, Olival, EVY pena

autor
23. jún 2025
@maminkadeticiek

Vcera som sa natrela Dove a celkom som spokojna.Ziadne flaky,smuhy a nema taky ten prenikavy zapach.Ja som ho este kvoli hydrataci prekremovala telovym mliekom Dove a dnes mam celkom peknu zdravu farbu. (Kedze ja som total svetlulinka)

@maminkadeticiek a keď sa osprchujem tak ti to zmizne celé? Či ti ostanú nejaké fľaky?

maminkadeticiek
23. jún 2025

To sa vymyva postupne cele.

natalifatali
24. jún 2025

Baby mne samoopaľovák strašne smrdí, neviem 🫣 mám Dove ale nezafarbí do hnedá ale do oranžova a to som počula na neho dobré recenzie