Ekvivalenty k Flormar rozjasňujúcemu púdru na tvár
Ahojte,
chcela by som sa poradiť ohľadom uvedeného púdru na tvár, či niekto pozná dostatočne dobrý ekvivalent k tomuto púdru. Kupovala som ho v teta drogérii alebo cez riano.sk (v oboch stále už vyše pol roka nedostupný). Stále sa dá zohnať napr. z Notina, to viem. Bojím sa však dňa, kedy ho prestanú vyrábať, nakoľko Riano a teta sú ich predajcovia a nemajú ich dlhodobo. Najskôr menili obal, preto bola dlhšia nedostupnosť, ale je to tu zas.
Ide o to, že za môj život som lepší púder nikdy nemala a komu som ho odporučila, každý ho používa. Je to púder, ktorý vám zakryje všetko na pleti a rozjasní ju, nie je z tváre žiadna "sušienka" a vydrží celý deň. Často sa ma známe pýtajú, aký mejkap používam, keď mám tak krásnu pleť. Je to však tento púder. Používam ho aj pri líčení neviest či na rôzne spoločenské udalosti pre dámy rôznych vekových kategôrii. Minula som ich uz niekoľko desiatok za posledných 5 rokov.
Táto dramatatická téma aka nárek za púdrom je pre mňa dôležitá 😀.
Rada by som, ak by mi niekto vedel poradiť, či existuje podobný produkt ako tento. Ja som zatiaľ nenašla a vyhodila tak zbytočné peniaze za nie dobré púdre.
Budem vďačná, ďakujem☺️