Must-have drogériové produkty na kompletný look
Aké máte obľúbené produkty z drogerie na kompletný spoločensky mejkap?
neviem, ja radsej investujem do kvalitnych veci, lebo ak chcem usetrit a kupim daco z drogerie potom to lutujem a sklamem sa v tom a aj tak musim kupit nieco drahsie cize vyjde to este drahsie...pouzivam z drogerie asi len riasenky lebo nechcem investovat 30 eur na nieco co vydrzi 3 mesiace
SPF mam korejske, tiene mam z Notina - Wibo, make up mam od Macu a od Shiseido, puder mam Huda beauty. Z drogerky mam spiralu, linku na oci a konturku na pery - ale tu vyuzivam minimalne. Este mam aj obcas Flawless Filter od Charlote Tillbury.
@anonym_autor spoločenský myslíš slávnostný, ze napr na ples alebo len tak večer von s kamarátkami?
neviem, ja radsej investujem do kvalitnych veci, lebo ak chcem usetrit a kupim daco z drogerie potom to lutujem a sklamem sa v tom a aj tak musim kupit nieco drahsie cize vyjde to este drahsie...pouzivam z drogerie asi len riasenky lebo nechcem investovat 30 eur na nieco co vydrzi 3 mesiace
naozaj nepoužívam drogerkovú kozmetiku presne ako @anonym_4f0eb3 - iba špirály. resp. tak, používam - ale s vedomím že mi nezáleží že tiene mi o 3 hodiny na očiach ani nebude vidno ... do práce, na nejaký výlet a tak ...
ak chcem byť namaľovaná "poriadne", dám si poriadnu kozmetiku ...
@anonym_autor spoločenský myslíš slávnostný, ze napr na ples alebo len tak večer von s kamarátkami?
@eli43 obidvoje…napr tiene, konturovanie používam zriedka, tak nechcem drahé….napr loreal je v pohode cena aj o niečo drahšie
@eli43 obidvoje…napr tiene, konturovanie používam zriedka, tak nechcem drahé….napr loreal je v pohode cena aj o niečo drahšie
@anonym_autor odporúčam napr ruže od Dermacol tie 16 hod, neotlacaju sa, neskutočne vydržia, okrem jedného odtieňa (perlovo ružový) vydržali. Teraz som objavila od catrice soft glam, dám pod makeup a krásne to urobí podklad. Dá sa použiť aj samostatne ako slabo krycí rozjasňujúci makeup. Makeup používam true match od L'Oréal akurát odtieň som netrafila úplne. Catrice má fajn púder soft blur ja používam Pink. Catrice má fajn farbiaci gél na obočie, dobre vydrží akurát tvár obočia nevydrží s tým len cely deň ale to mne nevadí. Takíto od alverde fajn farba na obočie. Prikladám linky. Catrice rúž matny endless matte.
https://www.mojadm.sk/p/d/1491747/alverde-natur...
https://www.vivantis.sk/kozmetika/catrice-gelov...
@anonym_autor odporúčam napr ruže od Dermacol tie 16 hod, neotlacaju sa, neskutočne vydržia, okrem jedného odtieňa (perlovo ružový) vydržali. Teraz som objavila od catrice soft glam, dám pod makeup a krásne to urobí podklad. Dá sa použiť aj samostatne ako slabo krycí rozjasňujúci makeup. Makeup používam true match od L'Oréal akurát odtieň som netrafila úplne. Catrice má fajn púder soft blur ja používam Pink. Catrice má fajn farbiaci gél na obočie, dobre vydrží akurát tvár obočia nevydrží s tým len cely deň ale to mne nevadí. Takíto od alverde fajn farba na obočie. Prikladám linky. Catrice rúž matny endless matte.
https://www.mojadm.sk/p/d/1491747/alverde-natur...
https://www.vivantis.sk/kozmetika/catrice-gelov...
@anonym_72d350 vďaka za podrobnú odpoved …používaš aj tiene, bronzery a pod?
@anonym_autor v bežný deň nie a nemám momentálne nejaké dobré, ktoré by som mohla odporučiť. Vraj značka RMS má super odtienez licenky, bronzer ale je to cenovo vyššie a na internete.
@anonym_autor tiene odporúčam najviac makeup revolution. paletka stojí okolo 15€ a bohate si s ňou vystačíš aj na niekoľko rokov. čo sa týka konkurovania atď, krémové kontúry určite od nyx taká obojstranná tyčinka a práškové bronzéry značka catrice sunglow, takisto licenky catrice rada softglam. čo sa týka nejakých makeupov korektorov ja som maximálne spokojná s essence výrobkami. púder také čierne balenie od trend it up je výborný. riasenky jedine maybelline, ceruzky na oči, obočie, pery sú výborne od essence. rúže sú topka od alverde také vysoké balenie vyzerá to ako veliká hrubá ceruzka.
takmer všetko používam od týchto značiek a som maximálne spokojná. potom už to je len na tvojej preferencii, aký look sa ti páči a čo od produktu očakávaš.

@anonym_autor Dekoratívnu kozmetiku.