icon

Farbili ste si vlasy počas tehotenstva?

5. nov 2024

Tehulky, farbili ste sa v tehotenstve? Čítala som, že sa v tehotenstve nemoze.

Strana
z2
beata_k
5. nov 2024

Vo farbe nie je retinol. Nie je ucinna latko ako ucinna latka. Netreba robit strasiaka z veci, ktore neskodia. Polovica planety si farby vlasy aj v tehotenstve...

autor
5. nov 2024

@beata_k ja som to povedala obrazne. Pani napísala, “Jasne, Cez hlavu sa ti nedostane farba do plodu :D” takže som napísala k téme, že TAKISTO ako retinol cez pleť.

beata_k
5. nov 2024

Ano, chapem co si tym chcela povedat. Ale ozaj sa netreba bat veci uplne zbytocne. Ozaj su tisice s tisice zien, ktore si farbia vlasy.

janicast
5. nov 2024

Úplne normáálne ako aj inokedy...

sisska96
5. nov 2024

Ty si pokakaná zbytočne 🙈

froneet
5. nov 2024

Nefarbim , na zaciatku som sa bala teraz sa mi zapacili ze ich necham vyrast. Ja osobne pouzivam co najprirodnejsie vsetko, mam aj parfem vhodny pre tehotne zeny , nepouzivam avivaz ale nechty si obcas nalakujem 😅 ale to som robila aj ked som sa snazila otehotniet

dashie269
6. nov 2024

Vlasy si farbím hennou už asi 4 roky a ešte sa mi nestalo, aby chytila na zelenú. Henna môže chytiť blbo iba keď sa ju potom snažíš odfarbiť alebo máš alergiu, no najlepšia prevencia je nepoužívať žiadne kovové predmety pri aplikácii, pretože tu zelenú spôsobuje reakcia s kovom. A samozrejme, používať iba čistý henna prášok, nie hotové farby.

Strana
z2