Farbili ste si vlasy počas tehotenstva?
Tehulky, farbili ste sa v tehotenstve? Čítala som, že sa v tehotenstve nemoze.
@beata_k ja som to povedala obrazne. Pani napísala, “Jasne, Cez hlavu sa ti nedostane farba do plodu :D” takže som napísala k téme, že TAKISTO ako retinol cez pleť.
Ano, chapem co si tym chcela povedat. Ale ozaj sa netreba bat veci uplne zbytocne. Ozaj su tisice s tisice zien, ktore si farbia vlasy.
Nefarbim , na zaciatku som sa bala teraz sa mi zapacili ze ich necham vyrast. Ja osobne pouzivam co najprirodnejsie vsetko, mam aj parfem vhodny pre tehotne zeny , nepouzivam avivaz ale nechty si obcas nalakujem 😅 ale to som robila aj ked som sa snazila otehotniet
Vlasy si farbím hennou už asi 4 roky a ešte sa mi nestalo, aby chytila na zelenú. Henna môže chytiť blbo iba keď sa ju potom snažíš odfarbiť alebo máš alergiu, no najlepšia prevencia je nepoužívať žiadne kovové predmety pri aplikácii, pretože tu zelenú spôsobuje reakcia s kovom. A samozrejme, používať iba čistý henna prášok, nie hotové farby.

Vo farbe nie je retinol. Nie je ucinna latko ako ucinna latka. Netreba robit strasiaka z veci, ktore neskodia. Polovica planety si farby vlasy aj v tehotenstve...