Farbili ste si vlasy počas tehotenstva?
Tehulky, farbili ste sa v tehotenstve? Čítala som, že sa v tehotenstve nemoze.
Kde si to citala? Daj sem odkaz. Kazdy tyzden tema o farbeni v tehotenstve. Neni tyzdna….🤦♀️
Iba hennou, smrdelo mi to a dlho to trvá kým chytí, ale vlasy sa mi zdalo lepšie. Počas tehotenstva som nefarbila chemickými farbami, ale každého vec.
Presla som na farby od Herbatint, ktore su na prirodnej baze. Pouzivam ich dodnes, tak velmi sa mi osvedcili.
Nie, snažila som sa vyhýbať všetkým chemikáliám v kozmetike aj strave. Ale stále tak dobrovoľne, lebo som to tak cítila a bola s tým v pohode, nie preto ze som to niekde čítala.
Keby som ten typ ze mi vadia vlasy bez farby, mám nejaké hnusne odrasty a celkovo som v strese koli tomu tak by som si vlasy isto nafarbila aj tehotná. Zas farba nieje liter vína ze to vylozene môže bábätku uškodiť
farbila, ale mala som zakryte dychacie cesty, aby som to nevdychovala, ale casto nie
Ty vole 🤦🏻♀️ toto bolo odborníkmi vyvrátené uz snáď milión krát. NIČ este raz NIČ sa nedostáva do tela z farby na vlasy. Sme v 21 storočí, ne v stredoveku😡
Nechápem čo sa tu podaktoré rozčulujete. 😅 všade sa píše, že radšej sa takým chemikáliám v tehotenstve vyhnúť. Napríklad ani podaktoré séra na vlasy čo ide iba na pokožku hlavy, sa nemôžu používať.. 🙈 chcela som osobne skúsenosti ale každý robíme po svojom. No ja osobne sa bojím. 😊 a radšej to nebudem skúšať. Možno prírodnú henu by som skúsila, ale bojím sa, že by mi to sfarbilo na zelenú 😂
@andreakg pretože ma to zaujímalo. 😃 osobne skúsenosti. Ako píšem vyššie, každý robí po svojom.
Tak dufam ze nepouzivas ani avivaz, parfem, nelakujes si nechty a vies co. Radsej sa ani nehol
Ja som nefarbila a nechty tiež nelakovala.. jednoducho som mala takto lepší pocit. A názory ako to majú iné ženy ma nezaujímali.
Mne vyskocilo ze velmi malo je tam tych skodlivych chemikalii a ze vacsina studii dokazalo ze nie su skodlive. Pytala som sa v teho mojej midwife. Povedala ze je to uplne ok. Pre istotu som si farbila raz za 3m a vyzerala ako strasidlo 🤣dalsie teho som si uz normalne farbila kazdych 5-5t .
No ja mám problém, že od 15 tich mám šedivé pramienky !! 😇😂😂😂😂 a už to je doooosť vidno .. a to mám len 21 😂

nefarbila a neriskovala by som to, farby na vlasy aj laky na nechty su plne chemikalii, ktore mozu byt teratogenne, mozno je riziko nizke, ale neriskovala by som to.