icon

Farbili ste si vlasy počas tehotenstva?

5. nov 2024

Tehulky, farbili ste sa v tehotenstve? Čítala som, že sa v tehotenstve nemoze.

Strana
z2
heln
5. nov 2024

nefarbila a neriskovala by som to, farby na vlasy aj laky na nechty su plne chemikalii, ktore mozu byt teratogenne, mozno je riziko nizke, ale neriskovala by som to.

biglovemom
5. nov 2024

Jasne

katarinaba
5. nov 2024

odfarbila som si minimalne dva krat v kazdom z troch tehotenstiev

januska12323
5. nov 2024

Čo by sa nemohlo, len ti môže inak chytiť farba.

saxana000
5. nov 2024

Ano ved by som vyzerala jak strasidlo

kiki68
5. nov 2024

Ano farbila, pouzivala som sanotint

really8
5. nov 2024

Kde si to citala? Daj sem odkaz. Kazdy tyzden tema o farbeni v tehotenstve. Neni tyzdna….🤦‍♀️

marlen16
5. nov 2024

@heln to sú už dávno vyvrátené teórie, je to úplne bezpečné

endzi83
5. nov 2024

Iba hennou, smrdelo mi to a dlho to trvá kým chytí, ale vlasy sa mi zdalo lepšie. Počas tehotenstva som nefarbila chemickými farbami, ale každého vec.

oceanahory
5. nov 2024

Presla som na farby od Herbatint, ktore su na prirodnej baze. Pouzivam ich dodnes, tak velmi sa mi osvedcili.

lujza123
5. nov 2024

Nie, snažila som sa vyhýbať všetkým chemikáliám v kozmetike aj strave. Ale stále tak dobrovoľne, lebo som to tak cítila a bola s tým v pohode, nie preto ze som to niekde čítala.
Keby som ten typ ze mi vadia vlasy bez farby, mám nejaké hnusne odrasty a celkovo som v strese koli tomu tak by som si vlasy isto nafarbila aj tehotná. Zas farba nieje liter vína ze to vylozene môže bábätku uškodiť

zobaka
5. nov 2024

farbila, ale mala som zakryte dychacie cesty, aby som to nevdychovala, ale casto nie

veronikaszabova
5. nov 2024

farbim si vlasy kazdych 5t, aj behom tehotenstva (3x tehotna)

luciaruz
5. nov 2024

Ty vole 🤦🏻‍♀️ toto bolo odborníkmi vyvrátené uz snáď milión krát. NIČ este raz NIČ sa nedostáva do tela z farby na vlasy. Sme v 21 storočí, ne v stredoveku😡

minesasubu
5. nov 2024

Samozrejme že ano 🤦‍♀️

autor
5. nov 2024

Nechápem čo sa tu podaktoré rozčulujete. 😅 všade sa píše, že radšej sa takým chemikáliám v tehotenstve vyhnúť. Napríklad ani podaktoré séra na vlasy čo ide iba na pokožku hlavy, sa nemôžu používať.. 🙈 chcela som osobne skúsenosti ale každý robíme po svojom. No ja osobne sa bojím. 😊 a radšej to nebudem skúšať. Možno prírodnú henu by som skúsila, ale bojím sa, že by mi to sfarbilo na zelenú 😂

andreakg
5. nov 2024

Tak potom načo sa pýtaš 😀

autor
5. nov 2024

@andreakg pretože ma to zaujímalo. 😃 osobne skúsenosti. Ako píšem vyššie, každý robí po svojom.

really8
5. nov 2024

Tak dufam ze nepouzivas ani avivaz, parfem, nelakujes si nechty a vies co. Radsej sa ani nehol

autor
5. nov 2024

@really8 no to povedz aj ostatným, ktorý majú taký istý názor. 😂

really8
5. nov 2024

No a kde si to citala?

autor
5. nov 2024

@really8 daj si to do google, xy ti tam vyskočí.

really8
5. nov 2024

A take ze sa moze ti nevyskocili?

bianka33
5. nov 2024

Ja som nefarbila a nechty tiež nelakovala.. jednoducho som mala takto lepší pocit. A názory ako to majú iné ženy ma nezaujímali.

miadi
5. nov 2024

Mne vyskocilo ze velmi malo je tam tych skodlivych chemikalii a ze vacsina studii dokazalo ze nie su skodlive. Pytala som sa v teho mojej midwife. Povedala ze je to uplne ok. Pre istotu som si farbila raz za 3m a vyzerala ako strasidlo 🤣dalsie teho som si uz normalne farbila kazdych 5-5t .

autor
5. nov 2024

No ja mám problém, že od 15 tich mám šedivé pramienky !! 😇😂😂😂😂 a už to je doooosť vidno .. a to mám len 21 😂

katy084
5. nov 2024

kľudne farbi...farbila som každý 2hý mesiac🙂

majlo1234
5. nov 2024

Ved sa zafarbi

sisska96
5. nov 2024

Jasne, Cez hlavu sa ti nedostane farba do plodu :D

autor
5. nov 2024

@sisska96 takisto ako cez tvar retinol 😊