icon

Hanbím sa ísť na pedikúru

4. sep 2025

Ahojte
Je mi to trapne ale pracujem vo vyrobe a kedze nosim pracovnu obuv tak moje nohy vyzeraju tak ako vyzeraju 🫣 dlhsie rozmyslam o pedikure ale jednoducho sa hanbim ist skrz to 😔 ze sa o nestaram

anonym_716382
4. sep 2025

@anonym_autor akurát som na pedikure ,mam otrasne noziska + zarastené nechty :D oni to vnímajú inak ako ty neboj nič🙂

majus2323
4. sep 2025

@anonym_autor ale veď na to je pedikúra

anonym_91e5d1
4. sep 2025

Prvý raz to prezijes, potom budeš mat pekne nohy a mozes chodiť pravidelne

lasona
4. sep 2025

My pedikerky sme uz videli všetko. Však práve preto, treba ist. Neodkladat. Nikto ta nevysmeje. Neboj. Nemáš sa prečo hanbiť.

anonym_4ce286
4. sep 2025

Určite odporúčam čím skôr…. Priateľ tiež nechcel ale keď si otvorila salón moja sestra tak šiel a chodi pravidelne 🙂

sisska96
4. sep 2025

Na to je pedikúra, nie na pekné upravené nohy

blondinka95
4. sep 2025

@anonym_autor ja spm bola teraz v pondelok, a pedikerka hovorí ze najradšej má take zlozite zarastené nohy ošetrovať 😀

kiki68
4. sep 2025

Neboj oni toho videli… to je ako porodnici a celkovo zdravotaci. Pracuju s ludskym telom

anonym_c1a11e
4. sep 2025

Ja som sa tiež hanbila,myslela som si ,že mám nohy v hroznom stave, tiež pracujem vo výrobe.pedikerka mi povedala,že ja mám ešte krásne nohy ,že to čo už ona videla....

sszuzu8
4. sep 2025

Ja som si pred pedikúrou úplne do hladka vypilnikovala chodidlá no ako detské nožičky 🤣🤣 pedikerka povedala čím hnusnejsie nohy prídu tým je radšej ze aj bude vidno nejakú prácu po nej.. Na hladkých nohách sa veľmi nevysanti

dobromila
4. sep 2025

@anonym_autor bola som jediný raz a keďže som veľmi šteklivá, bolo to na nevydržanie. Zváž obavy takého druhu 😁

autor
4. sep 2025
@dobromila

@anonym_autor bola som jediný raz a keďže som veľmi šteklivá, bolo to na nevydržanie. Zváž obavy takého druhu 😁

@dobromila toto mi nenapadlo 😀

autor
4. sep 2025
@anonym_c1a11e

Ja som sa tiež hanbila,myslela som si ,že mám nohy v hroznom stave, tiež pracujem vo výrobe.pedikerka mi povedala,že ja mám ešte krásne nohy ,že to čo už ona videla....

@anonym_c1a11e ved toto ze aj ja. V tych "bagandžoch" človek chodi a nohy trpia 🫣

anonym_716382
4. sep 2025
@sszuzu8

Ja som si pred pedikúrou úplne do hladka vypilnikovala chodidlá no ako detské nožičky 🤣🤣 pedikerka povedala čím hnusnejsie nohy prídu tým je radšej ze aj bude vidno nejakú prácu po nej.. Na hladkých nohách sa veľmi nevysanti

@sszuzu8 a aký mala význam potom tvoja návšteva pedikerky? :D

martinka13
5. sep 2025

Je to ako ísť k lekárovi. Úplne v pohode.

ddaassuullaa
5. sep 2025

Absolutne neries pocit hanby🙏. Prave to, ze cely den si na nohach v pracovnych topankach je spravny impulz dopriat im relax, spravnu starostlivost - ved ta nosia cely den. Navyse ten pocit, ze si im dopriala ulavu, masaz je uzasny, ver mi😉
Hanba prec uplne - kamaratka nechodi cely den ako ty v pracovnej obuvi, pohodova praca, ale zase genetika - uz v 30ke mala nohy ako stara zena. Takze smelo do toho zena✊️

viera012345
5. sep 2025

@anonym_autor ...a účelom pedikúry nie je aj údržba nôh?

autor
5. sep 2025
@ddaassuullaa

Absolutne neries pocit hanby🙏. Prave to, ze cely den si na nohach v pracovnych topankach je spravny impulz dopriat im relax, spravnu starostlivost - ved ta nosia cely den. Navyse ten pocit, ze si im dopriala ulavu, masaz je uzasny, ver mi😉
Hanba prec uplne - kamaratka nechodi cely den ako ty v pracovnej obuvi, pohodova praca, ale zase genetika - uz v 30ke mala nohy ako stara zena. Takze smelo do toho zena✊️

@ddaassuullaa

A viete odporučiť že aká by bola naj? Lebo som pozerala na neter a je ich viac 😁

ddaassuullaa
5. sep 2025
@anonym_autor

@ddaassuullaa

A viete odporučiť že aká by bola naj? Lebo som pozerala na neter a je ich viac 😁

@anonym_autor zalezi od stavu, naozaj. Na zaciatok mozno kombinovana a ked budes pekne udrziavat, bude stacit sucha u dobrej pedikerky, raz za cas mokra - spa.
Mozno ti pri vybere pomoze toto
https://www.vasemanikury.sk/blog/sucha-mokra-pe...

Pozr si recenzie, aby si nenatrafila na niekoho, kto ta odradi a neodvedie profesionalnu pracu

autor
5. sep 2025
@ddaassuullaa

@anonym_autor zalezi od stavu, naozaj. Na zaciatok mozno kombinovana a ked budes pekne udrziavat, bude stacit sucha u dobrej pedikerky, raz za cas mokra - spa.
Mozno ti pri vybere pomoze toto
https://www.vasemanikury.sk/blog/sucha-mokra-pe...

Pozr si recenzie, aby si nenatrafila na niekoho, kto ta odradi a neodvedie profesionalnu pracu

@ddaassuullaa ozaj asi ta kombinovana bude naj. 🤭 len ja som stekliva tak snad to vydrzim. 😀

dia219
5. sep 2025

Nepracujem síce s nohami, ale pracujem na onko gynekologických sálach, niektoré ženy sa tiež veľmi hanbia, najmä ak majú pokročilé štádium rakoviny, a ver mi....nikto by si nedovolil vysmiať pacienta (v tvojom prípade zákazníka). Videli sme veľa prípadov, zaujímavých ale aj škaredých. Nikto to nikdy nejak nekomentoval

robkofalala
Odpoveď bola odstránená
evansova
5. sep 2025

Len chod. Ten absolútne úžasný pocit lahuckych nôh, skvelý pocit....

margotka17
5. sep 2025
@lasona

My pedikerky sme uz videli všetko. Však práve preto, treba ist. Neodkladat. Nikto ta nevysmeje. Neboj. Nemáš sa prečo hanbiť.

@lasona no a ako to zvládajú tie, čo sú šteklivé? Ja zas kvôli štekleniu nechodím,lebo by som rozosmiala celé pedikerstvo 🫣🫣🫣😂

miroslavka1977
5. sep 2025

@anonym_autor kup si exfoliačné ponožky. Odporúčam. Nohy vyzerajú najprv hrozne ale to vydržíš.Ja mam z action. Alebo určite majú v dm.

sszuzu8
6. sep 2025
@anonym_716382

@sszuzu8 a aký mala význam potom tvoja návšteva pedikerky? :D

@anonym_716382 gellak 🤣🤣🤣

sova7
9. sep 2025

Tvojim noham to len prospeje. Je to super vec a fakt je dobre sa starat aj o nohy zvlášť ak máš takú robotu ako pises. Hanbiť sa nemusíš. Aj ti vysvetlia ako sa o nohy starať aby to v tých topánkach zvládli budeš spokojná

sova7
9. sep 2025
@margotka17

@lasona no a ako to zvládajú tie, čo sú šteklivé? Ja zas kvôli štekleniu nechodím,lebo by som rozosmiala celé pedikerstvo 🫣🫣🫣😂

@margotka17 no poviem jej kde nesiahat 😉

autor
9. sep 2025
@sova7

Tvojim noham to len prospeje. Je to super vec a fakt je dobre sa starat aj o nohy zvlášť ak máš takú robotu ako pises. Hanbiť sa nemusíš. Aj ti vysvetlia ako sa o nohy starať aby to v tých topánkach zvládli budeš spokojná

@sova7 dakujem 🥰