Hifu Ultherapia - neinvazívny lifting
Podelíte sa so skúsenosťami s touto metódu na omladenie pleti?
@moonlighting ahoj, dáš nové info ako po zákroku?
@benit môžem sa spýtať, kde si bola konkrétne? U koho? Zvažujem aj ja hifu
@sisinka001 jitka chatrnuchova, pozri fb alebo instagram
@benit ďakujem
Ahojte baby. Sú práve 3 mesiace (a dva dní tuším) od mojej aplikácie Hifu a výsledok žial nulový. Som teda sklamaná, ani nie kvôli peniazom, ale fakt som sa tešila a vkladala do toho veľké nádeje, teraz mi to pripadne tak, že u som v takom stave že mi neni pomoci?? Neviem ale určite ešte niečo vyskúšam, botox určite nie, premýšlam nad hyaluronom. Ak by mal niekto nejaké nápady či skúsenosti sem s nimi 🙂
@moonlighting tak to ma mrzí 😏 a pýtala si sa v tom salóne kde ti to robili ze prečo nie je žiadny efekt?
@moonlighting mne pomáha radiesse, stimuluje tvorbu kolagénu a pekne vypina🙂
@janka_23 Hm, nepýtala. Neviem, nejak mi je to blbé, či?
@jovka Čo je to? Počujem o tom prvý krát.
@moonlighting pogoogli, su to injekcie forma kyseliny ale nielen vyplni ale teda pomaha s tvorbou kolagénu , pekne mi urobilo bradu a predtym lica a som taka sviezejsia🙂
@moonlighting no neviem, však zas malo to nestalo a efekt žiadny. Ja by som sa asi opytala
@jovka Áno už googlim. Tiež ale výsledok trvá rovnako ako pri hifu za 3-4 mesiace.
@moonlighting vtedy sa rozvinie ,ale rozdiel vidis hned ..po odpuchu🙂
@moonlighting ahoj, no ja tiez vysledok nulovy a z toho som enormne sklamana, pretoze niesom az taka stara, vrasky nemam ziadne, chcela som len tvar - plet rozžiarit a nepodarilo sa. Manzel vravi, ze mam jest viac slaniny a budem mat lepsi kolagen ako tieto veci co propaguju a su neucinne. Zamna velke sklamanie, lebo nejedna sa o malu sumu penazi. Mozno, treba viac sedeni, alebo to bolo urobene zlou technikou fakt neviem.
@jovka Ahoj, ešte pls doplňujúce info - koľko ampuliek potrebuješ k jednému zákroku na celú tvár?
@moonlighting ahoj asi 2 myslim , ja som si davala raz lica a raz spodnu cast a teda oba razy po 1 ampulke.
@anka04 pisu aka je ich skusenost s danou metódou o ktorej je tato konverzácia. Je to max relevantne. Nerelevantný je Váš príspevok kritizujúci ostatných za to že si dovolili popísať fakty. Ak raz idem na procedúru a jasne nevidim efekt tak snad nebudem tvrdiť opak. Ten kto by sa tu mal spamätať ste vy. Váš štýl komunikácie nie je v poriadku.
@moonlighting ahoj. Chcem sa spýtať, či po Hifu aj vidíš zlepšenie na tvári, ako to prezentujú?! Vďaka ahoj 😀
@ruza13 Ako uvádzam vyššie - absolútne.

@sono2 ja som na zákroku nebola. Tiež som sa iba informovala od báb ktoré boli