icon

Hifu Ultherapia - neinvazívny lifting

moonlighting
27. okt 2023

Podelíte sa so skúsenosťami s touto metódu na omladenie pleti?

janka_23
31. jan 2024

@sono2 ja som na zákroku nebola. Tiež som sa iba informovala od báb ktoré boli

janka_23
31. jan 2024

@moonlighting ahoj, dáš nové info ako po zákroku?

benit
31. jan 2024

@sono2 prvykrat ma to bolelo nenormalne, teraz uplne pohoda aj by som si schrupla. Ze to zavisi aj od fazy cyklu, neviem. Vravela, ze v druhej polke je to bezbolestnejsie. Ale od rana som sa psychicky pripravovala na bolest, tak si vravim, ze to bolo dobrou psychickou pripravou😁

sono2
31. jan 2024

@benit jaj, čo znamená nenormálne, aká je to bolesť?
No, to asi nedám.

sono2
31. jan 2024

@benit v akom stave máš tvár? Fotky do pn sa nedá? By som ti bola vďačná

benit
1. feb 2024

@sono2 tak to bolelo, ze musela znizit intenzitu a aj potom som zatinala paste😁

benit
1. feb 2024

@sono2 tvar mam podla mudr na svoj vek super, ale ako kazda zena chce byt krajsia. Veru mi vek netipla😉

sono2
1. feb 2024

@benit fu. Dik

sisinka001
1. feb 2024

@benit môžem sa spýtať, kde si bola konkrétne? U koho? Zvažujem aj ja hifu

benit
1. feb 2024

@sisinka001 jitka chatrnuchova, pozri fb alebo instagram

sisinka001
1. feb 2024

@benit ďakujem

moonlighting
autor
4. feb 2024

Ahojte baby. Sú práve 3 mesiace (a dva dní tuším) od mojej aplikácie Hifu a výsledok žial nulový. Som teda sklamaná, ani nie kvôli peniazom, ale fakt som sa tešila a vkladala do toho veľké nádeje, teraz mi to pripadne tak, že u som v takom stave že mi neni pomoci?? Neviem ale určite ešte niečo vyskúšam, botox určite nie, premýšlam nad hyaluronom. Ak by mal niekto nejaké nápady či skúsenosti sem s nimi 🙂

janka_23
4. feb 2024

@moonlighting tak to ma mrzí 😏 a pýtala si sa v tom salóne kde ti to robili ze prečo nie je žiadny efekt?

jovka
4. feb 2024

@moonlighting mne pomáha radiesse, stimuluje tvorbu kolagénu a pekne vypina🙂

moonlighting
autor
4. feb 2024

@janka_23 Hm, nepýtala. Neviem, nejak mi je to blbé, či?

moonlighting
autor
4. feb 2024

@jovka Čo je to? Počujem o tom prvý krát.

jovka
4. feb 2024

@moonlighting pogoogli, su to injekcie forma kyseliny ale nielen vyplni ale teda pomaha s tvorbou kolagénu , pekne mi urobilo bradu a predtym lica a som taka sviezejsia🙂

janka_23
4. feb 2024

@jovka kde si bola na týchto vyplniach? Ja uz dlhšie pokukujem po jednom lekárovi v Martine. Cenovo je to zhruba ako?

janka_23
4. feb 2024

@moonlighting no neviem, však zas malo to nestalo a efekt žiadny. Ja by som sa asi opytala

moonlighting
autor
4. feb 2024

@jovka Áno už googlim. Tiež ale výsledok trvá rovnako ako pri hifu za 3-4 mesiace.

jovka
4. feb 2024

@moonlighting vtedy sa rozvinie ,ale rozdiel vidis hned ..po odpuchu🙂

jovka
4. feb 2024

@janka_23 ja v ba cena 350 e za 1ampulku.

lucina1100
5. feb 2024

@moonlighting ahoj, no ja tiez vysledok nulovy a z toho som enormne sklamana, pretoze niesom az taka stara, vrasky nemam ziadne, chcela som len tvar - plet rozžiarit a nepodarilo sa. Manzel vravi, ze mam jest viac slaniny a budem mat lepsi kolagen ako tieto veci co propaguju a su neucinne. Zamna velke sklamanie, lebo nejedna sa o malu sumu penazi. Mozno, treba viac sedeni, alebo to bolo urobene zlou technikou fakt neviem.

moonlighting
autor
15. feb 2024

@jovka Ahoj, ešte pls doplňujúce info - koľko ampuliek potrebuješ k jednému zákroku na celú tvár?

jovka
15. feb 2024

@moonlighting ahoj asi 2 myslim , ja som si davala raz lica a raz spodnu cast a teda oba razy po 1 ampulke.

ukulele1
Autor odpoveď zmazal
anka04
Autor odpoveď zmazal
nalia
25. mar 2024

@anka04 pisu aka je ich skusenost s danou metódou o ktorej je tato konverzácia. Je to max relevantne. Nerelevantný je Váš príspevok kritizujúci ostatných za to že si dovolili popísať fakty. Ak raz idem na procedúru a jasne nevidim efekt tak snad nebudem tvrdiť opak. Ten kto by sa tu mal spamätať ste vy. Váš štýl komunikácie nie je v poriadku.

ruza13
18. máj 2024

@moonlighting ahoj. Chcem sa spýtať, či po Hifu aj vidíš zlepšenie na tvári, ako to prezentujú?! Vďaka ahoj 😀

moonlighting
autor
18. máj 2024

@ruza13 Ako uvádzam vyššie - absolútne.