icon

Hifu Ultherapia - neinvazívny lifting

moonlighting
27. okt 2023

Podelíte sa so skúsenosťami s touto metódu na omladenie pleti?

lucina1100
19. máj 2024

@moonlighting ani ja nie, nič. A to používam aj prírodnú kozmetiku, séra, tonikum, krémy od firmy zdravie z kopaníc. A to vam poviem, že toto sú top produkty a po nich naozaj vidíte výsledky na vašej tváry. Aj moja svokra mi vravela, že akú mám pleť plnú iskry - života a hneď si to kúpila aj zo švagrinou. A povedala, že toto sú najlepsie výrobky čo kedy v živote si dávala na tvár. A to ešte kolagén kvalitný užívam. Takze keď niekto napíše, že sa o seba nestará a chce vidieť výsledky tak nemôže. Tak stroj je na to aby boli vidno výsledky bez ohľadu na to, či sa starám o pleť alebo nie.
@ruza13

lucina1100
19. máj 2024

@moonlighting však som to napísala dobre? Mám pravdu. Toto boli najhoršie investované peniaze🙈

moonlighting
autor
19. máj 2024

@lucina1100 Ja tiež, zmena mi nastala až som začala užívať kolagén a tiež si kupujem krém peptidový aj so sérom zo Zdravie z kopaníc (inšpirovala si ma @lucina1100 ) a po tom že úplne super 👌 Ale bohužiaľ hifu vôbec nič 🤷🏻‍♀️

ruza13
19. máj 2024

@moonlighting ahojte.Chcem sa spýtať na ten krém a serum co užívate. Ako dlho ich používate?! A môžte mi napísať presne ktoré?! Vďaka 😀Ja som boja objednaná na Hifu, ale po Vašich skúsenostiach čo ste napísali, som to zrušila. Ja som zase bola na nitovom liftingu, ale tiež som od toho očakávala popravde viac. Ešte potrebujem trosku “zdvihnúť” spodnú časť tvare

ruza13
Autor odpoveď zmazal
lucina1100
19. máj 2024
moonlighting
autor
20. máj 2024

@ruza13 Ja používam výrobky z rady Panalux, a to Peptidový krém + sérum. U mňa viditeľný účinok do týždňa. Samozrejme to neni ako po chirurgickom estetickom zákroku alebo napichaní, ale oproti Hifu aspoň vidieť že sa na pleti niečo udialo. Plus určite k tomu dopomohol aj kolagén ktorý užívam. Čo sa týka Hifu - čakala som zázraky, no nevyskúšaš, nevieš. Možno fakt to niekomu pomohlo.

ruza13
26. máj 2024

@moonlighting moooc ti ďakujem. 😀

snehulienka99
Autor odpoveď zmazal
miriamzba
2. aug 2024

U mňa hifu vôbec nič nespravilo, a to som sa tešila lebo to vyzeralo slubne. Pomohlo mi trochu pribrat, viac spať, jesť ale hlavne menej stresu.

moonlighting
autor
2. aug 2024

@miriamzba To je asi najúčinejšia, najlacnejšia ale teda najťažšie zrealizovateľná možnosť 🙈

ivanka_kud
10. okt 2024

@moonlighting @lucina1100 Ahojte. Viete prosim aky typ pristroja to bol? Ja som objednana na sobotu, ale co som sa pytala telefonicky, tak tie pristroje sa postupne vyvijaju ako vsetko, preto asi niektore pisu, ze maju na to ist 3x do roka, niektore raz, niekoho to boli viac, niekoho menej.. Vsetko ale treba povedat v salone si myslim.
Tak ja len ci viete typ pristroja, pripadne mi poslat link kde ste boli a ja si to nastudujem. Ja idem do Trnavy a baba tam ma 7D Mediswiss, svajciarsky.

mika1821
15. okt 2024

@ivanka_kud ahoj, bola si nakoniec na tom HIFU?ako si dopadla?😊 ďakujem za info

ivanka_kud
15. okt 2024

@mika1821 ahoj, ano, ano, bola. Vsetko mi pekne vysvetlila, atd atd.. a teraz uz len cakam a dufam 😃 ale mam pocit takeho "pnutia" ako uz spominalo par bab aj tuto v diskusii. Mozno placebo, mozno ozaj.. Neviem.. Kazdopadne, bala som sa, ze to bude boliet, ale skutocne ze nic necitit, a ked som raz zacitila, tak intenzitu stiahla.

denisa1910
16. dec 2024

@moonlighting Ako si bola spokojna so zakrokom a s vysledkami? Tiez zvazujem vyskusat v NZ.

kacurkin
2. feb 2025

@moonlighting ahoj, môžem poprosiť bližšie info o salóne v NZ? O ktorý sa konkrétne jedna? Ďakujem pekne

deniskovevecicky
8. feb 2025

@benit ahoj a kde si bola u koho?

benit
9. feb 2025

@deniskovevecicky v seredi u nas ma salon mudr. Ale po 3 seseniach vysledok stale rovnaky ako po prvom. Tak uz viac nepojdem.

trnavacka
4. mar 2025

@ukulele1 ahoj, idem na Hifu. Prosim ta, kde si bola? Kludne IP.

ladaniella
15. mar 2025

@benit
@lucina1100 Dobry den, pisali ste asi 2r dozadu ze nemate dobre skusenosti s hifu. Zmenilo sa odvtedy nieco? Ani trochu sa vam nenapla plet ani po 2 sedeniach?
Ďakujem

lucina1100
15. mar 2025

@ladaniella na Hifu sa chodí 1x do roka a mne to vôbec nepomohlo, žiadny náznak nič a to k tomu užívam aj kvalitne kolagény a vitamíny. Radšej si doprajte kvalitnú prírodnú kozmetiku tak vidno riadne výsledky. Skôr by som inú metódu vyskúšala, ale Hifu určite nie.

benit
15. mar 2025

@ladaniella nic. Zbytocne vyhodene peniaze

moonlighting
autor
17. mar 2025

@lucina1100 Súhlasím

agon1111
2. jún 2025
@moonlighting

No ja idem do Nových Zámkov za akciovú cenu 290€ celá tvár alebo 390€ celá tvár + podbradok. No ale s pani som telefonovala, dosť sme sa aj rozprávali keď som sa objednávala a teda nespomínala nejaké potrebné opakovanie. Akurát že teda plný účinok sa dostaví cca po 3 mesiacoch a vydrží 2-5 rokov. Tak som pochopila že to na ten prvý krát.

@moonlighting chcem sa spýtať absolvovala ste Hifu ošetrenie pleti v NZ a kde presne ? Bola ste spokojna ?

mika1821
3. jún 2025
@agon1111

@moonlighting chcem sa spýtať absolvovala ste Hifu ošetrenie pleti v NZ a kde presne ? Bola ste spokojna ?

@agon1111 ja som bola na to v Žiline na nejakom novom modeli,ten nebol uz ani bolestivy, a ziadne zlepsenie....vyhodene peniaze

moonlighting
autor
3. jún 2025
@agon1111

@agon1111 Volá sa to DermArt Institut s.r.o. - je to taký malý kozmetický salón, bola tam len jedna pani. Ale nie je podstatné že kde, ale vôbec, že Hifu možno pleť nejakým spôsobom ošetrí, ale bez viditeľnosti. Určite skôr odporúčam iný spôsob, napríklad aplikáciu kyseliny hyaluronovej.

moonlighting
autor
3. jún 2025
@ivanka_kud

@moonlighting @lucina1100 Ahojte. Viete prosim aky typ pristroja to bol? Ja som objednana na sobotu, ale co som sa pytala telefonicky, tak tie pristroje sa postupne vyvijaju ako vsetko, preto asi niektore pisu, ze maju na to ist 3x do roka, niektore raz, niekoho to boli viac, niekoho menej.. Vsetko ale treba povedat v salone si myslim.
Tak ja len ci viete typ pristroja, pripadne mi poslat link kde ste boli a ja si to nastudujem. Ja idem do Trnavy a baba tam ma 7D Mediswiss, svajciarsky.

@ivanka_kud Dostala som k zákroku aj taký informačný "certifikát" a tam je uvedené: Prístroj SMART 3D HIFU, počet impulzov a použité hlbky/hlavice/ošetrenia: 4,5mm 3500, 3,00mm 300. Ale tomu nerozumiem 😅

trnavacka
11. jún 2025
@moonlighting

@ivanka_kud Dostala som k zákroku aj taký informačný "certifikát" a tam je uvedené: Prístroj SMART 3D HIFU, počet impulzov a použité hlbky/hlavice/ošetrenia: 4,5mm 3500, 3,00mm 300. Ale tomu nerozumiem 😅

@moonlighting toto mi vypisala umela inteligencia
opis „SMART 3D HIFU“ so špecifikáciou:

4,5 mm – 3500 impulzov

3,0 mm – 300 impulzov

naznačuje, že prístroj pracuje s dvoma štandardnými hĺbkami prenikania ultrazvuku (4,5 mm pre SMAS vrstvu a 3,0 mm pre dermis), čo je základné nastavenie pre efektívnu HIFU terapiu tváre a krku.

Čo to znamená z hľadiska kvality:
Počet impulzov 3500 na 4,5 mm je relatívne vysoký – naznačuje možnosť pokryť väčšiu plochu alebo robiť precíznejšie ošetrenie.

3,0 mm – 300 impulzov je nižšie, čo môže znamenať, že sa zameriava menej na strednú vrstvu kože, alebo je to súčasť kombinovaného ošetrenia.

SMART 3D HIFU je často označenie používané v lacnejších alebo strednej triede prístrojov z Ázie (najmä Čína alebo Kórea). Nie je to rovnako renomovaný systém ako Ultherapy (FDA schválený) alebo Ultraformer.

Zhrnutie:
Prístroj vyzerá ako stredná trieda, alebo lacnejší model, vhodný na estetické salóny, ktoré ponúkajú cenovo dostupnejšie ošetrenia.

Pravdepodobne má nižšiu presnosť a intenzitu oproti špičkovým prístrojom (napr. Ultherapy), ale stále môže priniesť dobré výsledky, ak ho ovláda skúsený odborník.

trnavacka
11. jún 2025

konecne mi to niekto rozdelil 🙂
takze treba hladat Ultherapy - ja na sebe vidim rozdiel

Príklady bežných HIFU prístrojov:
Ultherapy – FDA schválený, prístroj najvyššej kategórie, používa sa na hlboké vrstvy, hlavne v estetickej medicíne
Doublo – kórejský stroj s viacerými hĺbkami a dobrým pomerom cena/výkon
Ultraformer – podobne ako Ultherapy, často používaný v kozmetických salónoch
Domáce HIFU prístroje – menší výkon, slabšia hĺbka, vhodné na povrchovú starostlivosť

janaspa
25. jún 2025
@benit

Super, investuj, oplati sa. Sestra ma uz tie 3 zakroky za sebou. Vidno rozdiel. Ja som na sebe videla rozdiel uz po prvom. Druhy mam koncom januara, tak sa tesim ked to doklepkam do konca😁

@benit v akych rozostupoch? Po prvom sa vraj ucinky ukazu po 2mes