icon

Hľadám cenovo dostupné sérum na mihalnice

Včera o 21:48

Ahojte viete prosím podriadiť nejaké sérum na mihalnice, na ktoré nevyhodím veľa peňazí. Tak do 20€. Ďakujem

anonym_5d75a8
Dnes o 05:20

Také ti je na dve veci. Investuj do kvalitného ako je Facederma, Nanolash a pod. Cena síce vysoká,ale vydrží dlho. Mne skoro trištvrte roka.

hytal
Dnes o 05:55

Nesúhlasím s predchádzajúcim príspevkom. Mala som Nanolash a jediný výsledok bol zapálené oči. Používala som Sérum na rast mihalníc VIPERA Rehash Eyelash. Výsledok skvelý už za dva týždne. Zaplatila som len 14.-€.

autor
Dnes o 06:06
@anonym_5d75a8

Také ti je na dve veci. Investuj do kvalitného ako je Facederma, Nanolash a pod. Cena síce vysoká,ale vydrží dlho. Mne skoro trištvrte roka.

@anonym_5d75a8 mala som davno sérum z dm za 6€, také výsledky že extrém. Len ho už nevyrábajú budem si znova dávať umelé mihalnice takže mu sérum potom bude na dve veci. Potrebujem ho len na 2 mesiace

autor
Dnes o 06:06
@hytal

Nesúhlasím s predchádzajúcim príspevkom. Mala som Nanolash a jediný výsledok bol zapálené oči. Používala som Sérum na rast mihalníc VIPERA Rehash Eyelash. Výsledok skvelý už za dva týždne. Zaplatila som len 14.-€.

@hytal ďakujem

nikoletta1712
Dnes o 07:30

@anonym_autor Nanolash…Je síce drahší aj keď v Notine je často zľava…Mne vydrží asi len nejaké 3 mesiace, ale mihalnice rastú neskutočne…