icon

Kde nájsť skutočne účinné sérum na mihalnice?

21. mar 2026

Ahojte hľadám sérum na mihalnice , ktoré reálne aj funguje a nestojí 70€. Ďakujem 🙏

anonym_4a9e90
21. mar 2026

@anonym_autor také nieje 🙂

anonym_d2cd25
21. mar 2026

@anonym_autor https://www.notino.sk/revitalash/advanced-kondi...

Je brutalny. Mam ho odskusany. Ale cena 65e. Ja som ho kupovala za 100e.

riskoh
21. mar 2026

Nanolash, pouzivam a je super,cena 45€

vivuska666
21. mar 2026

Ja som mala z dm “lashcocaine” Po dvoch mesiacoch mihalnice nadherne dlhe. Tu na slovensku ho uz prestali predavat. Ale v AT je stale dostat. Stalo 30 eur. Teraz uz 6 tyzdnov pouzivam Nutrigen. Mihalnice rastu tiez. Uvidim co bude o 2 dalsie tyzdne. Ale zatial som spokojna.

koniarova
21. mar 2026

Také neexistuje. Všetky spomenuté sú dobré, ale v akcii ich ani pod 30 eur nekúpis. Ja som mala Facedema. Mini balenie v akcii okolo 35 eur. Vydržalo mi skoro pol roka. Výsledky úžasné. Keď kúpiš tie väčšie balenia, na rok musíš mať vystarané. Takže tá cena vôbec nie je taká hrozná.

bebina23
21. mar 2026
@anonym_d2cd25

@anonym_autor https://www.notino.sk/revitalash/advanced-kondi...

Je brutalny. Mam ho odskusany. Ale cena 65e. Ja som ho kupovala za 100e.

@anonym_d2cd25 toto za mna absolutne neodporucam. Pouzivala som ho pol roka nic, ziadna zmena ani o kusocek. Fotila som si mihalnice aj na zaciatku a nic. Skoda penazi. Ale chapem, ze kazdemu zabera nieco ine.

procrastique
21. mar 2026

Lacné je v podstate nefunkčné a drahé je v podstate nevhodné na používanie 😀

dahliaa
21. mar 2026

FacEvolution Hairplus.
Doporučuji. 👍🏻 Po měsíci opravdu obrovský rozdíl. První dny mě pár minut na očích lehce pálil, ale potom už ne. 🙂
Je ale potřeba používat. Když potom na delší dobu vynecháš, tak se řasy zase vrátí do původní délky.

luckabambulka
21. mar 2026
@koniarova

Také neexistuje. Všetky spomenuté sú dobré, ale v akcii ich ani pod 30 eur nekúpis. Ja som mala Facedema. Mini balenie v akcii okolo 35 eur. Vydržalo mi skoro pol roka. Výsledky úžasné. Keď kúpiš tie väčšie balenia, na rok musíš mať vystarané. Takže tá cena vôbec nie je taká hrozná.

@koniarova teraz zacali predavat v novom prebale a tie v zaruke so starym balenim su za super ceny. Minuly tyzden este mali obe velkosti, brala som. Pouzivam roky, tiez velka spokojnost.

koniarova
21. mar 2026
@luckabambulka

@koniarova teraz zacali predavat v novom prebale a tie v zaruke so starym balenim su za super ceny. Minuly tyzden este mali obe velkosti, brala som. Pouzivam roky, tiez velka spokojnost.

@luckabambulka ďakujem za info. Idem objednať.

urshullita6541
22. mar 2026

Skúšala som kadečo z drogérie aj drahé značky z netu, ale väčšinou ma z toho len štípali oči. Mne sa najviac osvedčilo sérum z lekárskej kozmetiky Envy Therapy, ktoré mi odporučili priamo na Envy klinike. Mihalnice sa mi po ňom fakt zahustili a spevnili bez toho, aby som mala červené viečka. Robia veci, ktoré reálne fungujú na lekárskej báze, nielen na sľuboch v reklame

iwesska
22. mar 2026

Ricinovy olej od Saloosu za 7e ti urobi rovnaku sluzbu.

anonym_d2cd25
22. mar 2026
@bebina23

@anonym_d2cd25 toto za mna absolutne neodporucam. Pouzivala som ho pol roka nic, ziadna zmena ani o kusocek. Fotila som si mihalnice aj na zaciatku a nic. Skoda penazi. Ale chapem, ze kazdemu zabera nieco ine.

@bebina23
Sranda. Ja som mala mega mihalnice. 🙏🏼

autor
22. mar 2026
@anonym_d2cd25

@bebina23
Sranda. Ja som mala mega mihalnice. 🙏🏼

@anonym_d2cd25 bože aké krásne. Ja som vyplznuta ako kura a mala som také krásne 😟

anonym_d2cd25
22. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_d2cd25 bože aké krásne. Ja som vyplznuta ako kura a mala som také krásne 😟

@anonym_autor zainvestuj, uvidis, neolutujes. A treba davat na mihalnice, uplne blizko koze. 😍😍😍