Kde nájsť skutočne účinné sérum na mihalnice?
Ahojte hľadám sérum na mihalnice , ktoré reálne aj funguje a nestojí 70€. Ďakujem 🙏
@anonym_autor https://www.notino.sk/revitalash/advanced-kondi...
Je brutalny. Mam ho odskusany. Ale cena 65e. Ja som ho kupovala za 100e.
Ja som mala z dm “lashcocaine” Po dvoch mesiacoch mihalnice nadherne dlhe. Tu na slovensku ho uz prestali predavat. Ale v AT je stale dostat. Stalo 30 eur. Teraz uz 6 tyzdnov pouzivam Nutrigen. Mihalnice rastu tiez. Uvidim co bude o 2 dalsie tyzdne. Ale zatial som spokojna.
Také neexistuje. Všetky spomenuté sú dobré, ale v akcii ich ani pod 30 eur nekúpis. Ja som mala Facedema. Mini balenie v akcii okolo 35 eur. Vydržalo mi skoro pol roka. Výsledky úžasné. Keď kúpiš tie väčšie balenia, na rok musíš mať vystarané. Takže tá cena vôbec nie je taká hrozná.
@anonym_autor https://www.notino.sk/revitalash/advanced-kondi...
Je brutalny. Mam ho odskusany. Ale cena 65e. Ja som ho kupovala za 100e.
@anonym_d2cd25 toto za mna absolutne neodporucam. Pouzivala som ho pol roka nic, ziadna zmena ani o kusocek. Fotila som si mihalnice aj na zaciatku a nic. Skoda penazi. Ale chapem, ze kazdemu zabera nieco ine.
Lacné je v podstate nefunkčné a drahé je v podstate nevhodné na používanie 😀
FacEvolution Hairplus.
Doporučuji. 👍🏻 Po měsíci opravdu obrovský rozdíl. První dny mě pár minut na očích lehce pálil, ale potom už ne. 🙂
Je ale potřeba používat. Když potom na delší dobu vynecháš, tak se řasy zase vrátí do původní délky.
Také neexistuje. Všetky spomenuté sú dobré, ale v akcii ich ani pod 30 eur nekúpis. Ja som mala Facedema. Mini balenie v akcii okolo 35 eur. Vydržalo mi skoro pol roka. Výsledky úžasné. Keď kúpiš tie väčšie balenia, na rok musíš mať vystarané. Takže tá cena vôbec nie je taká hrozná.
@koniarova teraz zacali predavat v novom prebale a tie v zaruke so starym balenim su za super ceny. Minuly tyzden este mali obe velkosti, brala som. Pouzivam roky, tiez velka spokojnost.
@koniarova teraz zacali predavat v novom prebale a tie v zaruke so starym balenim su za super ceny. Minuly tyzden este mali obe velkosti, brala som. Pouzivam roky, tiez velka spokojnost.
@luckabambulka ďakujem za info. Idem objednať.
Skúšala som kadečo z drogérie aj drahé značky z netu, ale väčšinou ma z toho len štípali oči. Mne sa najviac osvedčilo sérum z lekárskej kozmetiky Envy Therapy, ktoré mi odporučili priamo na Envy klinike. Mihalnice sa mi po ňom fakt zahustili a spevnili bez toho, aby som mala červené viečka. Robia veci, ktoré reálne fungujú na lekárskej báze, nielen na sľuboch v reklame
@anonym_d2cd25 toto za mna absolutne neodporucam. Pouzivala som ho pol roka nic, ziadna zmena ani o kusocek. Fotila som si mihalnice aj na zaciatku a nic. Skoda penazi. Ale chapem, ze kazdemu zabera nieco ine.
@bebina23
Sranda. Ja som mala mega mihalnice. 🙏🏼
@bebina23
Sranda. Ja som mala mega mihalnice. 🙏🏼
@anonym_d2cd25 bože aké krásne. Ja som vyplznuta ako kura a mala som také krásne 😟
@anonym_d2cd25 bože aké krásne. Ja som vyplznuta ako kura a mala som také krásne 😟
@anonym_autor zainvestuj, uvidis, neolutujes. A treba davat na mihalnice, uplne blizko koze. 😍😍😍

@anonym_autor také nieje 🙂