icon

Hľadám spätnú väzbu na prvé líčenie. Poradíte?

saruska1111
Včera o 20:03

Som úplná začiatočníčka, toto je prvý make-up, ktorý som robila na niekom inom. Prosím o úprimnú, ale konštruktívnu kritiku. Čo by ste zlepšili?” Ten fľak na líci čo má slečna neni odomna 😄..

Hľadám spätnú väzbu na prvé líčenie. Poradíte?
anonym_569bce
Včera o 20:13

Za mna prilis vyrazne licenie. Dnes to uz nie je moderne. Ale ak si to klientka pyta, to je nieco ine

saruska1111
autor
Včera o 20:16
@anonym_569bce

Za mna prilis vyrazne licenie. Dnes to uz nie je moderne. Ale ak si to klientka pyta, to je nieco ine

@anonym_569bce áno len som skúšala takéto výrazne licenie.. podotýkam nemala som na to ani priestor vhodne podmienky a trvalo to celé asi 25 minút 😄

beata_k
Včera o 20:19

@saruska1111 Pekne 🙂 Mne sa sice tie brežnevky (obocie) nepacia, ale to je len moj vkus.

anonym_81de9f
Včera o 20:21

Slečna vie o tom, ze si tu vycapila jej fotku?

anonym_06fd09
Včera o 20:22

Ta žena na fotke by pred maľovaním mala absolvovať dermaplaning. Broskyňove chĺpky nesvedčia nikomu

saruska1111
autor
Včera o 20:25
@anonym_81de9f

Slečna vie o tom, ze si tu vycapila jej fotku?

@anonym_81de9f ta slečna je ako moja sestra ja sa pýtam na názor ako to licenie vyzerá a čo zlepšiť 😉

saruska1111
autor
Včera o 20:25
@anonym_06fd09

Ta žena na fotke by pred maľovaním mala absolvovať dermaplaning. Broskyňove chĺpky nesvedčia nikomu

@anonym_06fd09 🤦🏽‍♀️

saruska1111
autor
Včera o 20:26
@beata_k

@saruska1111 Pekne 🙂 Mne sa sice tie brežnevky (obocie) nepacia, ale to je len moj vkus.

@beata_k ani mne chcela som to jemnejšie ale nebol čas a ani priestor 🙂

anonym_06fd09
Včera o 20:27
@saruska1111

@anonym_06fd09 🤦🏽‍♀️

@saruska1111 ... Necapaj sa po cele. To jedno s druhým súvisí. Potom jej bude aj líčenie viac sedieť. Darmo sa chces hrať na vizážistku, keď nemáš základné kozmetické znalosti.

piroska_
Včera o 20:37

@saruska1111 mne sa to nepáči, nič v zlom. Obočie mi príde nemoderné, skôr by som ho vyciarkovala a len jemne doplnila tieňom. Pôsobilo by to modernejšie a a tvar menej 'hokejkovo', plus farebne by som viac ladila s vlasmi, nech to nepôsobí tvrdo. Linka a oči celkom pekne, len by si si mala dať viac záležať, aby linka bola naozaj precízne vykreslená. Na foto niekde kúsok chýba a je tam kus aj rozmazana.

saruska1111
autor
Včera o 20:48
@anonym_06fd09

@saruska1111 ... Necapaj sa po cele. To jedno s druhým súvisí. Potom jej bude aj líčenie viac sedieť. Darmo sa chces hrať na vizážistku, keď nemáš základné kozmetické znalosti.

@anonym_06fd09 nikto sa na nic nehrá doteraz som licila len seba a baví má to roky 😉 a keď mieniš sa tu takto správať tak ani nepíš dovidenia

saruska1111
autor
Včera o 20:49
@piroska_

@saruska1111 mne sa to nepáči, nič v zlom. Obočie mi príde nemoderné, skôr by som ho vyciarkovala a len jemne doplnila tieňom. Pôsobilo by to modernejšie a a tvar menej 'hokejkovo', plus farebne by som viac ladila s vlasmi, nech to nepôsobí tvrdo. Linka a oči celkom pekne, len by si si mala dať viac záležať, aby linka bola naozaj precízne vykreslená. Na foto niekde kúsok chýba a je tam kus aj rozmazana.

@piroska_ ďakujem za názor zlepšim sa 😉 teraz na to nebol ani vhodný priestor a celé toto sa dialo v obývačke na sedačke 😄

anonym_3d6325
Včera o 20:51

Ja si myslím že to nebol ani vhodný model na líčenie

saruska1111
autor
Včera o 20:52
@anonym_3d6325

Ja si myslím že to nebol ani vhodný model na líčenie

@anonym_3d6325 hej pleť neni v dobrom stave vôbec to je pravda

saruska1111
autor
Včera o 20:53

Takto vyzerá makeup na mne 😄

biba_18
Včera o 20:54

v živote by som si neoholila chlpky na tvári…
a k líčeniu - obočko nie. ostatné može byť, keďže ste chceli výrazné… možno iná maskara, alebo menej vrstiev…

anonym_b6f194
Včera o 20:57

Nie je to zle, ale to na tebe sa mi páčia viac. To veľmi výrazne obočie kazí dojem na tom líčení kamarátky, tak možno do budúcna by som na Tom popracovala

saruska1111
autor
Včera o 20:59
@biba_18

v živote by som si neoholila chlpky na tvári…
a k líčeniu - obočko nie. ostatné može byť, keďže ste chceli výrazné… možno iná maskara, alebo menej vrstiev…

@biba_18 obocko bolo na rýchlo a zabudla aom si veci doma k tomu takze iba ceruzkou ja si ho robím úplne inak 😄 a ďakujem.. a k tým chĺpkom ja si tiež holím nerastú mi viac a ani tmavšie je to mýtus 😄

saruska1111
autor
Včera o 21:00
@anonym_b6f194

Nie je to zle, ale to na tebe sa mi páčia viac. To veľmi výrazne obočie kazí dojem na tom líčení kamarátky, tak možno do budúcna by som na Tom popracovala

@anonym_b6f194 ďakujem 🙂

liv1
Včera o 21:25

Nie je to zle, len obocko jemnejsie. Chod na nejaky dobry kurz k znamej vizazistke a drzim palce 🙂

anonym_30cfad
Včera o 21:47

Mne ako amatérovi sa to páči. Akurát obočie pôsobí tvrdo ku vlasom, volila by som svetlejší odtieň

anonym_81bea0
Autor odpoveď zmazal
estellas
Včera o 22:02

Nie je to zlé, je to pekné.
Ten prechod medzi tmavou farbou a svetlou je príliš ostrý, je tam taký sek, skús to trochu viac vytieňovať.
Obočie by som dala svetlejšie, príliš tmavá farba.
Tá svetlá farba obočia vyzerá lepšie, prikladám foto.

anonym_73e1cf
Včera o 22:06

@saruska1111 pokožka vyzerá vysúšene. Použila by som kvalitný podklad - teda hydratačné serum, krém, idealne potom spf. Potom by som zvolila nie matný makeup, určite iný odtieň, nejaký hydratačný. Zapudrovať lepším pudrom, ktorý nebude zvýrazňovať tak moc štruktúru pleti, tarte má dobré púdre. Obočie je za mňa asi najhoršia vec na tomto líčení, jedna vec je, že vám nepristane obočie, ktoré si robíte, nemoderný tvar, nevhodné produkty. Použila by som svetlejšiu ceruzku, pekne rozblendovať a použiť hnedú špirálu na obočie a obočie vyčesať. Pery - použila by som nejakú modernejšiu prirodzenejšiu linku v hnedo-ružovej, pridala by som lesk, Ysl má teraz krásne lesky, ktoré robia krásne pery.

Kontúry - vyzerá to skôr ako šmuhy očným tieňom. Prešla by som celkovo z pudrových produktov na krémové a maximálne zafixovala jemne púdrom.

Celkovo tento look je tak 10 rokov pozadu.

anonym_d6a1a9
Včera o 22:21

Mne tam vadi hlavne to obocie - nevyzera dobre. Inak sa mi licenie oci paci. Pery ok, ale lica sa mi tiez prilis nepacia.

Tiez dufam, ze slecna vie o tom, ze si tu jej forku zverejnila a suhlasila s tym. Pretoze vycapit sem niekoho len preto, ze je to tvoja naj kamoska, bez jej vyslovneho suhlasu, nie je ok. Mna by to teda velmi nahnevalo.