icon

Hodila by sa mi takáto farba?

may555
26. júl 2023

Ahojte baby, cely zivot si farbim vlasy skor na tmavsie ako bledsie, jediny raz som bola blond aj to uz pred sto rokmi a teda nikdy viac 😂 ale..uz dlllllho pokukujem po takejto hrdzavo hnedo medenej, mozno troosku tmavsej nez je na obrazku, ale velmi sa mi lubi tato, no dilemu mam, nikto mi nevie poradit, ci by mi mohla pasovat..je to dost velka zmena oproti hnedej ktoru mam teraz uz dlhe roky (svoju vlastnu)..pokusala som sa stiahnut aj tie aplikacie na zmenu farby vlasov ale to je debilina, tak som sa nic nove nedozvedela..toto som ja a farba ktoru by som chcela, co myslite? Lepsiu fotku nemam 😂

Hodila by sa mi takáto farba?Hodila by sa mi takáto farba?
Strana
z2
cherrystone
26. júl 2023

@may555 mam taku farbu pleti aj vlasov a ako uz bolo spomenute vyssie, k tomuto typu tepla rysava nejde. (zial aj vlastna skusenost). na mne velmi dobre vyzeral mahagon, stale dost tmavy a mal pekne odlesky s cervenkastym nadychom.

1mata
27. júl 2023

@rusalinka 🙂 toto je super

kvetinka75
27. júl 2023

pozerám na tú tvoju druhú fotku, podľa mňa ti to nesedí.

o__o
27. júl 2023

Tato tepla farba nie, ale kadernicka ti namiesa nejaky lepsi odtien

rusalinka
27. júl 2023

@may555 vôbec nie si škaredá, práve naopak, to len ja som to tak neprofi (vo worde) 😀 spravila.
Osobne si ale myslím aj ja, že sa ti viac hodia tmavšie farby... možno, pre tvoj lepší pocit nejaké jemné zosvetlenie v okolí tváre, alebo ombré - svetlejšie na koncoch, ale na tvojom mieste by som do takej medenej nešla.

sherynkamalinka
27. júl 2023

urcite nie!

miriam11
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
27. júl 2023

@mircalla ano presne tieto tmave odtiene by isli paradne a ani by nebolo nutne prirodzene vlasy drasticky zosvetlit...

Strana
z2