Holenie intímnych partií

7. jan 2023

Ahojte, mám 17 rokov. Vyrastam len s otcom od mojich 9tich. Nemáme v rodine žiadnu ženu, s ktorou by som sa o tomto mohla rozprávať. Potrebovala by som poradiť, ako, s čím si oholiť prirodzenie. Skúšala som žiletkou, ale jednak som sa porezala a jednak som sa oholiť sama nevedela. Ja viem, že je to možno trápne, možno ma budete považovať za trolla, ale naozaj sa nemám s kým poradiť. S nikým sexuálne nežijem, ale je mi trápne aj v šatni na telesnej..proste vidieť, že sa o seba v tých partiách nestarám :(
Ďakujem za všetky rady...

acer11
7. jan 2023

Skús sa opýtať kamarátok....ale to asi nechceš počuť, že?

jaskolka
7. jan 2023

Kúp si pánsku žiletku, ide to lepšie s nou,penu na holenie a v pohode kľudne sa oholiť. Pripadne si predtým nožnicami chĺpky skrátiť a potom už len ziletkou upraviť.
Nie je to nijaká raketova veda, stačí len robit to opatrne, kým neziskas zvyk a istotu v rukách

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
7. jan 2023

@acer11 nemám kamarátku, s ktorou by sme sa bavili o takýchto veciach....

anjelicek26
7. jan 2023

Na zaciatok pouzi zrkadlo... jemnu penu, ziletku a trpezlivost... po slepu to robit az ked budes mat cvik... ak s toho nemas dobry pocit, tak skratit noznickami a upravit bude uplne stacit...

evaachesa
7. jan 2023

Ak si sa ešte neholila, tak si to tam skráť najskôr nožničkami alebo zastrihavačom/holiacim strojčekom. Odporúčam potom kúpiť pánsku žiletku mach3, je oveľa lepšia ako dámske jednorázové, ktoré sú po jednom použití na nič.

whatever1
7. jan 2023

Ak si vies oholit nohy a podpazusie, tak si vies oholit aj fuňu.

h2
7. jan 2023

Kúp si naozaj kvalitnú viac čepieľkovú PÁNSKU žiletku a použi zrkadlo. Chĺpky ohoľ v smere rastu, aby si si nepodráždila pokožku. Neboj, ono to pôjde.

brembo
7. jan 2023
sissy27
7. jan 2023

Kup si depilacny krem, predavaju v kazdej drogerii. Natries, nechas posobit a stiahnes prilozenou skrabkou. Efektivne a bez rizika porezania.

brembo
7. jan 2023

Ja som muž,tak sa ospravedlňujem,že sem zasahujem. Dlhšie chĺpky skrátiť nožničkami nasucho,optimálne holiť po sprche,keď sú mäkšie,použiť penu alebo ešte lepšie gél na holenie. Použi kvalitnú viacčepielkovú hlavu,napríklad Gillette Mach 3 holiť v smere rastu najlepšie rýchlimi krátkymi ťahmi-netlačiť!!!!
Holiacu hlavu často oplachovať vo vode,inak sa zanesie a nebude dobre holiť. Osušiť a použiť nejaký ženský prípravok na intímne partie po holení. Môžeš si to nacvičiť na nohách najprv.

kitycat
7. jan 2023

Asi to nechces pocit, ale asi aj tvoj tatko si tam robibzastrih, tak mu normalne pivedz, ze aj ty chces kvalitne panske ziletky. A ak kupis jednorazove, tak naozaj pouzivaj len jednorazovo.
Pred prvým holenim zastrihnut.

Na to prídeš, podla mna sme sa vsetky porezali v zaciatkoch 😅

martul
7. jan 2023

Baby ti už poradili, najprv skrátiť nožničkami, potom pánskou ziletkou ja som používala normálny sprcháč, nemusí byť pena na holenie a hlavne nakoniec dobre opláchnuť a natrieť, mne sa osvedčila obyčajná Nivea.

ketrint
7. jan 2023

Viesco, ja som úplne prvé mala strojček epilator-depilátor (len sa prehadzovali hlavice). To bolo praktické a nedráždi to pokožku a neublížiš si, chytíš cvik a potom to pôjde aj so ziletkou ľahšie 😉

mariska1989
7. jan 2023

Ako rádia baby .kúp pánsky strojček .babské sú na figu . A ja používam tú istú čo ti tu ukazuje
@evaachesa .
Hlavne nechoď proti chĺpkam a nerob pohybu do boku vtedy sa porežeš.