icon

Holenie intímnych partií

7. aug 2023

Baby, čím holite šušundu aby nebola po holení vyhádzana? Mne deň po holení vždy vyjdú červené vyrážky. Celá som tam rozdrazdena. Vyzerá to otrasne a hneď na druhý deň tam mám nepohodlie. Mužovi ju vytasim len keď je čerstvo oholená, lebo deň pona ňu nie je pekný pohľad.

hendikep
7. aug 2023

@deti95060810 tiez nechapem ake pohlavie mala napisat 🤔

hendikep
7. aug 2023

@spolumatka na detsky zasyp pozor obsahuje nejaku latku co je dokazane ze moze sposobit rakovinu pri dlhodobom pouzivani .. ani detom uz nedavam.. len ryzovy skrob ktory inak tie pudre obsahuju tiez

viera27
7. aug 2023

Strojcek a mas po probleme. Ziadne zarezanie,ziadna opatrnost,ziadne zarastajuce chlpky

mondolina
7. aug 2023

buď strojček, alebo pravidelná depilácia.
apropo...tvoj muž ju ľúbi len bez porastu? 🤔🙈
lebo môj v každom štádiu.

autor
7. aug 2023

@mondolina čo je porastu?

mondolina
7. aug 2023

bez porastu, bez chĺpkov.

nikus93
7. aug 2023

Natriet po oholeni, cicaplast alebo bepanthen

autor
7. aug 2023

@mondolina ja sa holím hlavne kvôli sebe nie kvôli mužovi. Veď v tom teple si neviem predstaviť byť dole zarastená.. Ale jemu ju to jedno, no keď máme sex a venuje sa mi predtým jazykom tak určite by mi nebolo príjemné keby som bola zarastená.. Menzes, teplo atď... Holím sa hlavne kvôli tomu

mondolina
7. aug 2023

ja to píšem na margo " čerstvo" oholené.
načo?

mondolina
7. aug 2023

ja chodím pravidelne na depiláciu, nemám nič podráždené, nič červené.
cukrovou pastou/ 15€/ mesiac.
a môj chlap prežije 3 mm chlp.

autor
7. aug 2023

@mondolina teraz ti píšem že sa holím pravidelne. Po holení pár dní je začervenaná a nie pekná tak mu ju neukazujem. Je to nepríjemné pre mňa.. Čerstvo oholená nieje vyhádzaná.. A s chlpkami ju nemám nikdy.

lizatko1009
7. aug 2023

Pánska Gillette, ale žiadna jednorázová ani 5 eurova, ale ta kde si vieš meniť hlavice, holim v proti smere, niekedy si urobím piling a je to úplne hladké. Žiadne poranenia ani vyrážky. Prádlo aké nosíš?

autor
7. aug 2023

@mondolina dobre, ja na to nemám čas ani peniaze ani chuť. Ale ďakujem za radu

mondolina
7. aug 2023

ja sexujem keď máme chuť🙊 nie podľa stavu chlpov. že?

autor
7. aug 2023

@lizatko1009 v protismere a niesi vyhádzaná? Bavlnu

mondolina
7. aug 2023

za máličko 💋

autor
7. aug 2023

@mondolina ja podľa stavu chlpov 🤦 nechápeme sa my dve. Sexujeme kedy chceme ale ja sa tu nebavím o tom. Pekný večer pani zlatá

mamusa123456789
7. aug 2023

@avanka veru, ze sú... Nepoužívam dlho, možno 3-4 mesiace, ale spokojnosť prevelika, pred tým som používala iný, tiež z dm, ale nebolo to práve 'orechove'

lizatko1009
7. aug 2023

Nie úplne hladké, ked holism v smere, nikdy to nie je hladké

marca12
7. aug 2023

Skus pouzivat 5 cepielkove ziletky. Su drahe,ale ozaj pomozu. Pred holenim dezinfikujem a po holeni osetrim aloe vera gelom a je to ovela lepsie.

autor
7. aug 2023

Ďakujem za super rady, budem skúšať ❤️

autor
7. aug 2023

Baby ten idiot ma už dal na ig.. To človek aby sem už ani nechodil pre rady.. Ale nevadí, rady som dostala 🥰 oni nech sa bavia

rachab
7. aug 2023

@hendikep ta latka je talcid,co moze sposobit rakovinu vajecnikov..su ale uz aj detkse pudre bez talcidu..

oranzovyvevericnik
7. aug 2023

Povedzme si narovinu...ine sa ani nedalo cakat.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
hendikep
7. aug 2023

@omg1992 pred porodom to robi vela muzov :D

omg1992
Odpoveď bola odstránená
biankamaria22
7. aug 2023

Oblasť zvanú Venušin pahorok treba holiť v smere rastu, pripadne maximálne doboku rastu. Oblasť okolo pyskov a nižšie sa už môže aj proti smeru rastu. Ja po holení zvyknem oblasť bikín ešte natrieť zinkovou masťou kt vysušuje.. kdyby neco..

mary888999
7. aug 2023

https://www.mojadm.sk/balea-damsky-holiaci-stro.... Toto pomohlo + damska pena na holenie . Nie je ti jednorazove, čepel vydrzi aj niekolko mesiacov ( po pouziti dokladne umyt a vysusit) a potom sa vymeni len čepeľ. Za mna genialny vymysel. Odvtedy ziadne vyrazky. Ak tak istota je este po holeni na noc pretret miesta tenuško zinkovou mastou.

h2
7. aug 2023

@hendikep K tomu pohlaviu: ak som správne pochopila, tak @deti95060810 to myslela tak, aby namiesto "šušunda" napísala "pohlavie". Ale možno sa mýlim.