icon

Holenie intímnych partií

7. aug 2023

Baby, čím holite šušundu aby nebola po holení vyhádzana? Mne deň po holení vždy vyjdú červené vyrážky. Celá som tam rozdrazdena. Vyzerá to otrasne a hneď na druhý deň tam mám nepohodlie. Mužovi ju vytasim len keď je čerstvo oholená, lebo deň pona ňu nie je pekný pohľad.

Strana
z3
hendikep
7. aug 2023

@omg1992 keby si si nevidel na intimne partie a hrozilo by Ti holenie cudzou osobou ( zdravotnym personalom ) volil by si mensie zlo 😂

hendikep
7. aug 2023

@h2 jaaj dakujem, lamala som si hlavu a netusila som co to malo znamenat 😂 ale ano takto to dava zmysel

nelia15
7. aug 2023

Mne povedala kozmetička, že treba skúsiť pravidelne peeling, aby nezarastali chĺpky. A este mi pomáha holiť sa s kokosovým olejom. Ziadna pena na holenie, ale kokosový olej.

mici88
7. aug 2023

Dezinfikovať.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
8. aug 2023

@omg1992 @hendikep to myslela tak, že v tehotenstve, keď už je obrovské brucho, tak nemá žena šancu sa poriadne tam "dostať". Nie každá žena to vie len tak po pamäti, a aj keď pred zrkadlom, tak môže mať problém sa dat do dobrej pozície.
Ako muž, samozrejme, s týmto nemôžeš mať úplne osobnú skúsenosť.

omg1992
Autor odpoveď zmazal
autor
8. aug 2023

@omg1992 si nechutný. Nezaujíma nás kto ti holí gule. Chcela som poradiť od báb, ty evidentne nemáš čo poradiť tak si nechaj tie trápne reči pre niekoho iného niekde inde

jaskolka
8. aug 2023

@omg1992 a kto ťa núti to robiť? Ty si sa pýtal, či by ženy to dali si urobiť mužovi. Dostal si odpovede aj vysvetlenie, tak nechápem, čo riešiš.

kukuk29
8. aug 2023

ja pouzivam aloe deo stick po holeni 😉

panda21
9. aug 2023

Mne pomohla iba Lumea a v októbri idem na trvalú laserovu epiláciu k lekárovi.. Mám toho dosť a chcem mať od toho už navždy pokoj. Každý 4ty deň riesim holenie a pupaky a svrbenie keď to zarasta späť. Odkedy používam lumeu, tak mám svätý pokoj od chĺpkov, zarastania aj pupakov 👌

Strana
z3