Holenie intímnych partií
Teraz hlavne v lete keď sa holím tam dole alebo si robím bikinovy strih 🤣 má to strašne svrbí nemôžem nič nosiť ani nohavicky ani kratase nič a cel sa hneď vyhadzem
Používam oleje na holenie po holení poriadne žiletky … čo vám pomáha ?
@anonym_autor chodila som od zimy na laser (5 sedeni) a mam pokoj
Laserova epilacia. Ja som si tak poriesila bikiny. Vzdy som mala pozdrazdene, vyhadzane, svrbive, plavky obliect ani nahodou. Bola som asi 6x, teraz chodim len raz do roka a som.max spokojna
@anonym_autor v lete sa viac potíme a kyslí pot dráždi pokožku pri holení, spôsobuje zápal.. Skús si pred holením odkysliť intímne miesta kúpeľom so sódou bikarbónou.
Vynechala by som tie oleje pred a po, niekedy je menej viac, obzvlášť pri intímnych partiách... iba niečo jemné na intímnu hygienu pred a zmyť čistou vodou, nechať poriadne uschnúť, dýchať, nedávať hneď nohavičky, ale sukňu, voľné šortky... keď tak použiť po holení skľudňujúci gél, ale tiež iba určený priamo na tieto partie... a celkovo nosiť priedušné materiály, voľnejšie strihy...
@anonym_autor v lete sa viac potíme a kyslí pot dráždi pokožku pri holení, spôsobuje zápal.. Skús si pred holením odkysliť intímne miesta kúpeľom so sódou bikarbónou.
@anonym_360229 ešte doplním, nakoniec oholené miesta ošetri detským zásypom.
oprava " kyslý pot "
@anonym_autor holím sa celý život detským mydlom všade, po holení intímne partie ničím nemažem.
@anonym_8b0a3c smiem vedieť co stalo jedno sedenie?vdaka
Ja sa holim epilátorom, nemám nikdy nič podráždene, ani nič. A ničím sa nenatieram. Je to oveľa lepšie ako žiletka.
Pise sa to normalne kratasy, s ypsilonom. Rovnako keksy.
To su dve slová, ktore ludia sklonuju zle aby sa vyhli chybe 🤣
Kup si ipl a mas pokoj
@anonym_8b0a3c smiem vedieť co stalo jedno sedenie?vdaka
@kia241 150€ (podpazusie, cele nohy, bikini + intim komplet, v Ba
este tip -- vzdy sa hol len v smere rastu chlpkov!
Ja sa holim nie penou ta ma stipe,jednoduchym lacnym dixi sampon, oholim sa v sprche a potom sa nateiram bio kokosovym olejom je to zazrak ziadne stipanie vyrazky a nedrazdi ti
Pise sa to normalne kratasy, s ypsilonom. Rovnako keksy.
To su dve slová, ktore ludia sklonuju zle aby sa vyhli chybe 🤣
@anonym_253e1e Nie, píše sa kraťase. 🙂
Ja sa holim nie penou ta ma stipe,jednoduchym lacnym dixi sampon, oholim sa v sprche a potom sa nateiram bio kokosovym olejom je to zazrak ziadne stipanie vyrazky a nedrazdi ti
@anonym_0d4727 si dávaš šampón na šušku? Preboha veď to sa nesmie 😃 tam sú mydlá
@anonym_a49821 Kde konkretne? Pretoze v spisovnej slovencine su to kratasy.
@anonym_a49821 Kde konkretne? Pretoze v spisovnej slovencine su to kratasy.
@anonym_253e1e actually kraťasy je nespisovné slovo, ktoré sa v slovníku spisovných slov nenachádza
@anonym_253e1e actually kraťasy je nespisovné slovo, ktoré sa v slovníku spisovných slov nenachádza
@anonym_a49821 slangove, ok. Ale nie je to debilita a la kratase.
@anonym_autor ja si robim domacu depilaciu a staci , zvysok doholim a to uz tolko nesvrbi
@anonym_a49821 nie, rozhodne sa nepíše “kraťase” 😂😂😂 Fakt dúfam, že si robíš srandu
@anonym_0d4727 si dávaš šampón na šušku? Preboha veď to sa nesmie 😃 tam sú mydlá
@anonym_a49821 niekto mi to poradil, pena aj gely ma stipali neskutocne, tento zihlavovy sampon ma nestipe robim to uz roky tak
Ja nepouzivam peny na holenie...ale lactovid na intimnu hygienu gel tak s nim sa holim aj nohy pazuchy a odvtedy ziadne vyhadzanie svrbenie palenie..dovtedy vsetky mozne peny a jedna katastrofa....odkedy sa holim s lactovitom nic
@anonym_8b0a3c nebolelo to prosim?
@anonym_8b0a3c nebolelo to prosim?
@bebina23 ano, miestami trocha ano (intim a podpazie)

@anonym_autor dobrá ostrá žiletka a po holení aloe Vera gel