Holenie tváre

4. máj 2024

Ahojte, poslednú dobu rozmýšľam, že by som chcela odstrániť jemné páperie pod nosom a broskyňové chĺpky na tvári. Už som asi jedna z mála, ktorá sa na tvári neholí. Z partie 6 báb čo chodíme cvičiť si nedávno začali holiť tvár aj posledné dve dievčatá. Aj keď dlhšie mi to nevadilo, necítim sa príjemne a zvažujem nad odstránením chĺpkov. Rozmýšľam, že by som to začala odstraňovať žiletkou na obočie. Preto sa chcem aj opýtať báb ktoré si holia tvár žiletkou alebo žiletkou na tvár ako často si tvár holíte? Predsa len vôbec nemám prehľad o tom, či mi to zaberie 5 minút raz za mesiac alebo každý druhý deň 10 minút. Aj keď viem, že je to individuálne, keby sa vyjadrilo napr. 10 žien, pomohlo by mi to zvážiť, či si mám aj ja začať chĺpky odstraňovať z tváre.

Ako je to teda u vás, čo si holíte tvár žiletkou na obočie alebo klasickou žiletkou, ako často si holíte tvár a koľko minút vám to zaberie? Vďaka za rady.

anita6666
4. máj 2024

Každý týždeň 3 minuty

barborachors
4. máj 2024

Treba holiť kazdy den, inak to bude vidno a niekedy aj vecer uz treba. Odkedy som zacala holiť broskynove chlpy tak sa zmenili casom na take pekne cierne, takze holiť, holiť, holiť, inak budes ako rumcajs a nezapadnes medzi baby z fitka 😅

sisska96
5. máj 2024

Ja raz za čas keď sa mi chce holim, ale mne nerastú žiadne tmavé tvrdé chlpy. Ostali také jemné ako predtým

slovakboy
5. máj 2024

Pekne to volátr, že broskyňové chĺpky. Tie sú pekné na žene. Ale som radšej ticho. Chápem že na to máte iný pohľad a je to u žien nechcené.

katarinabozikova23
8. máj 2024

Holiť tvár? ženy?podľa mňa choré...nepoviem ak má niekto ozaj chlpy...čierne, tvrdé..ale Broskyňove chĺpky nemôžu nikomu vadiť...