Holíte si bruško?
Ahojte baby, mám takú trochu citlivú otázku – holíte si bruško? Ja som si všimla, že mi začali rásť tmavšie chĺpky okolo pupku a neviem, či je to normálne nechať tak, alebo to riešite (holenie, epilácia, vosk...). Ako to máte vy?
Mam tam 4 chlpy, trham pinzetou, keby som mala viac tak to oholim
Nie
@anonym_autor nie, nie je tam co holit 😀
Nie nic viditelne tam nemam
Netusila som, ze niekomu rastu na bruchu chlpy, to asi len tmavovlasym typom, nie?
@anonym_autor nie
Nie, nic tam nemam.
Nie, nemám chlpaté brucho.
Samozrejme, mam hirzutizmus, tak si holim brucho, cele nohy, zadok, podpazusie,...proste vsetko. Jedine ruky mam este ako tak a to sa mi nechce fakt.
Nechapem, ako niekto "netusi", ze tam aj zeny mozu mat chlpy...no mozu 😑.
Neholim, nemala by som co.
Netusila som, ze niekomu rastu na bruchu chlpy, to asi len tmavovlasym typom, nie?
@0silvia0 nie, som blond a chlpy mi na bruchu rastu. Mam PCOS
Nie, tých pár chlpov mi nevadí.
Ja som tmavy typ, na bruchu mu rastie asi 5 vacsich tmavsich chlpov. Cez leto do plaviek oholim, inak vacsinou nie.
Co sa tu clovek nedozvie. Ja som si myslela, ze zenam na bruchu chlpy nerastu. Aj na prsiach vam rastu chlpy?
@anonym_autor koľko máš rokov ,3?
Co sa tu clovek nedozvie. Ja som si myslela, ze zenam na bruchu chlpy nerastu. Aj na prsiach vam rastu chlpy?
@anonym_2e5b70 jasne mne osobne okrem dlani,chodidiel, všade
@anonym_2e5b70 jasne mne osobne okrem dlani,chodidiel, všade
@minenkaa Aj na prstoch? Aj na usiach? Vazne som myslela, ze to len chlapom.
@anonym_2e5b70 na celom tele mám chlpy ,ja sim teda videla asi všetkým ženám na celom tele chlpy
@minenkaa Ved dobre, ale take jemne co ani nevidno chlpy neriesim. Ale uz ked si to brucho holia asi tam nemaju 3 svetle mini chlpy, ktore ani nevidno. I ked teraz som pozrela a nemam na bruchu ani jeden chlp.
Nie nemám chlpaté brucho 😂
nie, nemam tam chlpy
Ak tam mas take chlpky, bud si velmi tmavy typ alebo hormonalne nejaka nerovnovaha, to sa spytaj endokriinologa, ci to nevie nejako poriesit.. inak by som trhala, ak je to par kuskov, urcite nic nehol v tej oblasti.
Nie, nemám tam žiadne chlpy, našťastie
Mala som ich tam pomerne veľa, dlhé, hrubé. Trhala som, neustále sa zapaľovali. Nádherne mi pomohol Philips Lumea, nemám tam už v podstate nič ☺️ možno tak raz za rok sa mi nejaký jeden urobí
Ja mám ledva styri chlpy na nohách , takze brucho mám hladké jak detska prdel

áno, holím