icon

Holíte si tvár? Zvážte výhody a nevýhody

8. apr 2024

zienky,holite si tvar?ja by som chcela zacat,ale neviem ci to je dobry napad.dakujem za odpovede

vanilkovazmrzka
8. apr 2024

Nie

janai1
8. apr 2024

Áno

h2
8. apr 2024

Nie, ani to nepovažujem za dobrý nápad.

doriiis
8. apr 2024

Áno,už celé roky si holim tvár.Aj ruky.

timea301196
8. apr 2024

Ano holím

lalilla
8. apr 2024

Nie neholim, nvm preco mam respekt predtym ale kamoska si holi uz roky a v pohode

klarissa25
8. apr 2024

Nie a ani ruky. Ale chĺpky mam "biele" resp blond

suzitok
8. apr 2024

začala som si holiť nad hornou perou a všetci ma strašili aké chlpiska mi narastu, vyslovene hrube chlapske a predpovede sa nenaplnili,skor naopak, prestavaju vyrastat a holim coraz zriedkavejšie...predtym som pouzivala depilacny krem, ten na mna posobil ako hnojivo 😀

januska12323
8. apr 2024

Nie, na tvári nemám nič na holenie.

ibatanecnica
8. apr 2024

nie, chodím na depiláciu,

mimi3008
8. apr 2024

Nie, nemam si co holit na tvari. Aj to moje obocie je take blond, ze ho ledva vidno

petracandle
8. apr 2024

Iba si depilujem nad hornou perou a obočie. Chcela by som si aj zvyšok ale mám voči tomu rešpekt. Sú také relatívne blond a nechcem aby mi začali rásť tmavé

stellarstar
8. apr 2024

Ano hodím mám fúzy aj pod bradou. Skúšala som epilátor, aj trhať, aj tie pásky vždy sa mi pokožka zapálila tak si to len holím a mom skúšam ipl

domiklik
8. apr 2024

Áno... Ale nie so ziletkou na nohy

caroline_
8. apr 2024

Áno, uz roky

autor
8. apr 2024

@domiklik s cim by som mala,prosim?🙂

janai1
8. apr 2024

Počkať to akože si vážne myslíš ze s veľkou ziletkou ktorou si holis nohy? Som brala ako automatiku, že sa bavíme o ziletke na tvár 🫣

autor
8. apr 2024

@janai1 ja neviem aky tam je rozdiel,ci mi to nejak uskodi,netreba byt hned neprijemna

mclissa
8. apr 2024

Nad hornou perou, a bradu ano holim si.

janai1
8. apr 2024

A ako by ti to malo uškodiť?

kvetka404
8. apr 2024

Áno, lebo mám tmavé chĺpky a svetlú pokožku. V podstate si holím všetko na tele, kam si dočiahnem🤣 okrem nôh pod kolenami mi nikde chĺpky nezhrubli, úplne v pohode. Môj drahý je tiež medveď, keď sa nám podarí bábo, bude chúďa vyzerať ako koberec s dlhým chlpom😅 Na tvár používam žiletku na tvár, takú jednu čepieľku a holím to v smere rastu. Nad perou a obočie používam klasickú jednorázovú žiletku, lebo s tou malou neviem chytiť taký uhol a holím proti smeru rastu. Už sa teším, keď mi začnú rásť chlpy z uší, lebo to ešte nemám😁

autor
8. apr 2024

@kvetka404 pobavila😀👍super dakujem

domiklik
8. apr 2024

Žiletky na tvár... Bežne sa používajú napr na úpravu obocia