Holíte si tvár? Zvážte výhody a nevýhody
zienky,holite si tvar?ja by som chcela zacat,ale neviem ci to je dobry napad.dakujem za odpovede
Áno
Nie, ani to nepovažujem za dobrý nápad.
Áno,už celé roky si holim tvár.Aj ruky.
Ano holím
Nie neholim, nvm preco mam respekt predtym ale kamoska si holi uz roky a v pohode
Nie a ani ruky. Ale chĺpky mam "biele" resp blond
začala som si holiť nad hornou perou a všetci ma strašili aké chlpiska mi narastu, vyslovene hrube chlapske a predpovede sa nenaplnili,skor naopak, prestavaju vyrastat a holim coraz zriedkavejšie...predtym som pouzivala depilacny krem, ten na mna posobil ako hnojivo 😀
Nie, na tvári nemám nič na holenie.
nie, chodím na depiláciu,
Nie, nemam si co holit na tvari. Aj to moje obocie je take blond, ze ho ledva vidno
Iba si depilujem nad hornou perou a obočie. Chcela by som si aj zvyšok ale mám voči tomu rešpekt. Sú také relatívne blond a nechcem aby mi začali rásť tmavé
Ano hodím mám fúzy aj pod bradou. Skúšala som epilátor, aj trhať, aj tie pásky vždy sa mi pokožka zapálila tak si to len holím a mom skúšam ipl
Áno... Ale nie so ziletkou na nohy
Áno, uz roky
@domiklik s cim by som mala,prosim?🙂
Počkať to akože si vážne myslíš ze s veľkou ziletkou ktorou si holis nohy? Som brala ako automatiku, že sa bavíme o ziletke na tvár 🫣
@janai1 ja neviem aky tam je rozdiel,ci mi to nejak uskodi,netreba byt hned neprijemna
Nad hornou perou, a bradu ano holim si.
Áno, lebo mám tmavé chĺpky a svetlú pokožku. V podstate si holím všetko na tele, kam si dočiahnem🤣 okrem nôh pod kolenami mi nikde chĺpky nezhrubli, úplne v pohode. Môj drahý je tiež medveď, keď sa nám podarí bábo, bude chúďa vyzerať ako koberec s dlhým chlpom😅 Na tvár používam žiletku na tvár, takú jednu čepieľku a holím to v smere rastu. Nad perou a obočie používam klasickú jednorázovú žiletku, lebo s tou malou neviem chytiť taký uhol a holím proti smeru rastu. Už sa teším, keď mi začnú rásť chlpy z uší, lebo to ešte nemám😁
@kvetka404 pobavila😀👍super dakujem
Žiletky na tvár... Bežne sa používajú napr na úpravu obocia

Nie