Je bezpečné použiť farbu Manic Panic po odfarbovaní Subrinou?
Ahoj, môžem si hneď po odfarbeni vlasov Subrina odfarbovačom, naniesť farbu na vlasy Manic Panic? Mate skúsenosti? Bojím sa že odtieň nechytí akoby mal a vlasy zostanú flakate.
Viem ti poradiť iba to že vlasy po odfarbení subrinou boli veeeeľmi flakaté. Dávala som dole čiernu, chcela som ísť na svoju pôvodnú svetlo hnedú, skončila som ryšavá v 50 odtieňoch. Ale či to rovnomerne prekryje manic neviem.
@viktoriaandrascik no ja mám tmavohnedé, 2roky nefarbene. Písala som Chatgpt a ten ma postrašil,že ak dám farbu hneď po odfrabeni tak môžu zostať flakate.
@viktoriaandrascik no ja mám tmavohnedé, 2roky nefarbene. Písala som Chatgpt a ten ma postrašil,že ak dám farbu hneď po odfrabeni tak môžu zostať flakate.
@buchta21 samozrejme že môžu ostať flakaté, farbenie vlasov podomácky je jedna veľká lotéria
Farby manic panic chytajú perfektné a držia veľmi dlho. Ale nedávala by som ich na doma odfarbené.

Viem ti poradiť iba to že vlasy po odfarbení subrinou boli veeeeľmi flakaté. Dávala som dole čiernu, chcela som ísť na svoju pôvodnú svetlo hnedú, skončila som ryšavá v 50 odtieňoch. Ale či to rovnomerne prekryje manic neviem.