icon

Je bezpečné použiť farbu Manic Panic po odfarbovaní Subrinou?

buchta21
Dnes o 08:41

Ahoj, môžem si hneď po odfarbeni vlasov Subrina odfarbovačom, naniesť farbu na vlasy Manic Panic? Mate skúsenosti? Bojím sa že odtieň nechytí akoby mal a vlasy zostanú flakate.

viktoriaandrascik
Dnes o 08:51

Viem ti poradiť iba to že vlasy po odfarbení subrinou boli veeeeľmi flakaté. Dávala som dole čiernu, chcela som ísť na svoju pôvodnú svetlo hnedú, skončila som ryšavá v 50 odtieňoch. Ale či to rovnomerne prekryje manic neviem.

buchta21
autor
Dnes o 09:03
@viktoriaandrascik

Viem ti poradiť iba to že vlasy po odfarbení subrinou boli veeeeľmi flakaté. Dávala som dole čiernu, chcela som ísť na svoju pôvodnú svetlo hnedú, skončila som ryšavá v 50 odtieňoch. Ale či to rovnomerne prekryje manic neviem.

@viktoriaandrascik no ja mám tmavohnedé, 2roky nefarbene. Písala som Chatgpt a ten ma postrašil,že ak dám farbu hneď po odfrabeni tak môžu zostať flakate.

viktoriaandrascik
Dnes o 09:05
@buchta21

@viktoriaandrascik no ja mám tmavohnedé, 2roky nefarbene. Písala som Chatgpt a ten ma postrašil,že ak dám farbu hneď po odfrabeni tak môžu zostať flakate.

@buchta21 samozrejme že môžu ostať flakaté, farbenie vlasov podomácky je jedna veľká lotéria

abbey1
Dnes o 10:10

Farby manic panic chytajú perfektné a držia veľmi dlho. Ale nedávala by som ich na doma odfarbené.