icon

Je Dettol dávkovač mydla praktický pre malé deti?

23. mar 2025

Osvedčil sa vam?
Zvažujem to kúpiť dcérke (2,5r.) do domácnosti, keďže viem že pôjde v septembri do MŠ a tam maju tieto dávkovače. Jednak by sa s tým naučila manipulovať, avšak počula som že je to nepraktické, že sa to často spustí aj keď netreba a ďalšia vec, neviem ako často treba meniť tie náplne pri každodennom používaní (tuším jedna tá náplň stojí 5€)

A je to šetrné k detskej pokožke aj so sklonom k ekzémom?

galganka
23. mar 2025

Máme v oboch kúpeľniach. Nikdy sa nespustil žiadny sám od seba. Koľko vydrží náplň odsledované nemám, ale dosť dlho. Kúpime vždy pár keď sú v akcii. A najstaršia mala dlho problém s alergiou na chlad a práve Dettol s Aloe vera jej vtedy ako jeden z mála nevadil.

katica06
23. mar 2025

Mám druhý dettol za 8 rokov, nejak som neregistrovala že by sa spúšťalo svojvoľne, len keď niekto máva pred senzorom.(Či cistím umývalo a pod)Jedna náplň vydrží mesiac aj viac ale sme 4 členná rodina ale nepoužíva ho každý, len tak pomimo keď sa minie jednoducho naplniš hoci aj najlacnejšim tekutým mydlom

gab1sol
23. mar 2025

Máme už niekoľko rokov a nikdy sa sám nespustil… Náplň tiež nemám odsledovanú, keďže máme aj klasické tekuté mydlo v nádobke (Dettol sme kupovali tiež práve kvôli deťom), tak sa oboje tak postupne míňajú. A dcéra má ekzém a mydlo od Dettolu jej neprekáža.

autor
23. mar 2025

Ďakujem. A mamičky, ukazuje mi, že sú nejaké dve verzie - zrejme detská a “dospelácka”. Je v tom nejaký rozdiel?

nila0622
23. mar 2025

Inak na YouTube je návod ako doplniť do toho dávkovača akékoľvek iné tekuté mydlo, aby nebolo treba vždy kupovať novú náplň za 5€ (odskúšané mám okrem Dettol aj Balea, Indulona apod.)

nila0622
23. mar 2025

Tá detská verzia obsahuje náplň s detským dizajnom a nálepky na dávkovač

gab1sol
23. mar 2025

Ten prístroj by mal byť ten istý. Rozdiel je v mydle - obale a tuším vo vôni. My sme tiež zo začiatku kupovali to detské. Len kvôli obrázku, aby bolo pre deti zaujímavé. Teraz kupujeme klasiku, to štandardné.

denkabemommy
23. mar 2025

Však tú nádobku na mydlo vieš otvoriť príborovým nožíkom. Samotnú nádobku mením cca raz dvakrát ročne za novú. Mydlo dopĺňam asi tak raz za mesiac.

biba_18
23. mar 2025

pre decká je to super vec a ako už písali baby, vieš si to aj sama plniť obyčajnejším mydlom…

ibrunova
24. mar 2025

Ja som videla aj prázdne dotykové dávkovače, kam môže ísť hocijaké tekuté mydlo.

dada011
24. mar 2025

za mna super, dcera s s ním rada umýva ruky, mame ho už asi dva roky a raz som tam menila baterie, mydlo doplname tak, že muž z vrchu na tej plastovej nádobe vyvrtal dierku cca 1 cm a tam dopolnam a dolievam mydlo a v pohode frčíme na tom už ako som spomínala 2 roky

diewcatqoo
24. mar 2025

Nam Dettol strasne vysusoval ruky. Mali sme ho viackrat, lebo som skusala, ci to je vazne Dettolom alebo niecim inym, ale bolo to naozaj Dettolom.
Potom sme si do pristroja plnili ine mydlo a bolo to lepsie. Ale pozor, pokial si budes do pristroja plnit ine, podla navodu na nete, po case ti zacne ta nadobka na mydlo pretekat.

jesenzima
24. mar 2025

Ja som do tej nádržky zhora urobila dierku a dopĺňala mydlo. Ale nakoniec sme kúpili aj tak klasický, s pumpickou, napumpovať mydlo si dokáže aj malé dieťa. ...

katka2602
24. mar 2025

Mame to cca 8-9 rokov, bartky sme menili 2x 😁. Používa ho celá rodina. My si dopĺňame nádobky hoc akým mydlom, čo kúpime.