icon

Je dôvod na reklamáciu u kaderníčky?

22. okt 2024

Bola som na napletaní vlasov, ak ste niekto pozerali ružu lre nevestu, tak ten typ účesu kt. nosí tá Frederika (Fergie).
Cena 180€.. výdrž vraj mesiac až 6 týždňov. Po dvoch dňoch migréna ako k*k*t! Vlasy tak stiahnuté že ma bolí hlava aj tvár. Ten účes je strašne napnutý, polovica copíkov už musela ísť dole. Nie je to ani týždeň, kudlí sa to, ťahá, svrbí, vytrháva moje vlasy.. Hnevá ma tá cena. Myslíte že je to dôvod na reklamáciu a vrátenie časti peňazí? Totiž za 180€ som mohla mať inú starostlivosť v salónoch.

biba_18
23. okt 2024

no, ale to je tvoja reakcia na účes, pokiaľ to nebolo nekvalitne prevedené, nie je dôvod na uznanie reklamácie, či?

simona20201309
23. okt 2024

Neviem, ale v našom meste je toto priemerná cena za strihanie a farbenie (150e standard).
Takže 180e za prácu ktorá zrejme aj trvala dlhšie ako hodinu, je úplne normálna. (Aj keď nesúhlasím s tým aké palky si pýtajú kadernícky....)
Určite ti toto nezreklamuje (oni sa výhovorka aj keď ti namiesto blond dajú zelenu).
Môžeš ju požiadať, či ti to vie odstrániť aby si sa s tým ty nemusela trápiť a aby si narobila co najmenšie škody.

lucciia
23. okt 2024

Podľa mňa nieje dovod na reklamaciu, dcéra také copiky chce tak som si o tom niečo prečítala, a práve toto ze hlava bolí a ťahajú.. ale že to nejaký týždeň dva a potom sa na to zvykne a už to nebolí..stále ju odhováram, lebo ona neznáša ťahanie vlasov, tak jej dám aspoň tvoj príspevok prečítať.

3petka
23. okt 2024

Podľa mna neuspejes. Je to len tvoja reakcia na zmenu ucesu a hlava si musí zvyknúť.
Mala si aj rátať s tým že niečo take je sťahujúce. Mne stačí mat len cop pár hodín a keď si ho dám dole tak úľava nenormalna.

klarissa25
23. okt 2024

To je tvoja reakcia na to. Nie zla praca kadernícky. Keď to má vydržať 6 týždňov tak to musí byt stiahnuté

caroline_
23. okt 2024

uplne bezna cena a tvoja reakcia je tvoja reakcia,mne sa taky uces tiez paci a ked som si o tom zistovala,tak vela ludi ma taketo "priznaky",to absolutne nie je dovod na reklamaciu

slavka1988
23. okt 2024

Žiaľ nie ono to ťahá boli z toho hlava zle sa v tom spi ,je to pekne ale nepraktické ,jedine žeby si spávala na stoličke 🙈

iwesska
23. okt 2024

Reklamovat by si to mohla,keby sa ti polovica copov rozplietla a nie,ze ta z toho boli hlava.

hariet
23. okt 2024

Je to bezna reakcia tvojej pokozky hlavy na taku zataz- tah aj vahu. Mne skor vadi, ze na toto neupozornuju tie kadernicky dopredu, nie kazdy si o tom dostatocne pozistuje pred takymto zasahom- stava sa to aj pri nadpajani vlasov.
Nech ti to da dole, ked ti to robi take problemy a uz budes vediet, ze mas citlivu “hlavu” na taketo ucesy.

melanta
23. okt 2024

Bolesť hlavy, svrbenie, vypadávanie vlasov - bežný vedľajší účinok tohto "účesu". Nemáš čo reklamovať, nedošlo k ničomu, čoho by si si nemala byť vedomá vopred.

lenvam
23. okt 2024

Určite nie

lenvam
23. okt 2024

@lucciia ono je to individuálne. Ja tak isto neznášam keď sa ma len dotknú vlasov nieto ešte potiahnu ale toto som staaaasne chcela. Odsedela som si 7hodin, váha jak šľak, o umývaní ani nehovorím, schnutie cca 6 hodín, ale určite ešte pojdem

oomina
23. okt 2024

Tiež si myslím, že to môže byť len tvoj subjektívny názor, že sa to nepáči konkrétne tebe. Reklamovať také niečo sa podľa mňa nedá, to je čudné. 😀

laurita285
23. okt 2024

Svrbenie, lupiny, pseudo foxy eyes, trakčná alopécia, migrény. To sú všetko benefity tohto skvelého účesu :D

ivanavin
25. okt 2024

Mňa hlava bolí, len taký účes vidím, takže sa vôbec nečudujem 😃 ono tie totálne utiahnuté vlasy + pridana váha na hlave proste musia spraviť svoje, ale veď to človek na prvý pohľad vidí že pokožka tam musí trpieť jak šľak. Kaderníčke to určite trvalo dlho, jej ten čas nikto nevráti.