icon

Je Farmasi dobrá značka kozmetiky?

1. apr 2026

Ahojte názor ? Skúsenosti ? Neupchava pory ? Robí s touto značkou už každý ? Dá sa zarobiť ?

anonymes
1. apr 2026

Ahoj. Dá sa zarobiť jedine vtedy, keď máš veľa sledovateľov, ľudí, ktorí ťa sledujú. Inak vôbec nie. Je milión dobrých influencerov, ktorí to robia. Mám skúsenosti či už so spoluprácou, alebo s celou sadou od make-upu až po skincare. Make-up je celkom OK. Ale sú aj lepšie makeupy. Mne to neupchávalo pory.

anonym_22fb3a
1. apr 2026

@anonym_autor otravný mlm marketing. Pre niekoho je kvalita Balea z DM, pre inú La Praire.

anonym_3343a9
Včera o 05:30

Za mňa nie, asi sa nájdu 2-3 produkty, ktoré stoja za to, ale určite je kvalitnejší make up a produkty. A pokiaľ memáš vybudovanú veľkú sieť kontaktov a pravidelných odberateľov, tak skôr prerobíš ako zarobíš. Ja sama sa zaregistrujem a tiež mám 30% zľavu.. a nemusím objednávať cez niekoho. To by mi musel dať produkty s oveľa vyššou zľavou.

anonym_98d37e
Včera o 06:00

Pre mňa je táto forma predaja tak odpudivá, že aj keby bola najlepšia si to proste nekúpim..

anonym_1044fd
Včera o 08:50

@anonym_autor odhliadnúc od toho ako to tam funguje, mi nesadol ani jeden produkt na pleť. A to mám pleť čistú, póry mi nevidieť. Po ich produktoch som vyzerala alo v puberte. Jedine čo bolo ako tak ok bol cesnakovy šampón, no fondu radšej kúpim redken a podobné.

stankadu
Včera o 09:56

Volakedy mali dobru ponuku, ale v poslednych 2 rokoch tak velmi obmedzili predaj na Slovensku, ze sa to neoplati. Ja som s tym robila, ale skoncila som. To co tam ostalo je pomerne drahe, aj ked kozmetika a hlavne prostriedky na upratovanie sa mi pacili. Ale daju sa kupit aj lacnejsie a lepsie. Zarobit nezarobis, iba ak by si mala obrovsku zakladnu kontaktov a sledovatelov. Aj baby co boli pomerne vysoko s tym koncia, uz sa to neoplati.

bekiinka5
Včera o 10:10
@anonym_3343a9

Za mňa nie, asi sa nájdu 2-3 produkty, ktoré stoja za to, ale určite je kvalitnejší make up a produkty. A pokiaľ memáš vybudovanú veľkú sieť kontaktov a pravidelných odberateľov, tak skôr prerobíš ako zarobíš. Ja sama sa zaregistrujem a tiež mám 30% zľavu.. a nemusím objednávať cez niekoho. To by mi musel dať produkty s oveľa vyššou zľavou.

@anonym_3343a9 sama sa nezaregistruješ, vždy budeš pod niekým 😊

bekiinka5
Včera o 10:43

@anonym_autor k tvojej otázke, mne vyhovuje pleťová kozmetika, jasné nájdu sa aj produkty, ktoré nie napr. Nočná maska, tak jasné, že ju nebudem predávať 😊 a potom ani čistiace prostriedky ja nekupujem.. ja robím s Farmasi, ale len online, proste mi je neprirodzené behať s katalógom medzi ľuďmi 😅 dá sa privyrobiť, ale tisíce nečakám 😊

anonym_283a04
Včera o 11:28

Za mňa kozmetika nič extra. Kamarátka začala tak som si objednala skúšobný balíček. Kvalita ako Essence len omnoho drahšia.