Je Mary Kay kozmetika hodná svojej ceny?
Co si myslite o tom? O kozmetike, či je hodná takej ceny a taktiež tomu lakaniu na biznis, ta ich KP ma značne otravuje, že mám začať s tým podnikať ze je to super zárobkove. Myslíte že je to MLM biznis a odrb?
@dadka128 ja som jej to aj povedala, keďže som náhodou bola na tej hodinke krásy, u nás v materskom centre kde chodím s deťmi, nejak mi jej bolo ľúto ze nechce itst nik a teraz a otravuje, esms posiela a presviedča ma
@dadka128 a nepríde ti ta kozmetika predražené a plná chemikálií? Ja sa do toho nevyznám, ale tak ze by robila také zázraky, tak to asi bude kentus nie? Ci ako?
Ja som sa po Mary Kay cela vyhadzala, svrbela ma dva dni tvar. A to mi nespravila ani obycajna kozmetika z drogerky. Takze asi tam bude chemie dost 🤷🏼♀️
Ja som celkom spokojná. A niektoré produkty majú u mňa čestné miesto... Ale áno je to drahšie a áno, určite by sa mi za žiadnych okolností nechcelo pre nich pracovať
@lauriik ja som mala len na tej hodinke krásy, potom na celý deň svrbela tvar, ale ja neviem porovnať keďže nepoužívam nič. Ale výchvalila ju riadne, tak ze aké zázraky robí, že naj kozmetika tak neviem
Za mňa nie. Skúšala som aj Vichy a inú lekárenskú a otras. Nadšená som z kórejskej, ale hlavne poznám svoju pleť a viem čo má rada, teda zameriavam sa na zloženie a účinné látky.
Ja som sa raz takto zlutovala nad pani, ktora mala prezentaciu u mojej znamej v cukrarni, nikto k nej nechcel ist, tak ja som sa nechala nalicit. Neskutocne som sa vyhadzala a nemohla som sa toho zbavit, plus ma pani este snad rok otravovala, aby som nieco u nej nakupila. U mna na milion percent nie.
vela sa hovori o tom, ze sa plati za znacku.
urcite sa da najst kvalitna kozmetika za rozumnu cenu.
co sa tyka pletovky, ja uchadzam asi rok na korejskej kozmetike, velmi mi ich produkty vyhovuju, maju ich tak neuveritelne mnozstvo, zehoci pouzivam zakazdym nieco ine, to co som skusila sa neda nazvat ani zrnkom z toho, co sa tam vyraba. a najlepsie je, ze je to za rizumne ceny ( vyhodnejsie je objednavat priamo z ich eshopov, len ot trva aj mesiac, kym to pride )
co sa tyka dekorativky, na trhu je mnoho high and produktov, fakt kvalitnych znaciek, mozno az podobne ceny,a ko ma Mary Kay. a teda hoci neviem aku ma ta znacka kvalitu, ale urcit je o nieco nizsia. netvrdim, ze je to uplne zla kozmetika. urcite nie, ale vyskusane nemam.
inak ma ohromila jedna paletka tienov od Trend it up za 5e. kvalitou sa blizi hocijakej inej drahej znacke ( nedosahuje ju,a le je blizko )
Za tú cenu to nestojí
ma to zaujalo a pozeram tu kozmetiku. pletovku je mi tazko hodnotit, lebo zozenie mmoze mat kazdy produkt ine - tym myslim pri porovnani s inym produktom napr z korjeskej kozmetiky. no pozeram dekorativku. uz som z nej co to vyskusala a ot nielen z drogerkovej,a le aj High and znaciek.
takze obocko, drogerkova Maybelline mi uplne vyhovuje, je vyborna.
gel neviem, mam v zasobe s takym lodickovym aplikatorom este Maybelline, no viem, ze aj Catrice a *Essence mali dobre geliky a neporovnatelne lacnejsie.
ceruzky na oci, milujem Rimmel scandal eyes za par eur. kedysi som robila test a nedala sa zmyt ani vodou s mydlom. fakt drziak. rozhodne je lacnejsia ako MK za 14e.
fuha a paletka ocnych tienov za 40e? tak to je silne kafe. mam podobnu paletku od Nabla a stoji rozhodne menej - 26e, Nabla je kvalitna talianska znacka.
high and znacka Huda beauty za 35e. rozhodne vysoka kvalita. rovnako natasha denona za 36e, Sigma Beauty 21,50e. vsetko kvalitne znacky a lacnejsie ako MK.
Mary Kay nikdy viac...vyhádzala som sa po nej neskutočne, musela som ísť ku kožnej mala som úplne akoby pozapalované vyrážky po čele ..ale na každého to môže inak pôsobiť.. tiež som ju začala používať len skrz lákania od jednej pani
korektory za 20e? v drogerke je vela dobrych korektorov - Catrice, Loreal, Maybelline atd.
Používala som ju pár rokov, vysledok nebol ani vidieť zbytočne vyhodene peniaze.
Nie, nieje hodná tej ceny. Za tú cenu si naozaj kúpiš kvalitnejšiu kozmetiku. A áno, je to MLM biznis.
Ďakujem že ste mi to popísali tie co sa do toho vyznáte 🙂
@majamat aspoň jej o tom keď ma bude lákať vymenuje toto co si napísala, uvidím ako sa bude tváriť, keďže vtedy tým ze som nič nepoznala som len cusala a kukala na ňu, že ok,nemam ti ako oponovať.
@janinque tiež ju tam odbili viaceré, dotazníky jej vyplnili ale už viac nechceli lebo ze sú nalicene, ja som sa zlutovala, vyzerala taka smutná, no potom spustila a to bola dobrá polhodinka, nalicila ma tak, že to aj ja by som vedela a to sa nelicim ze vôbec. A potom skúšala predávať, že aká som šťastná ze mi urobila makeup, že ona to ma tu všetko, že si môžem kúpiť aby som aj zajtra bola taka pekná a šťastná
kludne. ja mam oskusanu fakt aj drahu kozmetiku a napr tiene v drogerke najst neviem, okrem tych TIU, tie ma fakt zaskocili. pri dekorativke nejde len o kavlitu,a le aj farebne odtiene. ak ti farby nesedia, potom to bude vyzerat horsie a moze to budit dojem nekvality. no ak ti sadnu farby, mozes mat aj lacnejsi produkt, samozrejme nesmie byt uplne nekvalitny, ale taka fajn kvalita a sadne ti, rovnako ako by ti sadol drahsi produkt.
je to ciastocne o osobnych preferenciach, tusim sa ma neikto pokusil tiez zlakat na nejaku kozmetiku, na predaj, samozrejme taky clovek ju zvycajne aj pouziva. no nedala som sa. ja mam kozmetiku rada, mam jej vela doma a teda vela som odskusala. a vzdy ma lakalo nieco,c o malo u youtuberiek dobre recenzie a jednoducho sa mi to pacilo. rozhodne by bolo pre mna sustredenie na jendu zacku velmi obmedzujuce.
uz starnem, uz moja pokozka nevyzera tak dobre, preto uz tolko toho neskusam a akoli tomu ani nepotrebujem, ci preferujem ine typy dekorativky ( vhodne na zrelu plet ) a teda ked som sa s tym zacinala hrat, zacala som drogerkou, pomaly postupne som sem tam zacala s oblubenymi znackami, ale este v takej prijatelnej cenovej relacii, ale postupne som sa rozbehla. vrchol mojej zbierky je toto
su to fakt kvalitne tiene a fotky nedokazu pokryt to, ake rasne tu tie leskle odtiene. hlavne ten svetly.
Tak ja pridám pozitívnu recenziu používam už vyše 5rokov a som veľmi spokojná, komplet dekorativku + čistenie pleti. Mám naozaj dobre výsledky a som spokojná
Mam od nich rada jeden rúž, no nič iné, mala som veľmi nepeknú kožnú reakciu. Líčila ma kozmetikou tejto značky vizážistka na svadbu, cítila som jemne štipkanie už po pár hodinách, no to co prišlo neskôr najmä po odlíčení bolo niečo strašné. Štípala a opuchla mi celá tvár + som bola červená ako rajčina. Reakcia trvala 4 dni, som taka spuchnutá aj na dokladoch a aj prvé dva dni na svadobnej ceste som vyzerala ako blb 😁 Za mňa Mary kay už nikdy 🧐
Ako tak citam, mozem byt rada, ze ma po ich kozmetike stipala tvar len pol dna, mohla som dopadnut aj horsie 🙈
No mna nalicila tak, ako siestacka na ZS,ked sa dostala k maminym licidlam 😂😂😂
Ale ta reakcia bola fakt hrozna, vyhadzala som sa neskutocne, aj som jej to pisala a ona ze sa este NIKDY s tym nestretla, to som musela nieco pojest, nemoze to byt z kozmetiky a zoznam, co vsetko mi moze ponuknut pre moju citlivu plet 🙈🙈🙈🤦
Stačí ti pozrieť zloženie plne chémie a bordelu no a je tam asi tisíc zložiek....to ti ako odpoveď musí stačiť a samozrejme za toľké prachy máš oveľa lepšie znacky
Otravovanie žien, čo s tým robia je dostačujúce na odplasenie zákazníka. Vzdialená kamoška má dala na kontakt list k nejakej ich dilerke a tá má vkusne otravovala a naposielala mi kadejaké vzorky. Po prvej som sa vyhadzala po špirále sa mi hnusne zapalilo a opuchlo oko. Povedala som si, možno náhoda, tak som to s odstupom skúsila znova a znova taká reakcia. Drahé, plne chémie a otravné.
Za mňa Kórea.. a plánujem vyskúšať slovenskú Biofy.
@valeria_h akurat mam Medi peel v zalohe - peptidova ampula tusim.
@xckaret tiez pouzivam KK a super. uz som toho fajn vyskusala.
za mna z KK, pripadne aj nejake prirodna kozmetika:
- odlicovaci olej Haruharu, tiez Renovality ( je mastnejsi )
- gel na tvar mam z prirodnej kozmetiky, tusim madarska Pompom, gelik je vlemi jemny + sa pri odlicovani utieram uteracikmi na tvar, obyc frote od cinanou, tneke , rozstrihane a obsite na mensie kusky.
- toner tiez Haruharu, alebo mam rada hydrolaty TWO
- mam rada hydratator od Hada Labo ( kupovala som z dm, zakladne hyaluronove a aj verziu s kolagenom a retinoidmi ), mam aj korejsky, ale ten zlaty a nejak mi nan niekedy reaguje plet
- ampula - vyborna Madagascar Centella, Amplen,
- serum - Beauty of Joseon, inak pouzivam aj Pompom sera
- krem - gelkrem peptidovy Cos de Baha, Etude House Soon Jung, a klasicky krem liftingovy Pompom, alebo olejovy vyborny arganovy Nobilis Tilia
- niekedy pouzivam gel s vitaminom C od Pompom ( obsahuje menej ucinnu verziu,a le ujde )
- SPF - Canmake, Madagascar Centell, Benton zeleny, Biore mi tiez nevadilo a mala som aj take mliecko,a le to mi vadilo v ociach. akoby mi lepilo mihy, tiez fajn Kaine, ale skor na suchsiu plet.
Ahoj. Ja ju momentálne používam, celkom mi sadla ale za tu cenu podľa mňa nestojí. A čo je najhoršie tie ženské v skupine sú ako sekta. Nič neobjednávam a furt vypisujú :- D ja otravovať a vnucovať dáke produkty určite nebudem. Aj keby som mala zarobiť. Mne sa toto veľmi protiví.
@finett Kórea je značka, názov už?

Ako kozmetika to nie je zlé, ale ak ide o to, aby si pre nich pracovala, tak čo si myslíš, že budeš robiť? Nahanat s katalogmi alebo produktami ľudí a lákať ich a presviedčať, aby kupovali.. ak nechceš aby ťa otravovali.. veď sa nenechaj 😁