Je môj parfém z Douglassu falošný?
Dobrý deň. Objednával som si parfém cez douglass ktorý mi prišiel. Zistil som podľa šarže že bol vyrobený pred 3 mesiacmi. No mám pocit že keď som ho nastriekal do hodiny bola vôňa fuč. Myslíte že je fejk?
Nie Douglas má iba originály, bohužiaľ niektoré vône nevydržia toľko treba sa prestreknut 😂
Je to parfem ci toaletna voda?
@sisa_s parfém je to. Azzaro the most wanted night
A koľko si si dal strekov? Treba si nagebriť na seba. Wanted by night je parfumovaná voda a tej si treba dať minimálne 6-7 strekov.
Ale môže byť, že ty si si na vôňu už zvykol a preto ho necítiš. Skús sa po pár hodinách opýtať niekoho kto s tebou nebol.
@ondrisek kamo nastriekal som 12 všade po hodine som aj zabudol že niečo som mal na sebe a ani kolega to necítil
@ondrisek kamo nastriekal som 12 všade po hodine som aj zabudol že niečo som mal na sebe a ani kolega to necítil
@anonym_autor ahoj, ja som práve googlila, či niekto3 nenačal práve túto tému, pretože si chcem kúpiť parfém YSL Libre, myslím, že notoricky známy, a ten v Douglas vonia úplne ináč ako originál. Preto sa stotožňujem s Tvojím názorom a myslím, že Douglas má fake parfémy. Možno nie všetky, ale má.

Nemusí byť, niektoré majú bohužiaľ len slabšiu výdrž