icon

Je možné predĺžiť jemné a lámavé vlasy?

10. mar 2025

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či je možné si dať predĺžiť vlasy aj keď sa mi veľmi lámu- tým pádom to vyzerá že vôbec nerastú a sú veľmi jemné. Ďakujem za odpovede.

rora26
10. mar 2025

Mozne to je, ale to co ti potom ostane na hlave bude na zaplakanie. Kadernícky chcu zarobit tak predĺžia hocico a budu tvrdit aka šetrná metóda… 🤣

sisska96
10. mar 2025

Jasne že ti predĺžia, je to dobrý biznis. No potom čo ti ostane..... to uvidíš

ivka21
10. mar 2025

Ničí to dosť vlasy rataj s tým že keď si to dáš dole tvoje budú na tom ešte horšie ako teraz.skus skôr clip in vlasy

janickacrazy
10. mar 2025

Neodporúčam, kamarátka si to dala, vyzeralo to super, no potom, keď to dala dole, tak katastrofa, mala tie vlasy úplne zničené a riedke, proste hrozné.

suzikaa
11. mar 2025

Ja som mala vzdy riedke jemne vlasy. Predlžujem si ich uz asi 8 rokov. poslede 2 roky som potrapila odfarbenim na blond. Podstatne je vyber kadernicky, spravnych vlasov a metodu predlzovanie, spravnu dlzku vlasov.Takže negativa od niekoho kto to mozno ani nemal a nepozna vsetky faktory su akurat k nicomu. Ano ak to bude robit premotivovana slecna co absolvovala jeden kurz tak tak to moze byt pruser. Ja som s mojou spokojna. Vlasy si kupujem sama.