icon

Je možné zosvetliť tmavohnedé vlasy na jedno sedenie?

Včera o 08:03

Prosím vas otázka na kadernícky alebo čo máte vlastnú skúsenosť , mám dlhé roky (15r) farbené tmavo hnedé vlasy a chcela by som zmenu prejsť na cokoladovu alebo nejakú peknú hnedú , pre predstavu pridám fotku že aspoň približne akú myslím , otázka znie dá sa to urobiť na jedno sedenie na prvýkrát ??? Je to reálne ? Dakujem 🙂

Je možné zosvetliť tmavohnedé vlasy na jedno sedenie?
andrejkaa26
Včera o 08:53

ja som nad tymto uvazovala tiez. tiez nosim dlhodobo uplne tmavo hnedu. ale co som raz videla video procesu zmeny z takej tmavej na takuto svetlu, tak to bol dost brutal zasah do vlasov, uprimne rozmyslela som si to hned. tej babe museli vytiahnut s peroxidom ten tmavy pigment, a nasledne naniesli takuto svetlu. dost casovo a asi aj financne narocne riesenie, podla mna to dost poskodi vlasy az do hlbky taky zasah, cize som od toho upustila, ale niesom kadernicka, tak mozno niekto poradi nieco ine.

andrejkaa26
Včera o 08:55

asi aj zalezi aky mas svoj zaklad, ci mas uz vyrazne sediny, alebo este nie, ale tiez si rada precitam ak sa vyjadri nejaka kadernicka so skusenostou

anonym_0360cf
Včera o 09:19

@anonym_autor veď toto je bledšie ako čokoláda

biba_18
Včera o 09:40

ako sa píše hore - najprv dostať tmavú farbu z vlasu - potom znova nafarbiť svetlejšou ...
skús pozrieť malibu c - https://www.notino.sk/malibu-c/color-disruptor-... - ale reálne ja sama nemám s tým skúsenosti, iba viem že to existuje ...