Je možné zosvetliť tmavohnedé vlasy na jedno sedenie?
Prosím vas otázka na kadernícky alebo čo máte vlastnú skúsenosť , mám dlhé roky (15r) farbené tmavo hnedé vlasy a chcela by som zmenu prejsť na cokoladovu alebo nejakú peknú hnedú , pre predstavu pridám fotku že aspoň približne akú myslím , otázka znie dá sa to urobiť na jedno sedenie na prvýkrát ??? Je to reálne ? Dakujem 🙂
asi aj zalezi aky mas svoj zaklad, ci mas uz vyrazne sediny, alebo este nie, ale tiez si rada precitam ak sa vyjadri nejaka kadernicka so skusenostou
@anonym_autor veď toto je bledšie ako čokoláda
ako sa píše hore - najprv dostať tmavú farbu z vlasu - potom znova nafarbiť svetlejšou ...
skús pozrieť malibu c - https://www.notino.sk/malibu-c/color-disruptor-... - ale reálne ja sama nemám s tým skúsenosti, iba viem že to existuje ...

ja som nad tymto uvazovala tiez. tiez nosim dlhodobo uplne tmavo hnedu. ale co som raz videla video procesu zmeny z takej tmavej na takuto svetlu, tak to bol dost brutal zasah do vlasov, uprimne rozmyslela som si to hned. tej babe museli vytiahnut s peroxidom ten tmavy pigment, a nasledne naniesli takuto svetlu. dost casovo a asi aj financne narocne riesenie, podla mna to dost poskodi vlasy az do hlbky taky zasah, cize som od toho upustila, ale niesom kadernicka, tak mozno niekto poradi nieco ine.