Je normálne byť na pláži s neoholenými nohami?
Je to normálne, keď ide na kúpalisko obézna morbídne žena s totálne neoholenymi nohami a podpazuším .
A nejako ta tým obmedzuje,alebo v čom je problém?
@anonym_autor Áno, má na to právo. Bolo písané pri vstupe, že je povolený len osobám do 50 kg bez chlpov?
Nemáte divný pocit, keď vidíte takú ženu ? Mne to nespravilo dobre no dobre ešte tá obezita ale že ani nohy oholené to už je hnus úplne. Stretli ste sa s tým tiez ?
@anonym_autor čo je nejaký zákaz pre morbídne obéznych chodiť na kúpaliská?🙂
Nemáte divný pocit, keď vidíte takú ženu ? Mne to nespravilo dobre no dobre ešte tá obezita ale že ani nohy oholené to už je hnus úplne. Stretli ste sa s tým tiez ?
@anonym_autor a ty si dokonala?
@anonym_autor a ty si dokonala?
@minenkaa to je podľa mňa minimum oholiť sa chápem, že obezita to zmeniť nejde až tak ľahko ale podľa mňa zobrať žiletku a oholiť sa dokáže a zaberie to pár minút.
@anonym_autor Divný pocit mam, keď stretávam blbých ľudí.
Pokial nie je viditelne spinava a smradlava, tak ano, je to ok. Dokonca prirodzene. V dnesnej dobe to nie je povazovane za esteticke, ale normy sa menia. Pre nu je to ok. Bodka.
@minenkaa to je podľa mňa minimum oholiť sa chápem, že obezita to zmeniť nejde až tak ľahko ale podľa mňa zobrať žiletku a oholiť sa dokáže a zaberie to pár minút.
@anonym_autor nie ty kolos v zivote sme sa nestretli s neoholenymi pazuchami a nohami. Ty si prva na svete gratulujem k tomuto malomestiackemu zmyslaniu
Áno je to normálne.nikde nie je napísané že je povinnosť sa holiť. Sú ľudia ktorí preferujú byť tak ako "ich Boh stvoril" a sú ľudia ktorí budú chodiť radšej zahaleni akoby im mal čo i len chlpok trčať.
Co ja viem... Kazdy mame chlpy, ona sa rozhodla ich neholit.. muzi s neoholenymi nohami ok, zeny s neoholenymi nohami 🤢
Je normálne čo učíš svoje dieťa? 🤦
Potom sa čudujeme v akej riti sme?!
Je mi z teba zle 🤮🤮 a to som ťa ani nevidela,
stačí mi tvoj písomný prejav.
@anonym_autor
@anonym_autor môj muž chodí na kúpalisko a tiež nemá oholené nohy, dokonca má chlpy aj na bruchu. Škandááál. Akurát teda obézny nie je.
@anonym_autor chlapi si majú tiež holiť nohy?
@anonym_autor kontroluješ všetkých ľudí, či sú dôkladne osprchovaní? Či nemajú pleseň na nechtoch? Či plienkové plavky skutočne zachytia deťom všetko to, čo majú? Či si staršie dieťa necvrkne trochu do bazéna? Kúpalisko je kúpalisko, ostaň doma vo svojom bazéne, ak chlpy obéznejnej ženy prevažujú potrebu osviežiť sa. Ešte sa spýtam, či v mori sú chlpy prípustné, alebo ani tam nie. Aby som vedela.
Ahoj, pred 50-60-timi rokmi by si na kúpalisku stretla všetkých chlpatých ľudí. Dnes sa to "nenosí", ale je to každého osobná vec. Hlavne, aby bol čistý, bez nejakých zvieratiek vo vlasoch atď.
Pri morbidnej obezite sa uz oholit mozno ani nedokaze. Je vsak fajn, ze napriek tomu nesedi doma a neumara sa tym, co si kto mysli. Nemusi sa nam to pacit, ani mne sa morbidne obezni ludia nepacia, je to vec osobnych preferencii, ale to je asi tak vsetko, co s tym zmozem. Mne je prave sympaticke, ze ludia, ktori nezapadaju do standardov, sa pred svetom neskryvaju. A mozno si po x rokoch trapenia dala osobnu vyzvu, ze dnes na to kupko pojde, zvladla ju a je stastna.
Tebe je čo, venuj sa sebe a ostatných nechaj žiť ako chcú. A chlpy? Sú úplne prirodzené. Či sa nám to páči či nie, nechaj žiť. Pozeraj iným smerom.
@anonym_autor kazdy podla seba, neriesim, ras na ture mlada chuda baba a no natural style asi, chlpate nohy total tmave a aj pazuchy a co teraz mozno jej sa zdame ako macka co nema srst, naco sa pozastavovat nad blbostami
Áno, je to normálne, normálny nie je tvoj pohľad, postoj a potreba to riešiť. Niekto je nechutný zvonku, niekto zvnútra.
A ako by si asi morbidne obezny clovek holil nohy? V sede sa neohne poriadne,po stojacky by ju prevratilo, ruky mozno tiez nema tak obratne. Tak co ma robit? Mozno sa prave rozhodla nieco pre seba urobit a zacat plavanim🤷♀️
skôr by mi neprišlo normálne keby niekto oblečený išiel do bazéna nie dilema či má viac kíl...
Pošli svoju fotku a my rozhodneme,či tam môžeš ísť ty
Ale zase netvárme sa, naozaj toto vidieť nie je žiaden estetický zážitok.
@anonym_383bf0 no to je fajn, ale riešiť to na MK ???
Zrazu sa tu zbehli všetky ženy pre ktorých nič neni problém?
Tak je otázne keď si tie nohy oholit nevie lebo sa nezohne, ako dodržiava hygienu vsakze? A potom plavaj okolo… chutné naozaj
@anonym_383bf0 a čo je esteticky zážitok,už pomaly budeme kontrolovať, aj to či ma človek správne všetko a na správnom mieste,správnu farbu,výšku
Zrazu sa tu zbehli všetky ženy pre ktorých nič neni problém?
Tak je otázne keď si tie nohy oholit nevie lebo sa nezohne, ako dodržiava hygienu vsakze? A potom plavaj okolo… chutné naozaj
@anonym_ab1eaf Takže keď sa žena neoholí, nedá sa okolo nej plávať?😂😂

@anonym_autor ty si bola nominovana ako rozhodca co je normalne a co nie?