Je normálne byť na pláži s neoholenými nohami?
Je to normálne, keď ide na kúpalisko obézna morbídne žena s totálne neoholenymi nohami a podpazuším .
Ja mám celulitídu ,nohy si tiež holím raz za čas ,to mám sedieť doma?
@anonym_autor
obézny a chlpatý muž ti nevadí?
@anonym_autor ke to jej vec ako vyzerá. To že je obézna a zarastená neznamená že nemôže ísť na kúpalisko.
Zrazu sa tu zbehli všetky ženy pre ktorých nič neni problém?
Tak je otázne keď si tie nohy oholit nevie lebo sa nezohne, ako dodržiava hygienu vsakze? A potom plavaj okolo… chutné naozaj
@anonym_ab1eaf veď žiadna netvrdí, že je to pre ňu naj estetický zážitok, ale čo s tým chceš urobiť? Keď to nemôžem ovplyvniť, tak sa na to vykašlem. Alebo na kúpaliská chodím, alebo nechodím. Si si istá, že všetky štíhle na pohľad krásne ženy hygienu dodržujú? Možno by si bola prekvapená, keby ti porozprávali sestričky z urgentu
@anonym_autor nestretla som sa s tym, ale nevadilo by mi to, preco by mi to malo vadit, ked ma to nijako neobmedzuje.
Tak je otázne keď si tie nohy oholit nevie lebo sa nezohne, ako dodržiava hygienu vsakze? A potom plavaj okolo… chutné naozaj
@anonym_ab1eaf to mas s kupaliskami tak, no. Nikdy nevies, ci a ako kto riesi hygienu. Aj stihly clovek moze byt prasak, hoci si dociahne na vsetky otvory, hocikto moze mat mykozy, kozne choroby, mastne vlasy...
A naco sa na nu pozeráš? Došiel si sa na kúpalisko kúpať, alebo očumovať ostatných?
Ak len ocumovat, tak by som osobne bola radšej, keby ta žena zostala a vyhodili by teba..
No dnes pri tých teplotách a mrakoch by mi na kupku nebolo všetko jedno.
@minenkaa to je podľa mňa minimum oholiť sa chápem, že obezita to zmeniť nejde až tak ľahko ale podľa mňa zobrať žiletku a oholiť sa dokáže a zaberie to pár minút.
@anonym_autor jej neoholene nohy su sice viditelne kazdemu a kazdy si o nich moze vytvorit nazor, ale to, ze ty mas v hlave prievan sa zial prejavi az ked sadnes za klavesnicu...
Este nikdy som nepozerala na cudziu zenu ci ma oholene nohy. Ani si neviem predstavit, ze by som si nieco take vsimla na kupalisku. Jedine co mi vadi na kupalisku, su male deti bez plaviek. Vadi mi vidiet genitalie cudzieho dietata. A divim sa tym rodicom, ze im nedaju plavky. Vzdy tak v duchu rozmyslam, ci setria na plavkach. Ale samozrejme najdu sa take, co budu pisat, ze to je zdrave, a pohodlnejsie a pod. Za mna nechutne a musim odvracat zrak.
Aj chacharu mala chlpatú?
@anonym_autor asi hej, preco ta to trapi?ty musis mat riadne nudny zivot :D lutujem ta
@anonym_autor a co sa ma skovat do jaskyne? To už akože nie je človek keď je tučna a chlpatá? Pokiaľ normálne dodržiava hygienu tak neviem aký je problém.
Nevedela som, že kúpaliska sú len pre ľudí čo sú štíhli a odchlpeni 🙄
Obezita sa dá riešiť, chlpy sa dajú oholiť.
Ale debilita... tej sa nezbavíš
@anonym_autor mne osobne vadia taki hlúpi ľudia ako si ty 💋
@anonym_autor teraz nabral napadlo ,že my chodime do saunoveho sveta obrovská plocha ,všetci nahi a som teraz rozmýšľala,že som si ešte ani raz nevšimla ,či tam je niekto oholeny alebo nie
@anonym_ab1eaf Mne sa napr.nepacia na zenach kacacie pery,kedy clovek nevie,ci ma alergicku reakciu, alebo jej muz jednu trafil a tiez sa ma nikto nepyta,ci sa chcem na ne pozerat🤷♀️
Všetci sa pustíte do autorky, však chcela len poukázať na to, že nechápe, že sú aj také ženy čo sa o seba absolútne nestarajú, myslím si, že oholiť nohy by si žena mala zvládnuť, navyše su ženy ktoré, keď sa neoholia dva mesiace ani im to nevidno, a potom sú také, že ako ja keby si neoholim nohy dva mesiace môžem si čierne wednesday vrkoče zapletat
Nemáte divný pocit, keď vidíte takú ženu ? Mne to nespravilo dobre no dobre ešte tá obezita ale že ani nohy oholené to už je hnus úplne. Stretli ste sa s tým tiez ?
@anonym_autor palec hore pre tu pani
Všetci sa pustíte do autorky, však chcela len poukázať na to, že nechápe, že sú aj také ženy čo sa o seba absolútne nestarajú, myslím si, že oholiť nohy by si žena mala zvládnuť, navyše su ženy ktoré, keď sa neoholia dva mesiace ani im to nevidno, a potom sú také, že ako ja keby si neoholim nohy dva mesiace môžem si čierne wednesday vrkoče zapletat
@zuzubb007 na tom nie je čo chápať.
Rozhodla sa neholiť, tak to stačí rešpektovať nie ?
@zuzubb007 a keď na to poukáże, tak jej to nejako zlepší život? Akurát poukázala na to, že ona sama je riadna 📣.
@zuzubb007 neoholit si nohy znamená nestarať sa o seba?
Prosim ta nápis čo znamená starať sa o seba,ja osobne si myslím,že holenie nôh k tomu u všetkých nepatrí
@zuzubb007 nie, holit si nohy nie je povinnost dana zakonom. Je to slobodne rozhodnutie kazzdej z nas, ci si ich bude alebo nebude holit. Tak ako je slobodne rozhodnutie kazdeho cloveka aky bude nosit uces. Staci si uvedomit, ze kazdy o sebe rozhoduje sam. Aj ty, aj ja, aj ta dama na kupalisku sa rozhoduje sam tak ako on uzna za vhodne a potrebne.
Človek aby už nešiel ani ja kúpalisko lebo vzdy sa nájde nejaká pi*a čo sa rozhodne niekoho súdiť. Staraj sa o seba
@zuzubb007 nie, holit si nohy nie je povinnost dana zakonom. Je to slobodne rozhodnutie kazzdej z nas, ci si ich bude alebo nebude holit. Tak ako je slobodne rozhodnutie kazdeho cloveka aky bude nosit uces. Staci si uvedomit, ze kazdy o sebe rozhoduje sam. Aj ty, aj ja, aj ta dama na kupalisku sa rozhoduje sam tak ako on uzna za vhodne a potrebne.
@viestta áno súhlasím každý sa rozhoduje sam, a tak ako sa rozhodne tak za svoj život si môže vo všetkom sam
@viestta áno súhlasím každý sa rozhoduje sam, a tak ako sa rozhodne tak za svoj život si môže vo všetkom sam
@zuzubb007 ano, tak ako sa rozhodne, tak zije. S vynimkou okolnosti, ktore ovplyvnit nemoze. Napriklad neoholene nohy nejakej pani na kupalisku ovplyvnit nemoze. Jedine co moze je rozculovat sa nad tym. Ale kvoli tomu si ta pani tak ci tak nohy neoholi, takze na co si zdvihat tlak vecami, na ktore mam akurat taky dosah ako na pocasie?
@anonym_autor ano, je to normalne
@anonym_autor Ja si take veci nevsimam,ci je niekto oholeny alebo nie. Takze mi to nevadi.

Za mňa sa treba držať hesla "ži a nechaj žiť".