icon

Je normálne byť na pláži s neoholenými nohami?

3. aug 2025

Je to normálne, keď ide na kúpalisko obézna morbídne žena s totálne neoholenymi nohami a podpazuším .

Strana
z4
anonym_173f00
4. aug 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

A viete že to zarastanie tváre je choroba ktorá sa nedá vyliečiť? Aké jednoduché sa vysmievať. Buďte radi že nemusíte s týmto bojovať.
@zuzana76
@malinkajozka

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
zuzana76
4. aug 2025
@anonym_173f00

A viete že to zarastanie tváre je choroba ktorá sa nedá vyliečiť? Aké jednoduché sa vysmievať. Buďte radi že nemusíte s týmto bojovať.
@zuzana76
@malinkajozka

@anonym_173f00 presne viem, existujú ale metódy ako sa da eliminovať. Mne práve vyskočila táto slečna, sťažujúc sa, že ju nechce žiaden muž, pričom onakú ten porast pestuje naschval.

columbovazena
4. aug 2025

@anonym_autor A teba je do toho čo? Každého vec. Či obézna žena nemá právo ísť na pláž? Ani neoholena? Čo máte niektoré ženské za problémy, to je strach a hrôza

anonym_173f00
4. aug 2025
@zuzana76

@anonym_173f00 presne viem, existujú ale metódy ako sa da eliminovať. Mne práve vyskočila táto slečna, sťažujúc sa, že ju nechce žiaden muž, pričom onakú ten porast pestuje naschval.

@malinkajozka
@zuzana76 tak som asi zle pochopila, ospravedlňujem sa. Viem o tomto svoje, mám pcos a presne toto sa mi robí na tvári a všade, hlavne mi vadí tá tvár.Stranim sa ľudí a je mi z toho nanič, ak sa neoholím každé 2 dní tak za týždeň vyzerám ako tá pani na fotke ☹️

zuzana76
4. aug 2025
@anonym_173f00

@malinkajozka
@zuzana76 tak som asi zle pochopila, ospravedlňujem sa. Viem o tomto svoje, mám pcos a presne toto sa mi robí na tvári a všade, hlavne mi vadí tá tvár.Stranim sa ľudí a je mi z toho nanič, ak sa neoholím každé 2 dní tak za týždeň vyzerám ako tá pani na fotke ☹️

@anonym_173f00 a laser nezabera? ano, pri PCOS sa vyskytuje aj hirtuizmus, ta slecna na foto nim tiez urcite trpi

anonym_173f00
4. aug 2025
@zuzana76

@anonym_173f00 a laser nezabera? ano, pri PCOS sa vyskytuje aj hirtuizmus, ta slecna na foto nim tiez urcite trpi

@zuzana76 bola som trikrát, pre mňa dosť drahý špás a hlavne bez odozvy. Možno to zaberá bežným ľuďom ale nie pri Pcos.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_173f00
4. aug 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka ďakujem, ale príčinou je pcos, žiaľ neliecitelna choroba.

evaachesa
4. aug 2025
@anonym_autor

Nemáte divný pocit, keď vidíte takú ženu ? Mne to nespravilo dobre no dobre ešte tá obezita ale že ani nohy oholené to už je hnus úplne. Stretli ste sa s tým tiez ?

@anonym_autor a napadlo ti že sa k tým nohám nevie dostať? 🤷

zuzana76
4. aug 2025
@anonym_173f00

@malinkajozka

@anonym_173f00 https://www.solen.sk/storage/file/article/37e78... asi to uz mas prestudovane zhora zdola, ale skus vyhladat este odbornikov

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_678e64
4. aug 2025
@anonym_173f00

@zuzana76 bola som trikrát, pre mňa dosť drahý špás a hlavne bez odozvy. Možno to zaberá bežným ľuďom ale nie pri Pcos.

@anonym_173f00 zabera to aj na ludi s pcos ale trikrat je malo. To chce aspon 5-6 sedeni

julish
4. aug 2025

Ja nechapem, ako sa prislo na to, ze zena ma mat oholene nohy. Ja nemam, neznasam to, poznam viacero mladych zien, co si nohy neholia zobzasady. Mne sa ta odvaha paci. Niec nie je “normalne”

dadis
5. aug 2025
@julish

Ja nechapem, ako sa prislo na to, ze zena ma mat oholene nohy. Ja nemam, neznasam to, poznam viacero mladych zien, co si nohy neholia zobzasady. Mne sa ta odvaha paci. Niec nie je “normalne”

@julish Aj ja mam teraz neoholene nohy..vobec si s tym nelamem hlavu, zajtra si ich chcem vydepilovat, ale ono to ide dobre, ked tie chlpky podrastu - ja dovtedy zahalena chodit nebudem, nech sa mi na nohy nepozera ten, co sa mu nepacia chlpy 🤣🤣. Kedysi som bola v tomto velmi precizna, teraz nemam problem byt trosku chlpata obcas..ani som len netusila, ze to moze vyvolat pocity hnusu na kupku 😅

Strana
z4