Je normálne byť na pláži s neoholenými nohami?
Je to normálne, keď ide na kúpalisko obézna morbídne žena s totálne neoholenymi nohami a podpazuším .
@minenkaa to je podľa mňa minimum oholiť sa chápem, že obezita to zmeniť nejde až tak ľahko ale podľa mňa zobrať žiletku a oholiť sa dokáže a zaberie to pár minút.
@anonym_autor Kedysi sa ženy vôbec neholili a sú tu. Niekto sa neholí, lebo sa mu nechce, niekto zo zdravotných dôvodov. Pozriem, neriešim.
Kto urcuje, co je normalne a co nie? Pre kazdeho je normalne nieco ine. Mozno to nie je esteticke, ale myslim, ze na kupku su aj ovela vasie "hnusy".
Neviem či je to nenormálne, ale určite nechutné. Je jej jedno ako vyzerá. A oholiť sa zrejme nedokáže.
@anonym_autor mne by vadila žena štíhla,oholena ale smradľavá a špinavá .... Obezna neoholena žena ale čistá ktorá nepachne mi rozhodne nevadi
@anonym_autor je to normalne.mozno sa tak dobre citi.mozno je to zena s nejakou diagnozou a rodina ju zobrala na kupalisko.a mozno by bolo dobre neposudzovat ludi podla vzhladu.kedze o ich zivote nic nevieme.mimochodom...obezny clovek nemoze ist na kupalisko???pre info:nie som obezna.len sa tak zamyslam,ze ci sa aj taki ludia nemozu ist okupat a ist do spolocnosti inych.peace and love.
@anonym_autor nie niejak to neriešim ani ma to v živote nenapadlo 1.pracovala som v akvaparku.
Aj sa pravidelne chodím kúpať z dcérkou a nikdy v živote som neriešila či je niekto oholenú alebo nie ( môj muž si noholi nohy nikoho to zatiel nepoburili čím je to iné od ženy akurát že neje tučný).
Skôr vidím problém v Tom ak tam niekto príde špinavý a smradľavý.a je mi zle keď vidím deti bez plavok alebo že dievčatka cca 5/6 ročne majú iba spodný diel plavok nohavičky plavkové ale vrch nie hneď mi ide hlavou že tam môže byť dáky pedofil a môže ich od fotiť to skôr považujem za problém a nie obežnú ženu .
Admin, halooo! O kupalisku autorka pise, nie o plazi
Nie, nieje to normalne … neoholené nohy a podpazušie svedčia o hygiene danej nositeľky, ale to ešte budiš … ale morbídna obezita teda normalna nieje! Čiže darmo sa Ti tu autorka budú ešte vysmievať že “čo Ty” 🤦🏼♀️ a tváriť sa ako je to v pohode. No nieje.
Keď je taká obézna, tak ver, že nohy sa holia ťažko.
Nie, nieje to normalne … neoholené nohy a podpazušie svedčia o hygiene danej nositeľky, ale to ešte budiš … ale morbídna obezita teda normalna nieje! Čiže darmo sa Ti tu autorka budú ešte vysmievať že “čo Ty” 🤦🏼♀️ a tváriť sa ako je to v pohode. No nieje.
@anonym_cda296 lebo si to ty povedala a ty urcujes čo je vhodné a čo nie 😅 čo takto sa starať o seba? O hygiene nesvedčí oholené podpazušie ale či sa ten človek sprchuje dostatočne a či sa o seba stará. Ja som stretla tolko smradlavych stihlych žien. Ale teda nezistovala som či sú alebo nie sú oholené 😏 ty a autorka máte nejakú úchylku? Že sledujete podrobné či má nejaká žena oholené nohy podpazušie a podobne? Fuuuuu,to je zaujímavé verejné priznanie 😎
@anonym_autor asi chápem, že chceš, aby ľudia viac zapadali do nejakého štandardu, a že možno nerozumies tomu, ak to niekto tak nerobi alebo mu na tom nezáleží.
Možno nemôže, je to pre ňu pohodlnejšie a vie, že ľudia budu riesit jej váhu, že je to i tak jedno. Alebo to, čo jej bráni mat zdravú telesnú váhu (psychická nepohoda, zdrav.problémy), jej zároveň bráni dbať o svoj zovňajšok (podľa väčšinových pravidiel).
Mne je fakt sympatické, že napriek všetkému na to kúpalisko ide a je sama taká, aká je, nepotrebuje sa “skrývať”.
@anonym_autor teraz nabral napadlo ,že my chodime do saunoveho sveta obrovská plocha ,všetci nahi a som teraz rozmýšľala,že som si ešte ani raz nevšimla ,či tam je niekto oholeny alebo nie
@minenkaa a takú krásnu diskusiu si o tom mohla založiť! Nabudúce sa poriadne pozri.
Nemáte divný pocit, keď vidíte takú ženu ? Mne to nespravilo dobre no dobre ešte tá obezita ale že ani nohy oholené to už je hnus úplne. Stretli ste sa s tým tiez ?
@anonym_autor tebe to nespravilo dobre?
Stáva sa ti to často, že máš takéto silne negativne pocity pri pohľade na iných ludi?
Každopádne odporúčam ti terapiu. Čím skôr.
Ale zase netvárme sa, naozaj toto vidieť nie je žiaden estetický zážitok.
@anonym_383bf0 estetický zážitok? Neviem ako ty, ale tie ja nehľadám a kúpaliskách ani plážach...
A ešte založiť tému na fóre a napísať, že autorke sa z toho spravilo zle.. toto je veru horšie ako tučná neoholena žena..
@malinkajozka ta zrovna nie je pekna baculka, ta druha ujde

Čo si k nej nenabehla so žiletkami keď ťa pohľad na ňu tak pobúril.