icon

Je normálne vidieť lepidlo na umelých mihalniciach?

3. júl 2026

Ahojte, prvýkrát mám umelé mihalnice, každý deň ich umývam špeci penou na mihalnice a používam samozrejme aj tú mini kefku, no takto to vyzerá, vidno tam aj lepidlo, celé zlé. Je to normálne?!🤨

Je normálne vidieť lepidlo na umelých mihalniciach?
biba_18
3. júl 2026

každá to tak má. a majú pocit že je to ok 😏

autor
3. júl 2026
@biba_18

každá to tak má. a majú pocit že je to ok 😏

@biba_18 no ja neviem, mne to extrémne vadí, vyzerá hrozne

biba_18
3. júl 2026
@anonym_autor

@biba_18 no ja neviem, mne to extrémne vadí, vyzerá hrozne

@anonym_autor podľa mňa tiež… 😏

parvinka0001
3. júl 2026

Nehnevaj sa ale toto čistene s kefkou isto nieje .

anonym_0e10df
3. júl 2026

@anonym_autor nie nie je. Dala by som si ich odstrániť. Moje takto nikdy nevyzerali

anonym_cbdde4
3. júl 2026

Každé umelé mihalnice vyzerajú otrasne a neprirodzene. Ja by som si to nedala na oči ani za svet.

autor
3. júl 2026
@parvinka0001

Nehnevaj sa ale toto čistene s kefkou isto nieje .

@parvinka0001 s cistym svedomim mozem povedat, ze ano, kazdy den. Nemam dovod klamat, ved som anonym 🙂 vyzera to takto po tyzdni

parvinka0001
3. júl 2026
@anonym_autor

@parvinka0001 s cistym svedomim mozem povedat, ze ano, kazdy den. Nemam dovod klamat, ved som anonym 🙂 vyzera to takto po tyzdni

@anonym_autor máš normálne taký štetec a tým suchas ??? Lebo ja si umývam každý druhý deň takto a to riadne surujem ale toto nemam

autor
3. júl 2026
@parvinka0001

@anonym_autor máš normálne taký štetec a tým suchas ??? Lebo ja si umývam každý druhý deň takto a to riadne surujem ale toto nemam

@parvinka0001 áno penu so stetcom + tie mini kefky na mihy 🙂

autor
3. júl 2026
@parvinka0001

parvinka0001
Včera o 02:16
@anonym_autor

@anonym_autor tak jedine že ti dala extra veľa lepidlá . Lebo pokiaľ riadne surujes tak toto by sa ozaj nemalo stať. Veď keď aj keď si dávaš makeup tak si nedávas na mihalnice a okolie

lasona
Včera o 06:36

Za mna to nemáš dobre urobene. Prídu ni mihalnice polepene.

autor
Včera o 07:20

Dakujem vam, asi to bola moja posledna navsteva :D

parvinka0001
Včera o 07:32
@anonym_autor

Dakujem vam, asi to bola moja posledna navsteva :D

@anonym_autor nemáš foto ako si to mala urobené prvy deň ?

autor
Včera o 07:45
@parvinka0001

@anonym_autor nemáš foto ako si to mala urobené prvy deň ?

@parvinka0001 nie, bohuzial :/ ani mi to nenapadlo..

procrastique
Včera o 08:01

To že si ich umývaš každý deň neznamená, že si ich umývaš správne.

Poriadne ich vydrhni, ale fakt poriadne a zistíš že to " lepidlo " zmizne, lebo sú to nečistoty, ktoré produkuje oko. Lepidlo sa používa čierne.

Tie mihy pri umývaní musíš poriadne prevaľovať zo strany na stranu, ideálne to drhnúť iba prstami a šúľať hore dole, doprava doľava tie mihalnice a uvidíš...

procrastique
Včera o 08:02

Ale čo sa týka tej práce kozmetičky, tak to nie je žiadna sláva, máš to celé zlepené/zgučené, preto sa ti to zle umýva a máš ich špinavé...

anonym_3fc62f
Včera o 14:41

@anonym_autor áno, je to normálne. Každá to tak má. Ešte lepšie zagrindané od makeupu a púdru 🙄