Je odstránenie chlpov laserom trvalé?
Je to nastalo?či po čase začnú rásť?
@anonym_autor musíš to absolvovať viac krát, a po nejakom case znova zacnu rast, ale uz menej. Preto je potrebne v pravidelných intervaloch chodit na udržiavanie- cca 1x za rok aby naozaj chlpy nerastli.
Nohy sa neoplatia. Pazuchy áno
Mám rovnakú skúsenosť. Išla som asi 6x a celý rok som bola bez chlpov, na ďalší rok mi začali trochu rásť, tak som išla na ďalšie 2 sedenia. A chlpy rastú ďalej.. takže teraz mám doma IPL a budem sa asi tým svietiť a bude to mať najskôr rovnaký efekt.
V marci/apríli chodím na "údržbu". Ale aj keby som nešla, nič takého by sa nestalo. Chĺpky sú, ale nevidno ich a ani ich necítiť. Sú také babatkovske, jemnučké. Stálo to dosť peňazí. Tá údržba stojí už máličko.
@anonym_autor absolvovala som 3 osetrenia v jeden rok, odvtedy chodim 1x rocne v zime na "udrziavacku", chlpky vobec nemam. za mna uplne fantasticke, lebo ja som sa celorocne pravidelne holila a bola to pre mna strasna otrava. pociatocna investicia je vyssia, ale urcite to za to stoji.

Chodim na depilaciu,baba co to robi bola sama na laseri a po case to zacalo rast,povedala mi paser nemoze ist ani na vnutornu stranu p..kov
Ja by som do toho nesla,maximalne pazuchy a nohy ak chcete vyskusat,no stoji to nemale peniaze.