icon

Je tetovanie náramku s kvetmi a textom dobrý nápad?

chelgi
18. nov 2025

Ahojte, premyslam uz dlho nad tetovanim naramku. Chcela by som tam zakomponovat kvety a text. A vsak viem ze casom tetovanie kus vybledne a sa moze aj "rozpit". Ma niekto na taky styl ako vlozim obrazky tetovanie? Ci mi viete ukazat po rokoch ako sa zmenilo? Dakujem 🙂

Je tetovanie náramku s kvetmi a textom dobrý nápad?Je tetovanie náramku s kvetmi a textom dobrý nápad?Je tetovanie náramku s kvetmi a textom dobrý nápad?Je tetovanie náramku s kvetmi a textom dobrý nápad?Je tetovanie náramku s kvetmi a textom dobrý nápad?
biba_18
18. nov 2025

tak to budeš mať rozpité, no ...

anonym_9a1b2e
18. nov 2025

Kúp si náramok a nepoškodzuj si telo.

chelgi
autor
18. nov 2025
@anonym_9a1b2e

Kúp si náramok a nepoškodzuj si telo.

@anonym_9a1b2e Nakolko admini zmenili nadpis, tak ocakavam taketo "rady". Moja otazka je vsak ina. Chcela by som vidiet ako zapracuje tetovanie po rokoch a na zaklade toho tetovanie prisposobit. Aj nausnice su poskodenie tela a ma ho kazda. Cize chcem to a hotovo.

A to aky chcem a preco chcem, naramok nekúpim ani nahodou 🙂

3petka
18. nov 2025

@chelgi tak najlepšie si nájsť naozaj dobrého tatéra/tatérku a poradiť sa s nimi. Jasné časom môže tetovanie vyzerať zle ale vždy sa dá pretetovať. Poprípade neskôr odstrániť. Za mňa toto je asi také najrozumnejšie tetovanie spomedzi tých čo sa tetujú kade tade. toto je naozaj také že neomrzí, neurazí.

biba_18
18. nov 2025

ja mám 2 tetovania na zápastiach - a jasne, že to už nie je ostré ako na začiatku, možno aj rozpité (aj keď ja by som to tak nenazvala), ale vôbec mi to nevadí ...

anonym_9a1b2e
18. nov 2025
@chelgi

@anonym_9a1b2e Nakolko admini zmenili nadpis, tak ocakavam taketo "rady". Moja otazka je vsak ina. Chcela by som vidiet ako zapracuje tetovanie po rokoch a na zaklade toho tetovanie prisposobit. Aj nausnice su poskodenie tela a ma ho kazda. Cize chcem to a hotovo.

@chelgi asi je rozdiel jedna malá prepichnutá dierka a vstrekovať si chemikálie pod kožu

chelgi
autor
18. nov 2025
@biba_18

ja mám 2 tetovania na zápastiach - a jasne, že to už nie je ostré ako na začiatku, možno aj rozpité (aj keď ja by som to tak nenazvala), ale vôbec mi to nevadí ...

@biba_18 nebola by si taka dobra a neposlala mi foto? Ako manzel ma velke tetovanie, iny styl na rebrach, dlhoročné a stale vyzera skvele. Len pri takom drobnom by som chcela vidiet co a ako to bude cca

chelgi
autor
18. nov 2025
@anonym_9a1b2e

@chelgi asi je rozdiel jedna malá prepichnutá dierka a vstrekovať si chemikálie pod kožu

@anonym_9a1b2e ved dobre, ne tebe ho idem dat :D

anonym_407460
18. nov 2025
@chelgi

@chelgi áno rozpije sa, mám väčšie písmená na zápästí cca 8 rokov a sú rozpité do okolia, akoby mali tieň, čím menšie písmená, tým horšie to bude podľa mňa, asi budeš musieť ísť po pár rokoch na obnovenie. Išla by som do jedného väčšieho kvetu v tej oblasti alebo jedno slovo. Takéto mini ani nie každý tatér robí a stoja pomaly ešte viac ako veľké tetovania.

anonym_407460
18. nov 2025
@anonym_9a1b2e

@anonym_9a1b2e mám ho roky a nič to s telom neurobilo, také zle prepichnuté ucho je oveľa väčší problém ako malé tetovanie.

jvasenka
18. nov 2025
@chelgi

@chelgi ja som si dávala robit v bodliaku (7r cca) farebne a teda nevybledlo ani o tón ani sa nerozpilo-vyzerá ako vcera robené 🙂 a zas dalsie mi robil niekto iný čisto čierny nápis a to trochu rozpite je ale zas čo mi robil biele (ten istý) to je bezo zmeny

anonym_a94579
18. nov 2025
@anonym_9a1b2e

@anonym_9a1b2e a co ta to trapi co si da do tela? Je to tvoje telo?

anonym_9a1b2e
18. nov 2025
@anonym_a94579

@anonym_9a1b2e a co ta to trapi co si da do tela? Je to tvoje telo?

@anonym_a94579 aby o pár rokov zbytočne neľutovala že vtedy poriadne nepremýšľala

moonlight1210
18. nov 2025

Si si ista stylom?
Aby si o par rokov nemala iny a toto sa ti nebude zrazu hodit k tebe. Budes z toho rozladena.

Skus na zaciatok nieco nie permanentne. Ci ta to neprejde. Alebo nezmenis nazor na vzor.
Ak nie, daj si to uz natrvalo.

anonym_a94579
18. nov 2025
@anonym_9a1b2e

@anonym_a94579 aby o pár rokov zbytočne neľutovala že vtedy poriadne nepremýšľala

@anonym_9a1b2e ale znova to bude lutovat ona. Nie ty.

chelgi
autor
18. nov 2025
@anonym_9a1b2e

@anonym_9a1b2e neboj premyslam nad tym šiesty rok 🙂 len som cakala kym dokojim a podobne 🙂

chelgi
autor
18. nov 2025
@anonym_407460

@chelgi áno rozpije sa, mám väčšie písmená na zápästí cca 8 rokov a sú rozpité do okolia, akoby mali tieň, čím menšie písmená, tým horšie to bude podľa mňa, asi budeš musieť ísť po pár rokoch na obnovenie. Išla by som do jedného väčšieho kvetu v tej oblasti alebo jedno slovo. Takéto mini ani nie každý tatér robí a stoja pomaly ešte viac ako veľké tetovania.

@anonym_407460 cena ma netrápi. Hej no preto by som rada videla to po rokoch a ze po kolkych treba cca to obnovovať. Alternativa je potom ze si dam na plece a to by uz bolo podstate to iste co by som chcela na zápästie ale tam by som dala to väčšie. Mam dost presnu predstavu co chcem tam mat, cize nie jeden kvet, nie jedno slovo. Preto akurat jedine co spekulujem ci zapastie alebo rameno.

anonym_407460
18. nov 2025
@chelgi

@anonym_407460 cena ma netrápi. Hej no preto by som rada videla to po rokoch a ze po kolkych treba cca to obnovovať. Alternativa je potom ze si dam na plece a to by uz bolo podstate to iste co by som chcela na zápästie ale tam by som dala to väčšie. Mam dost presnu predstavu co chcem tam mat, cize nie jeden kvet, nie jedno slovo. Preto akurat jedine co spekulujem ci zapastie alebo rameno.

@chelgi v tom prípade by som šla do väčšieho na rameno, resp dookola bicepsu, to by mohlo byť pekné

parvinka0001
18. nov 2025

Ja nikdy nepochop načo sa tu vyjadrujete tie ktoré tetovanie nemáte ,nechcete . Veď sa starajte do seba . Hádam nemá 5 rokov a vie čo chce .

Mám takto celú ruku az ku klucnej kosti

chelgi
autor
18. nov 2025
@parvinka0001

Ja nikdy nepochop načo sa tu vyjadrujete tie ktoré tetovanie nemáte ,nechcete . Veď sa starajte do seba . Hádam nemá 5 rokov a vie čo chce .

Mám takto celú ruku az ku klucnej kosti

@parvinka0001 to vyzera ako čerstvé tetovanie? Po rokoch sa zmenilo nejak rapidne?

henka_
18. nov 2025

Za mňa určite nie. Nevyzerá to vkusne a nemusí sa to štýlovo hodiť za každých okolností k oblečeniu.

parvinka0001
18. nov 2025
@chelgi

@parvinka0001 to vyzera ako čerstvé tetovanie? Po rokoch sa zmenilo nejak rapidne?

@chelgi teraz ho mám tri a pol roka a nemám pocit aby sa zmenilo .

lujza_
25. nov 2025

Ja ako tatérka ti poviem tak , že veľa záleží aj od tatéra . Niektorí tetujú hlbšie pod kožu ako by sa malo (to sú väčšinou tí samouci) a vtedy sa to rozpije určite...ja sama mám aj rozpité tetovanie na tele , ale mám aj také čo drží stále rovnako . Zo skúseností mám pocit , že ženy tetujú jemné linky s väčším citom a v takej hĺbke ako majú , čiže sa nerozpije tak , ale záleží od tatéra vo väčšine prípadov.

chelgi
autor
25. nov 2025
@lujza_

Ja ako tatérka ti poviem tak , že veľa záleží aj od tatéra . Niektorí tetujú hlbšie pod kožu ako by sa malo (to sú väčšinou tí samouci) a vtedy sa to rozpije určite...ja sama mám aj rozpité tetovanie na tele , ale mám aj také čo drží stále rovnako . Zo skúseností mám pocit , že ženy tetujú jemné linky s väčším citom a v takej hĺbke ako majú , čiže sa nerozpije tak , ale záleží od tatéra vo väčšine prípadov.

@lujza_ viem nejako zistit, ktory je samouk a ktory nie? Vyhliadnutych taterov mam len podla inteenetovych recenzii a tie vacsinou vznikaju bezprostredne po tetovani, nie az za roky :/