icon

Oľutovali ste niekedy svoje tetovanie?

5. okt 2026

Tak ma zaujíma ... oľutovali ste niekedy tetovanie?
Mne sa moje stále páči, ale už som si párkrát vypočula že je moc veľké, že na žene to nevyzerá dobre a že o pár rokov ho budem ľutovať...
Tak ma zaujíma, či sa vám fakt stalo, že ste po čase svoje tetovanie prestali mať rady. Nie kvôli okoliu, ale že sa vám jednoducho zmenil vkus alebo pohľad na to.

Strana
z2
ivik4
•
5. okt 2026

Nie

anonym_a22f9c
•
5. okt 2026

Ja tetovanie nemám, ale v mojom okoli si väčšina ľudí dáva tetovania odstrániť

crazy_cat_lady
•
5. okt 2026

Zatial nie

stellarstar
•
5. okt 2026

Nie, ešte chcem 2 😁

anonym_8d0981
•
5. okt 2026

Nie,žiadne nemám. A neľutujem.

thirstymonk
•
5. okt 2026

Nie, neoľutoval ani nikdy neoľutujem. Laserové odstránenie tetovania je ako rozvod - dôkaz, že si dnes ľudia nevedia stáť za svojim slovom.

pr85
•
5. okt 2026

@anonym_autor nie nikdy. 🙂 Žiadne nemám (ani mať nebudem), tak nemusím nič ani ľutovať.

parvinka0001
•
5. okt 2026

Nie neormzelo. Keby bolo sa dalo mám viac .

anonym_350327
•
5. okt 2026

Nie a predpokladám že ani nebudem, sú ako mapa môjho života, každé ma nejaký zmysel a to prvé som si dala asi pred 18timi rokmi a teraz mám už 15 a nie som na konci

minenkaa
•
5. okt 2026

@anonym_autor ľutujem jedno ,že nemám dosť peňazí na to ,aby som bola viac potetovana

a0
•
5. okt 2026

@anonym_autor Iba jedno nevydarené, alw dala som ho odstrániť a ide tam iné 🙃

anonym_d25925
•
5. okt 2026

ano, som v procese odstranovania... dala som si ho ako 18-rocna, rodicia mali pravdu 😀

erikad82
•
5. okt 2026

@anonym_autor prvé som si dávala robiť uz cca 27rokov dozadu,nikdy som nelutovala -práve naopak mam naň peknú spomienku.

biba_18
•
5. okt 2026

nie

anonym_3816c1
•
5. okt 2026

Nie , na moje potetovane nohy som dokonca neraz dostala Kompliment od babiciek🤭🤭🤭

sissy27
•
5. okt 2026

@anonym_autor nelutujem, ale mozno nieco z mladosti by som lutovala. Kazdopadne - da sa to odstranit, takze by som si s tym hlavu nelamala. A nazory druhych ti mozu byt vies kde - ved si si to davala pre seba, nie pre druhych, ze?

anonym_9f5ec9
•
5. okt 2026

Nie, aj keď dnes už by som si ho dala spraviť trošičku inak (motív aj miesto by zostali), tak neľutujem... v okolí mám naozaj veľa a veľmi potetovaných ľudí, ale iba pár z nich si dali niečo pretetovať, väčšinou lebo to bolo nekvalitne spravené... takže čo fakt odporúčam premyslieť, je dobrý výber tatéra

anonym_5c3f17
•
5. okt 2026

Mám jedno čo by som inak dala urobiť alebo vôbec ale čo už, je na takom mieste že ho nevidím takže zabúdam že ho mám 😆

pralinka25
•
5. okt 2026

nie

anonym_f81554
•
5. okt 2026

Nie. Dala som si v 18 tke a zaroven aj piercing do pupku. Doteraz mam obe a odstranit nechcem. Mam tesne pred 50 tkou

anonym_8d0981
•
5. okt 2026

Nepacia sa mi potetovane zeny. Asi sa mi sprotivili, ked som casto pozerala na nemeckej stanici serial, ako si buduce mladuchy vyberali v salonoch svadobne saty. Cim tucnejsia, tym viac potetovana. A kazda saty s holym chrbatom. Nevkusne. Potetovana slanina .

d_ivana
•
6. okt 2026

@anonym_autor Vôbec, ale ja mám všetky tri malé a na miestach, ktoré viem v prípade potreby zamaskovať oblečením. A ak sa raz znova nechám tetovať, tiež vyberiem podobnú veľkosť a miesto. Sú akcie, na ktoré sa tetovanie proste nehodí.

sevrin
•
6. okt 2026

@anonym_autor bolo to tvoje slobodné rozhodnutie, nemáš čo ľutovať. Treba však počítať s tým, že každý má právo sa slobodne k tomu vyjadriť, ak sa mu to nepáči. Pri cudzích ti to môže byť šumafuk, ale ak sa k nim slobodne vyjadrí muž tvojich snov, že sa mu to nepáči, budeš musieť jeho slobodný názor akceptovať.

la_dolce_vita
•
6. okt 2026

Ked som bola mlada, boli moderne cinske napisy a tesne nad zadkom rozne ornamenty, to si teraz neviem predstavit mat 🙂

anonym_707243
•
6. okt 2026

neznasam tetovania, cim som starsia, tym viac sa mi to nepaci, chvalabohu nikto v mojom okoli to nema, nemusim sa na to pozerat dennodenne
na cudzich obcas cumim, co za hrôzy to maju po tvari, krku a podobne, ale mozem sa akurat tak na tom pobavit a to je vsetko - ich telo, ich volba

a pripomenulo mi to tento vtip:

V autobuse sa potetovaná slečna oborí na babičku:
„No čo čumíte, babka? Za vašich čias asi tetovania neboli, čo?“
Babka na ňu pokojne:
„Ale, dievča moje… Za mojich čias som 30 rokov žila v Ázii a potom v Prahe učila čínštinu na univerzite. Len mi nejde do hlavy, prečo máš na krku tými čínskymi znakmi vytetované:
Po rozmrazení znova nezmrazovať.‘“

anonym_707243
•
6. okt 2026
@la_dolce_vita

Ked som bola mlada, boli moderne cinske napisy a tesne nad zadkom rozne ornamenty, to si teraz neviem predstavit mat 🙂

@la_dolce_vita
teraz su moderne obrovske obrazky na stehnach, alebo tie rukavy

ja som dnes uplne iny clovek ako som bola ked som mala 20, neverim, ze sa tym babam budu o tridsat rokov pacit rovnake veci
a ked budu mat nieco taketo napriklad na nohe...

la_dolce_vita
•
6. okt 2026
@anonym_707243

@la_dolce_vita
teraz su moderne obrovske obrazky na stehnach, alebo tie rukavy

ja som dnes uplne iny clovek ako som bola ked som mala 20, neverim, ze sa tym babam budu o tridsat rokov pacit rovnake veci
a ked budu mat nieco taketo napriklad na nohe...

@anonym_707243 suhlasim s tebou. Ja sama mam jedno decentne tetovanie, aby to nevyznelo, ze len kritizujem, ale toto je pre mna uz prilis. Krasne nohy nebudu navzdy krasne co sa tyka koze a celulitidy a ako to bude potom vyzerat si neviem predstavit..

lenka13332
•
6. okt 2026

@anonym_autor nie

anonym_707243
•
6. okt 2026
@anonym_8d0981

Nepacia sa mi potetovane zeny. Asi sa mi sprotivili, ked som casto pozerala na nemeckej stanici serial, ako si buduce mladuchy vyberali v salonoch svadobne saty. Cim tucnejsia, tym viac potetovana. A kazda saty s holym chrbatom. Nevkusne. Potetovana slanina .

@anonym_8d0981
viem si to predstavit, je to nesmierne odpudive zvlast s takym jemnym peknym oblecenim
ja mam chut ich umyt, mi pridu strasne spinave tie telá potetovane 🙂

anonym_e87f2e
•
6. okt 2026

@anonym_autor nie,lebo nemam ani mat nebudem. tetovanie je velmi vulgarny sposob zviditelnovania sa a takmer vzdy je za tym nejaky komplex🙂

Strana
z2