Kde kupujete parfémy, ktoré vydržia?
Ahojte kde kupujete parfémy ktoré vydržia?
Na letisku
V parfumerii vacsinou alebo aj na eshopoch /2 x som si kupila na Notino a bol v pohode/. Pozerala som parkrat aj na letisku, ale neprislo mi to cenovo az take vyhodne oproti parfumerke, ked su zlavy.
Fann alwbo douglas
Notino neodporucam. Kedysi boli fajn, ale poslednu dobu maju fejky! Objednala som si CK Euphoria a uplne ina vona ako ma byt a vydrzal tak 30minut. Rovnako aj Angel od Muglera.
Staci si precitat recenzie u nich na stranke na konkretne parfemy, pisu tam to iste co ja
Nemusi sa jednat o fejky. Su to parfemy, ktore tieto eshopy nakupuju zo skladov, kde idu nepredane produkty z parfumerii,ktore uz nemozu predavat kvoli spotrebe. Cize mozno tam stoji 5 rokov niekde a potom si to tu kupis a zistis, ze ta vona je uplne ina. Mne sa stalo s parfumom z obchodu, ze som nanho zabudla a nasla doma asi po 5 rokoch. S prvotnou vonou to nemalo uz vobec nic spolocne, ale dopotrebovala som ho, lebo to nebolo smradlave a celkom sa mi to pozdavalo.
Ja bud fann alebo douglas parfumeria. Ale objednavala som uz aj z notino alebo podobnych stranok. A neboli to ziadne fejky.
@zenulkaaa Mimo tému - v Douglas som kupila tonovaci krem a nikdy viac. Obycajny smejd a 30 eur v kybli. Nic netonoval ale ze absolutne nic . Cize za mna nikdy viac. Z toho obchodu by som uz nekupila nikdy nic, klamú a zavadzaju ludi. Neviem, vonavky maju možno ok, ale ked pri jednom produkte ma obchod oklame, tak uz mu v inych produktoch jednoducho neverim. A verim tomu, ze strednú Európu naskladnuju shitmi po záruke, ako to tu uz odznelo....Len prelepuju etikety a je to.
@barborachors ktovie ako to je, to sa asi nedozvieme. Ale poviem ti, ze napr fejk parfem rozoznam.. moj chanel co pouzivam uz roky, keby je fejkovy, tak viem hned. To proste ani tolko nevydrzi, aj trochu inak vonia..
S inymi produktami v Douglas nemam skusenosti, max mozno nejake sprchac som u nich kupila, neviem.
ja nakupujem cez Notino, niekolko vonaviek som uz mala z tade a vsetky krasne vonali a vydrzali, ze ked som si rano dala na seba, tak este poobede ju je citit 🙂
a uz som si z tade aj kozmetiku zacala objednavat 🙂
kupovala som kedysi v parfumeriach, ale ked som potom videla rozdiely v cenach v parfumerkach a na eshopoch, tak som to prehodnotila a teraz cez eshop, zvykla som si na take nakupovanie velmi rychlo
@veroonikadan ja tiež tak
Nejde o to kde ale aký…
preco chces spekulovat s takymto niecim? nebolo by ti lepsie objednat si nejaky kvalitny parfum, pri ktorom vies, ze aj vydrzi a ze je to origo?
Funn alebo Dougless.ale ja mam jeden parfem aj dva roky pouzivam len ozaj prilezitostne.na obycajny den do roboty mi staci aj alkoholova toaletka z avonu alebo oriflame v pripade potreby sa cez den prestreknem okolo obeda ked sa mi zda ze uz vona vyprchala..parfemy ktore roky pouzivam su ozaj silne a naozaj nemusi kazdemu odpalit nozdry ked prejdem okolo neho.

@veve009 v parfumérií 😃