Kedy ste sa začali holiť po pôrode?
Ahojte baby kedy ste sa začali holiť po pôrode (Tam dole) po zašiti ja som 3 týždne po pôrode a stále mám strach 🫣 keď že ešte pri dotyku cítim stále stehy
@0952216733 ved holenie nie je povinne, vydrzis aj s baranicou chvilu
Však sa normálne, slusne opýtala? Tak potom zrušme forum...keď sa človek ani opýtať nemôže...pre každého je iná otázka dôležitá....a k otázke? Asi keď skončilo 6nedelie tuším...pomaly
To uz takto zakladat temu, kedy si kto holil <> po porode 😂😂 akoze zena… fakt to bez ankety nebudes vediet? Vsak vtedy, ked mi to uz bolo komfortne… 🤣🫣
@cyberk niektoré sa fakt necítia...trápna téma, trápne sa o tom baviť, že ?
Asi po mesiaci alebo po 6nedeli som nabrala odvahu, ale teda…doteraz mi to je neprijemne (najma v hlave) okolo toho miesta a to som 2 roky po druhom porode. Takze, uz to tak neprezivam a muz si musel zvyknut😆
Holiť som sa začala týždeň po pôrode, miesto kde som mala stehy som si neholila.
Na miestach kde boli stehy si nikdy neholím(deti mám už dospelé)
Na miestach kde boli stehy si nikdy neholím(deti mám už dospelé)
@anonym_a41a44 no to musi zaujimavo vyzerat😆
Ja som sa oholila tesne pred porodom na vzdycharni v sprche a potom hned po prichode domov.inkriminovanu oblast som vynechala na tri tyzdne kym vypadli stehy..ale vrch som musela lebo by som zbesnela jak by ma to kusalo.
@0952216733 asi za dva tyzdne pri oboch. U mna to boli male poranenia, cize mimo stehov som sa mohla holit.
Hneď , keďže som nemala nástrih , ani žiadne poranenie .

To uz takto zakladat temu, kedy si kto holil <> po porode 😂😂 akoze zena… fakt to bez ankety nebudes vediet? Vsak vtedy, ked mi to uz bolo komfortne… 🤣🫣