Kedy ste si prestali farbiť šediny?
Ahojte, komplet šedivá som od 35 rokov, genetika. Brat ošedivel ešte skôr.
Ide mi na 50tku, už ma to popravde nebaví, stále riešiť odrasty, farbiť. Šediny mám také "viacodtieňové", teda podľa mňa to nevyzerá zle.
Ste tu také, čo ste sa prestali farbiť? V akom veku? Alebo vaše mamy a babky? 👩🦳
@havlicka11 a ohladom henny pis radsej do spravy, nech to tu nespamujeme.
@0silvia0 ty máš neskutočne vlasy, nádherné... Waw..
Toto ostrihať by bol hriech.🙂
A sedive by určite neboli také krásne..
Ja som fázu šedin preskočila, vlasy si farbí od 20 rokov, posledné roky každé 2 týždne a keď prišla korona v kašľala som sa ba to. Zistila som, že ich mam už len biele v 48 rokov. Pre mňa nastala sloboda, nemyslieť, že si ich musím farbiť... okolie i deti si zvykli, narážky som nevnímala, len minule mi jedna klientka povedala, že mám na svoj vek úžasnú pleť.... zobrala som to ako kompliment 😆
mám 50 rokov a asi 10 šedivých vlasov . Genetika mi v tomto smere veľmi priala. Ale zošediviem aj ja , nevyhnem sa tomu . Keď sa to stane , nebudem to riešiť farbami ale šampónmi alebo henou , tak ako moja mama.
@mandzula to som citala ze na sediny odporucaju dvojfazovo farbit, ze na prvykrat to neschova sediny. Musim to este nastudovat 👍 a teda mate skusenost ze ta khadi je original 100% prirodna henna citala som ze niektori vyrobcovia tam miesaju aj chemicke zlozky 🫣 a teda naozaj je henna tak prospesna pre vlasy? Mate ich pekne, zdrave, silne neznicene?
@havlicka11 nepýtala si sa síce mňa, ale odpoviem. Henna šedivé vlasy nezafarbi úplne jednoliato, ak nefarbis dvojfázovo, ale mne to nevadí.
Šedivé vlasy sú svetlejšie, ale na prvý pohľad to nevidiet a na druhý to vyzerá dobre.
Chem.latky sa pridávajú k niektorým farbám z Henny, to su niektoré tie akože prírodné farby.
Ja nepoužívam spomenutu značku, aj keď na ňu počúvam same chvály, neviem sa odhodlať opustiť tu moju vyskusanu, keďže to nie je čistá medená henna, ta mi veľmi nechytá..
To "moja" to zmes práškovej henny a sodium pikramatu, v odtieni mahagón.
A vankúše farbi len keď idem spať s úplne mokrými vlasmi. Na druhej strane, v pohode sa to dá vyprať. 🙂
Keď ma kaderníčka prehovorila,že mám pekne šedivé. Raz za čas mi to presvetli a používam silver šampón.
chodím ku kaderníčke už asi cca 3 roky... drogeriová farba mi už nedržala na vlasoch... ostávala na vankúši, oblečení... išla som z čiernej na svoju prirodzenu.. šediviem už velmi a to mám 35... teraz mi dala prvý krát farbu na šediny lebo obyčajná mi už nechytala na ne.. 7.0 ked budem mať 50% šedivé vlasy už budem musieť mať riadne silnú 7.00... od kaderníčky sú setrnejšie ako tie v drogerii
@mimaapeto to máš ešte dobre...mne kaderníčka vravela,že minimálne 80 percent vlasov už mám sedivých, tiež mám 35 rokov
Mám cez 50, ešte si nefarbim vlasy, sem tam nejaká šedina. Keď si spomeniem tak si dám tinkturu stavikrvu, ten obnovuje pigmentáciu neporušenych vlasov. Ak si začnem farbiť, tak len henou, umeliny určite nie.
Mám cez 50, ešte si nefarbim vlasy, sem tam nejaká šedina. Keď si spomeniem tak si dám tinkturu stavikrvu, ten obnovuje pigmentáciu neporušenych vlasov. Ak si začnem farbiť, tak len henou, umeliny určite nie.
@priscilla07 ako prosim funguje ta pigmentacia?
@havlicka11 nepýtala si sa síce mňa, ale odpoviem. Henna šedivé vlasy nezafarbi úplne jednoliato, ak nefarbis dvojfázovo, ale mne to nevadí.
Šedivé vlasy sú svetlejšie, ale na prvý pohľad to nevidiet a na druhý to vyzerá dobre.
Chem.latky sa pridávajú k niektorým farbám z Henny, to su niektoré tie akože prírodné farby.
Ja nepoužívam spomenutu značku, aj keď na ňu počúvam same chvály, neviem sa odhodlať opustiť tu moju vyskusanu, keďže to nie je čistá medená henna, ta mi veľmi nechytá..
To "moja" to zmes práškovej henny a sodium pikramatu, v odtieni mahagón.
A vankúše farbi len keď idem spať s úplne mokrými vlasmi. Na druhej strane, v pohode sa to dá vyprať. 🙂
@beronsche dakujem krasne za odpoved 🥰
@havlicka11 ak ti nevadi byt rysava, nemusis dvojfazovo. Kazdemu to chyta inak, mne cista henna chyta takto, zafarbi aj sediny, neskor zmazem, tie zafarbene sediny su o odtien bledsie, vid foto.
@0silvia0 peknu farbu mas 👍 takato by mi nevadila 🙂 cakala som taku ohnivocervenu ale takto je to super. Dakujem za foto
Ja od osemnastky. Na vysokej som mala odbidie kedy som si farbila vlasy. Ale asi len tri roky. Potom som zas prestala. Teraz mam 31 a milujem svoje sediny. Nemam sedivu celu hlavu ale v slabohnedych vlasoch ich vidno. Nehambim sa za to. Ked sa ma aj opytaju ci to vadi priatelovi tak odpovedam, ze partner nie je so mnou preto co mam na hlave ale preto, co mam v hlave

Mne sa šediny nepáčia vobec akalolvek hviezda je upravená so sedivymi vlasmi. Keď si tu hviezdu predstavím na fotkách od paparazzi....riztahane tricko, tepláky a mastné vlasy v cope,..no uzas, chlap pôjde radšej k susedke.
Takých žien, čo sa doma neupravuje a dá tie šedivé vlasy do copu je kopec...takže sa treba spamätat. Lebo keď už šedivé, tak musia byť 100% stále upravené aj vlasy a primerane oblecko....aby z toho nebol dojem babky.