Kedy začína pôsobiť retinolový peeling?
Ahojte, po akom čase ste sa začali šúpať po retinolovom peelingu?
Dala som si ho robiť u kožnej teraz pondelok 25.3., a teda zatiaľ ani náznak šúpania 😅.
Aké máte skúsenosti vy?
@vanilkovazmrzka aha, no aj ja si myslím, že už asi nie 🤷♀️ ale tak snáď to aj tak spraví svoju prácu, že sa mi obnoví pokožka
Nemyslím si že by si sa z toho mala šúpať 😊
@adii1 tak hlavne treba viac opakovani, po jednlm pouziti asi ziaden zazrak neuvidis
@vanilkovazmrzka to je jasne, o 3 týždne tam idem znova
@adii1 tak daj tomu cas. Retinol som asi mala iba raz, ale pri kyseline zacinala so slabsou koncentraciou, a potom postupne pridavala, zas nemoze ti hned spalit kozu na prvom sedeni 🙂
@adii1 prosím ťa aké má číslo? Ja sa jej pokúšam dovolať už 2 týždne, poslala som aj mail a nič, ona sa presťahovala či je stále na poliklinike? Ako dlho trval zákrok? môžeš napísať bližšie info? Kľudne aj súkromne, vďaka
@ibatanecnica číslo: 0907 213 141 ale popravde ja som tam nikdy nevolala, na jej stránke sa vieš objednať online, len väčšinou má hneď plné, treba sledovať voľné termíny, uvoľňuje tuším každých 20 dní nové, tak nejak to tam bolo napísané. A mailovo komunikuje, teda aspoň mne minule odpísala keď som sa niečo pýtala. Mail je tento: ambulancia@zoznam.sk
A ordinuje na poliklinike na klokočine, neviem, či bola predtým niekde inde... čo sa týka celkového zákroku, tak je bezbolestný, trvá do 5 minút, mne osobne to robila sestrička
@adii1 ďakujem za info, tak číslo mám dobré, už len skúšať. Ja som sa potrebovala ohľadne niečoho informovať, preto som sa nechcela hneď objednávať. Pozerala som tie rezervácie na nete. Bola na Klokočine, ale veľa lekárov teraz zmenilo miesto, tak sa pre istotu pýtam.
a na co je tento peeleeng dobry?
@ktochytavzite údajne má pomôcť s obnovou kožnej bariéry, tzn. sa používa pri fľakoch po akné, rôznych hyperpigmentáciách a pri liečbe aknóznej pleti
@adii1 dalujem a na vrasky?
@ktochytavzite vraj je super aj na vrásky
@adii1 skusim sa popytat dr. Ked k nej ppjdem
Zaujimama to
@adii1 dakujem za odpoced tak si ho dam-;)

Podla mna sa ti to uz nezacne supat. Asi sa nemusi vzdy. Mne sa moc koza nesupala ani po kyseline 🤷♀️