icon

Chodíte do práce vždy upravené?

Včera o 21:15

Chodite vzdy upravene do prace, alebo sa stane, ze mate mastne vlasy, nestihnete sa namalovat, alebo nieco ine?

Strana
z3
biba_18
Včera o 21:18

áno chodím

anonym_0a3c9c
Včera o 21:18

@anonym_autor jak vandrak nechodim, ale zase nejdem sa dosrat z toho, ked sa nenamalujem alebo mam mastnejsie vlasy

anonym_dde442
Včera o 21:26

Vôbec sa nelíčim, ale upravená som vždy. Jasné, že sa stáva , obzvlášt ako samoživiteľke, po nejakých vypätých dňoch doma, chorobách s deťmi a pod. , že človek nemá toľko energie , venovať tomu špeciálne čas. Ale vyslovene s mastnými vlasmi nie, na to inak dobre funguje aj suchý šampón

petamich
Včera o 21:27

Robim pracu, v ktorej sa jednoducho patri byt upravena. Na to, aby zena vyzerala upravene naozaj nepotrebuje rano hodinu, rychly jednoduchy mininalisticky make up mi zaberie tak 5 min., upravit si vlasy dalsich 5 (okej ak umyvam a fukam tak dlhsie, to sa ale nedeje kazdy den). Ja sa napr. upravujem aj ked robim z domu, lebo mam vela online stretnuti s kamerou :D ale tam napr. tie mastnejsie vlasy az tak nevidno, ked su vo vrkoci.

A inak upravit sa neznamena nevyhnutne make up atd. upravena nerovna sa plne licenie a neviem aky outift, aspon pre mna.

anonym_9f3050
Včera o 21:27

Mam čisté oblečenie, vlasy, nechty, pokožku.
Nelicim sa a ani oblečenie nie je podľa najnovšej módy, ale je pohodlne
Vlastne to u nás ani nikoho nezaujíma

anonym_ecc478
Včera o 21:33

@anonym_autor nerozumiem presne otázke...
Ty si myslíš že každý z nás chodí rovnako do práce, nezávisle od pracovnej pozície.
Sesternica napríklad pracuje pri odstavcatách u nich je pri vstupe aj výstupe povinne sprchovanie, umývanie vlasov aj výmena obuvy a odevy.
Ja si nelicim nikdy ani po práce ani do mesta

anonym_40d7f1
Včera o 21:37

Samozrejme. Vlasy umyvam kazdy 2.den. a malujem sa, bo inak vyzeram chora.. do prace by som bez malovania nesla. Vlasy by som este dala do gumicky, ale make up musi byt!

anonym_98d3cc
Včera o 21:38

@anonym_autor v 99% si zakladné líčenie si robím hoci idem len na prechadzku alebo na nakup. Je to moja bežná rutina, takze do prace vždy takto upravená. Ale zas keď niektorá z kolegýň príde nenalicena, absolútne to neriesim, práveže lepšie ako keby dosla zmachlená ako kraslica.

Čo sa vlasov týka, umyvam tak často aby nestihli vyzerať mastno, resp v lete aj častejšie. To mi príde z rovnakej kategórie ako umývanie zubov - proste to patrí k hygiene, nejedna sa len o estetickú vec na hlave. A to mám husté vlasy do pol chrbta, takze sušenie je procedúra sama o sebe.

anonym_5b2d31
Včera o 21:56

Samozrejme, vždy. Čisté vlasy, namalovana

osky
Včera o 22:04

Su dni,kedy mam splasnutejsiu ofinu od ostatnych vlasov,vtedy siaham po suchom sampone..
Ale to.nie je pravidelne
Inak som vzdy upravena,cista,ucesana,out fit ladi s doplnkami,sperkami,topanky,kabelka..
Moja praca vyzaduje aj dobry vzhlad ...
Ale to nie je len koli praci
Nesla by som von daka zanedbana

zuzitko74
Včera o 22:13

Chodím do práce čistá a učesaná. Make up nepoužívam, cítim sa čistejšia bez neho, tých párkrát v živote, keď som ho mala na sebe, som ho vnímala, ako niečo cudzie...fakt sa mi nedarí cítiť sa s ním dobre a zvyknúť si naňho.

anonym_ab0412
Včera o 23:13

Nosila som make up keď som dojila kravy, nosím ho aj dnes keď už pracujem v inom prostredí. Naopak mimo práce sa líčim zriedkavo, obliekam sa pohodlne a proste žijem tak, aby som sa cítila dobre 🙂

anonym_ef848d
Dnes o 00:43

Chodim vzdy upravena a nie len do prace. Upravujem sa nie kvoli praci ale sebe, ze mi na mne zalezi a chcem dobre vyzerat.

bavlnka92
Dnes o 03:08

osprchovaná, deodorant vlasy v gumičke. viac nemá význam keďže robím v gastre 🙈

anonym_9bdf60
Dnes o 03:09

@anonym_autor mastne vlasy nikdy, rano vzdy sprcha a umyjem vlasy, zuby, deodoranr. Vzdy ciste oblecenie a topanky. Nemalujem sa.

anonym_14e784
Dnes o 03:31
@anonym_9bdf60

@anonym_autor mastne vlasy nikdy, rano vzdy sprcha a umyjem vlasy, zuby, deodoranr. Vzdy ciste oblecenie a topanky. Nemalujem sa.

V zivote som v praci nemala mastne vlasy. Hnusi sa mi to.
@anonym_9bdf60 presne aj ja

anonym_9a46ed
Dnes o 03:32

Tiez sa nikdy nemalujem.Normalne sa obleciem,ucesem,hygiena a idem.

anonym_14e784
Dnes o 03:32
@anonym_ab0412

Nosila som make up keď som dojila kravy, nosím ho aj dnes keď už pracujem v inom prostredí. Naopak mimo práce sa líčim zriedkavo, obliekam sa pohodlne a proste žijem tak, aby som sa cítila dobre 🙂

@anonym_ab0412 🤣🤣🤣

anonym_f99861
Dnes o 03:47

Vždy mám čisté vlasy, čisté slušné oblečenie, upravené nechty. Líčim sa minimalisticky, ale líčim sa stále. Jeden jediný raz som nebola v práci nalíčená a to mi šéf zaprial rýchle uzdravenie 😀 Takže sa radšej namaľujem, nech nevyzerám chorá.

anonym_023e09
Dnes o 04:11

Kým som chodila do kancelárie, tak áno, každý deň som si dala záležať ako vyzerám. Často som už cestou do/z práce dostávala komplimenty od úplne cudzích ľudí, čo vždy veľmi potešilo. Teraz som na HO, takže keď idem niekde, medzi ľudí, tak si dávam extra záležať 🙂.

anonym_9db95b
Dnes o 04:16

Moje líčenie sa znamená dať si korektor pod oči, na prípadnú vyrážku a riasenka. A to absolvujem vždy keď idem do práce. Vlasy mám väčšinou v cope a áno nie sú vždy dokonale umyté. Nie som prototyp dokonale upravenej ženskej slečny z instagramu

aurora33
Dnes o 04:42

@anonym_autor jasne že chodím upravená. Ináč si to ani neviem predstaviť.

anonym_d10d50
Dnes o 04:46

Upravená. Pracujem ako mzdarka a personalistka takže si neviem predstaviť pri takej práci prísť ako píšeš..

anonym_4c2e4d
Dnes o 05:10

Ano, chodím upravená. Ak sa náhodou stane, že vlasy si nestihnem umyť, dám do drdolu.

minenkaa
Dnes o 05:13

Nenamalovana neznamena neupravená
Nikdy sa nemalujem,oblečenie mám čisté,nesmrdim,čo viac treba

tilly
Dnes o 05:27

Robím s ľuďmi, takže áno, vždy upravená. Maľovať sa musím, inak vyzerám ako mŕtvola 😅, ale žiadny ťažký a výrazný makeup, len trošku oči, líčka a jemný lesk na pery. Vlasy musím umývať každý druhý deň. Ak sú trošku splasnute, použijem suchý šampón.

hederamonstera
Dnes o 05:32

ano, uzivam si to po materskej, ze konecne nemam len cop...pekne saty, jemne licenie, natocene vlasy...trva mi to rano do 20 min a zlepsi cely den...a tie pochvaly su na nezaplatenie

ale ja chodim do roboty tak 2x tyzdenne, inak robim z domu...kebyze to mam robit 5x do tyzdna rano o 5, tak asi to dlho nevydrzim...neviem, zatial ma to velmi bavi :D (3mesiace)

anonym_8e1bbd
Dnes o 05:48

Dopredu sa ospravedlňujem a upozorňujem, že nechcem do nikoho rýpať ani nikoho uraziť.

V prvom rade dám odpoved na otázku. Áno vždy sa upravujem aj keď idem len do obchodu, jedine keď viem že nikam celý deň nepôjdem tak použijem len ranný základ.

Čo sa týka mojej prvej vety, tu je vysvetlenie.
Podľa mna by mala každá žena dbať o svoj vzhľad, netvrdím, ze ma ísť o každodenne patlanie makeupu, tienovanie kontúr či každodenný účes a la camen geiss ale aspoň základne zjednotenie pleti, úprava obočia či mierne licenky aby tvar pôsobila sviežo a zjednotene, pretože (znova upozorňujem) potom tu sú témy typu ,,môj muž je na zoznamke”, ,,sleduje na instagrame dievčatá”, ,,nechal ma kvoli kolegyni”, ,,obzerá sa za každou peknou ženou a pritom mu doma nič nechýba” a podobne. Zo svojho okolia vnimam viacero (konkretne 4) ,,prirodzených zien” ktoré chodili presne ako popisujete, v štýle ,,makeup nepoužívam”, ,,vlasy neriešim”, ,,obliekam sa ako sa cítim pohodlne” a hádajte čo? Každá z nich ostala sama a potom prišlo chudnutie, úpravy, vlasy, chodenie do spoločnosti a pod … ale keď už bolo neskoro ……. Ja sama chodím a upravujem sa normálne, ráno mi to zaberie asi 7 minút všeho všudy. Áno sú ženy ktoré si môžu dovoliť ísť ráno tak ako vstanú, ale úprimne, kolko takých je? To iste platí pri obliekaní typu dlhé tricko a legíny, nedajbože aj obtiahnuté tricko (nehovorím o ženách ktoré si to vďaka postave môžu dovoliť a vyzerajú sexi aj vo vreci)
(Samozrejme nejdem kritizovať ženy ako vyššie jedna písala, ze pred a po práci povinná sprcha) Vlastne ja nekritizujem žiadnu z vás, len sa zamýšľam prečo nemáte chuť sa o seba starať.

simsalabim
Dnes o 05:53

@anonym_autor chodim upravena, vynimocne 1-2x za rok - sa mi stane, ze sa zabudnem namalovat, lebo ma niekto doma vyrusi a ja v tom zhone zabudnem (zvycajne vstavam o 5 a som rano ako zombie). Ale nosim iba jemny make up, takze to dufam nie je pre nikoho sok. Ale neviem si predstavit prist s mastnymi vlasmi, neucesana, v teplakoch.

minenkaa
Dnes o 05:55
@anonym_8e1bbd

Dopredu sa ospravedlňujem a upozorňujem, že nechcem do nikoho rýpať ani nikoho uraziť.

V prvom rade dám odpoved na otázku. Áno vždy sa upravujem aj keď idem len do obchodu, jedine keď viem že nikam celý deň nepôjdem tak použijem len ranný základ.

Čo sa týka mojej prvej vety, tu je vysvetlenie.
Podľa mna by mala každá žena dbať o svoj vzhľad, netvrdím, ze ma ísť o každodenne patlanie makeupu, tienovanie kontúr či každodenný účes a la camen geiss ale aspoň základne zjednotenie pleti, úprava obočia či mierne licenky aby tvar pôsobila sviežo a zjednotene, pretože (znova upozorňujem) potom tu sú témy typu ,,môj muž je na zoznamke”, ,,sleduje na instagrame dievčatá”, ,,nechal ma kvoli kolegyni”, ,,obzerá sa za každou peknou ženou a pritom mu doma nič nechýba” a podobne. Zo svojho okolia vnimam viacero (konkretne 4) ,,prirodzených zien” ktoré chodili presne ako popisujete, v štýle ,,makeup nepoužívam”, ,,vlasy neriešim”, ,,obliekam sa ako sa cítim pohodlne” a hádajte čo? Každá z nich ostala sama a potom prišlo chudnutie, úpravy, vlasy, chodenie do spoločnosti a pod … ale keď už bolo neskoro ……. Ja sama chodím a upravujem sa normálne, ráno mi to zaberie asi 7 minút všeho všudy. Áno sú ženy ktoré si môžu dovoliť ísť ráno tak ako vstanú, ale úprimne, kolko takých je? To iste platí pri obliekaní typu dlhé tricko a legíny, nedajbože aj obtiahnuté tricko (nehovorím o ženách ktoré si to vďaka postave môžu dovoliť a vyzerajú sexi aj vo vreci)
(Samozrejme nejdem kritizovať ženy ako vyššie jedna písala, ze pred a po práci povinná sprcha) Vlastne ja nekritizujem žiadnu z vás, len sa zamýšľam prečo nemáte chuť sa o seba starať.

@anonym_8e1bbd ja sa zas opýtam,prečo make up znamená starať sa o seba
Starať sa o seba znamená,žiť zdravo,dodržiavať hygienu a napr to oblečenie prispôsobiť postave a nie chodiť oblečená,tak ako si niekto iný predstavuje
Chlapom absolutne nevadí zena bez sminiek a oblečená v širokých rifliach

Strana
z3