icon

Koľko mesačne platíte za nechty v Bratislave?

19. aug 2024

Ahojte, presťahovala som sa z východu do Bratislavy kvôli škole čo začínam o mesiac plus tu mám už brigádu. Doma mala veľmi dobrá kamoška salón, a nechty, iba géllak, mi robila vždy za pozvanie na kávu plus nemá auto tak keď potrebovala odviezla som ju kľudne na nákup, proste hocikam potrebovala. (To iba posledný rok odkedy mám 18, teraz mám 19). Cena pre “cudzích” bola myslím do max 15 eur. No a teraz v BA som hľadala teda nejakú nechtárku, a skoro ma vykotilo. Gél lak na moje nechty za 40 eur? Neviem či som blbá a neviem lepšie hľadať, prosím naozaj platíte tak veľa? :(

Strana
z2
maminkadeticiek
19. aug 2024

Noznicky,pilnik,lak-ja si rada doprajem,Boh vie ze ano,ale aby som davala 40 eur za gelove nechty na 3 tyzdne-sorry ale pre mna taku este nehrali.Good luck baby 😉

lonely66
Odpoveď bola odstránená
minesasubu
19. aug 2024

platim 45€ manikura pedikura gelove
gel lak je tusim do 15-20€

kvadrinkaaa
19. aug 2024

@walentina7
@trisha_r nás, ktoré platia 0 eur za nechty je už veľmi málo. ☺️

princezna_bosorka
19. aug 2024

gelove nechty su podla mna otras... nechaj si len svoje normalne a mas po probleme

alyson29
20. aug 2024

Tiež som si začala robiť sama pred vyše rokom, teraz občas robievam aj kolegyniam a známym.. investovala som do všetkého komplet (lampa, brúska, pilníky, podkladovej bázy, gély, laky, kamienky atď..) cca do 100 eur a od vtedy si akurát len dokupujem nové laky, pilníky vo väčšom počte ks, gél.. čiže raz za pol roka daň možno 30 eur. Dnes je fakt lepšie si robiť nechty sám, ak si trošku šikovná. Tiež som mala prvé nechty hrozné a aj som sedela pri prvých tak 4 hodiny, než som ich vypracovala (hlavne kávou rukou spraviť pravú). Dnes mi to trvá okolo 2-3 hodín podľa zložitosti a dĺžky nechtov. Ušetriš a aj podľa seba spravíš aké chces 😊 držím palce ❤️

bessdonna
20. aug 2024

baby prosim vas a tie laky,ktore slubuju 2-4tyzdne trvanlivost bez lampy?naozaj mozu fungovat?

nelka93
20. aug 2024

Za celý rok na nechty miniem asi 5 eur aj to len za priesvitný lak co si raz za mesiac dám. Inak nechodím na žiadne tieto gélové srandy, nepáči sa mi to

biba_18
20. aug 2024

@bessdonna pokiaľ máš svoje nechty kvalitné tak áno. inak nie

lakebabe
20. aug 2024

@bessdonna z mojich skúseností tie bez lampy nie max týždeň až desať dní

sidonika
20. aug 2024

Ja chodím len na nechty na nohách k vietnamcov v Petržalke. Sú krásne, prirodzené,lak mi vydrží tak tri týždne,potom už vidieť odrastanie. Platím okolo 23€ ale mám k tomu 20 minútovú masáž v perfektnom masážnom kresle a tiež pedikuru a peeling nôh

bessdonna
20. aug 2024

@sidonika to znie dobre.

22abigail22
20. aug 2024

Chodím na gél lak každý 4-5 týždňov a platím 30€ (s tringelom). 🙂
Ale áno, cena 40€-50€ za gél lak u Slovenky (nie Vietnamcov) je štandard. 🫣

lauricka
20. aug 2024

@veklipo inak, trvala tiež znovu začína byť byt využívaná. Ak má človek normálne nechty, je treba si ich pekne upraviť a hotovo. Nechápem, načo ženy nosia také nechty. Ja na to nechodím. Zbytočne vyhodené peniaze.

sofiia87
20. aug 2024

Byvam pri Ba, za gel lak platim 24 eur. Mam velmi sikovnu nechtarku a sama by som si ich take urcite nespravila

micusa2222
20. aug 2024

@melanta a keď má pisateľ polmetrové nechty, aký je to rozdiel ?

Strana
z2