icon

Koľko minút v soláriu je pre ideálne opálenie?

1. júl 2025

Ahojte, bola som v soláriu 3x5minut, prestávka 3-4 dní. Už mám hnedsiu pokožku, bola som dosť bledá. Ešte chcem ísť jeden krát. Na koľko minút si mám dat? Zase 5? Či by ste poradili zase pridať?

laurinka27
1. júl 2025

Čo najviac, ak túžiš po ireverzibilnom poškodení svojej kože.

aurelia2000
2. júl 2025

0.0

dadis
2. júl 2025

Naozaj nula. Ani na slniecku to nie je bezpecne, iba ak s vysokym faktorom a mimo obeda. Rakovina koze bude stale beznejsim ochorenim, nezvysuj si zbytocne riziko, ze ju v neskorsom veku dostanes.

sisska96
2. júl 2025

Nechápem tú mániu, aby sme museli mať hnedú pokožku, lebo bledá je bleee. Potom prídu kožné choroby, melanómy, rakovina a podobne.

sisska96
2. júl 2025

ja mám bledú pokožku a 💩na to z vysoka. Keď som vonku tam mi slnko slabo chytí roky, nohy, prípadne čo mám vonku a kašlem na to

drews_beauty
2. júl 2025

Radšej cukrový nástrek alebo samoopaľovák, to sú bezpečné formy dosiahnutia hnedej pokožky 🙂

autor
2. júl 2025

Zo ❤️❤️❤️ ďakujem všetkým za užitočné rady ....

sisska96
2. júl 2025
@drews_beauty

Radšej cukrový nástrek alebo samoopaľovák, to sú bezpečné formy dosiahnutia hnedej pokožky 🙂

@drews_beauty alebo ešte kakaové maslo, pripadne jesť veľa mrkvy. Ja odkedy zjem mrkvu, slabučko mám nejakú farbu, predtým som bola biela jak mrtvola 😂
A nejem, lebo chcem mať hnedú pokožku, ale už pestujeme a viac mi chutí ako z obchodu tie zo španielska