icon

Koľko platíte za kaderníčku v meste?

6. feb 2023

Je normálna cena za melír, tónovanie, strih a regeneračnu kúru a záverečný styling podľa vás 350€? Ja chápem, že tiež tie ženy musia z niečoho žiť a platiť všetky náklady, a že som tam bola pol dňa a minula na mňa dvojnásobok produktu čo na ženu s priemerne hustými vlasmi, ale aj tak sa mi to zdá ako prepal. Počítala som s tým, že zaplatim max 200. Ako to máte u vašej kaderníčky pokiaľ chodíte na podobné služby ako ja?

Strana
z2
kabinka11
6. feb 2023

Ja by som chcela foto, ako vyzerá frizura za 350e.

catherinah
6. feb 2023

Mne sa zdalo vela 25€ za strihanie, ale uz som ticho.🙊

mirkava
6. feb 2023

@catherinah 😁 no presne ja toľko aj s melirom. Raz som boja v takom akože drahom platila som 60€. Hrala sa mi s tými vlasmi, ale myslím ze to bolo len kino 😁 aby mohla zaúčtovať

terezka2911
6. feb 2023

Daj fotku,ci to aspon stalo za tych 350.

zeldia
6. feb 2023

Neviem čo je “normalne” ale keď si spokojna tak je to super nie? Myslím že melir vydrží 3-4mesiace, môže byt? Neviem nikdy som nemala. Ja chodím na farbenie odrastov každé 4 tyzdne za cca 50e, so strihaním 80e (Kosice)

stankot
6. feb 2023

@catherinah aj mne 😂 nas iba striha,manzela ostriha na kratko a deti podstrihuje a mne ostriha klasika strih a podla tohto co citam pyta hrozne malo a mne sa zdalo ze vela takze uz som tiez ticho 😂

luciador
6. feb 2023

Tak to je mesačná mzda na východe v nemenovanej firme...

xsandrax
6. feb 2023

@barborachors prosím ta ktoré kaderníctvo? 🙏 potrebujem ísť tiež a 350€ nemienim obetovať 😅🙈

lucyluska
6. feb 2023

@tehulka2011 zeby na Farského?

rosavia
6. feb 2023

Wow, ja sice na Slovensku nezijem, ale to je ozaj vela.

tehulka2011
7. feb 2023

@lucyluska ano na Farskeho 😄

kabinka11
7. feb 2023

Autorka sa záhadne stratila.

kvetinka75
7. feb 2023

ja farbenie, strihanie, úprava 40 eur, NR

bazarik456
7. feb 2023

Ja som bola tiež zvedavá na vlasy autorky, ale chápem ju že nereaguje, lebo by som tiež nechcela, aby ma niekto spoznal podľa vlasov na MK😀 ale k veci, asi 4 r. dozadu sme šli s mužom na jedno spoločenské podujatie, na ktoré sme dostali lístky na poslednú chvíľu a nemala som rezervovaný termín na účes, a ja hlúpa som si neurobila prieskum, ale šla som do prvého kaderníctva kde ma vzali (bolo to tiež v BA). Účes bol fajn aj vydržal, ale platila som 120€, mňa tam skoro vykotilo, lebo som bola zvyknutá u nás platiť 15-30€, lebo mám jemné a vtedy aj krátke vlasy, a teda na mne sa veľmi nenarobili. Zaplatila som to, ale už tam nevkročím.

tiezjedna
7. feb 2023

Praha (P1) v prepočte cca 250 €

kiwi3
7. feb 2023

@stanulienkat no s tou viednou... este pred 5-10 rokmi som si hovorila, ze ake maju brutalne drahe sluzby. dnes, ked tam pozeram na ulici nejaky cennik, tak mozem povedat, ze v tomto sme ich nielen dostihli ale aj predbehli... 🙂

zlatovlaska123
7. feb 2023

Čisté zderstvo. Nič viac, nič menej. Pekne na tebe zarobila. Veď to je cena za operáciu alebo opravu zuba v celkovej anestéze. A kde je lekár a kde kaderníčka.
A 7 hodín? To sa na tebe učila alebo čo? Sorry, ale toto fakt neni normálne.
A k tvojej otázke - melír, strih, fúkanie plus nejaká maska a lak - 35 eur. Čas 2.5 hodiny, polodlhé vlasy.

kvetinka75
7. feb 2023

autorka - čo si tam robila 7 hodín? To si neviem predstaviť aké procedúry si mala .

lucyluska
7. feb 2023

@tehulka2011 u Zuzany? Keď áno, aj ja tam chodievam 😺

lucyluska
7. feb 2023

@autorka, bola som včera, v BA, 4 a pol hod.som tam bola. 170e. Chodím každé 4/5 mesiacov.

zeldia
7. feb 2023

Skoda že to neviem nájsť ale nedávno bola na nete kadernicka ktorá robila vlasy nadpajala a neviem čo a cena bola 600e a ta zákaznícka povedala že peniaze ma v aute a ušla bez platenia. Tak tam bol rozpis koľko to stoji a prečo. Že platí nájom elektrinu kúrenie materiál potrebuje aj ona mať plat atd takže cena je relatívna.

ella_mey
8. feb 2023

@barborachors prosím napíšeš mi názov salónu, do ktorého chodíš? 🙏 ďakujem

Strana
z2