Koľko platíte za kaderníčku v meste?
Je normálna cena za melír, tónovanie, strih a regeneračnu kúru a záverečný styling podľa vás 350€? Ja chápem, že tiež tie ženy musia z niečoho žiť a platiť všetky náklady, a že som tam bola pol dňa a minula na mňa dvojnásobok produktu čo na ženu s priemerne hustými vlasmi, ale aj tak sa mi to zdá ako prepal. Počítala som s tým, že zaplatim max 200. Ako to máte u vašej kaderníčky pokiaľ chodíte na podobné služby ako ja?
@catherinah 😁 no presne ja toľko aj s melirom. Raz som boja v takom akože drahom platila som 60€. Hrala sa mi s tými vlasmi, ale myslím ze to bolo len kino 😁 aby mohla zaúčtovať
Neviem čo je “normalne” ale keď si spokojna tak je to super nie? Myslím že melir vydrží 3-4mesiace, môže byt? Neviem nikdy som nemala. Ja chodím na farbenie odrastov každé 4 tyzdne za cca 50e, so strihaním 80e (Kosice)
@catherinah aj mne 😂 nas iba striha,manzela ostriha na kratko a deti podstrihuje a mne ostriha klasika strih a podla tohto co citam pyta hrozne malo a mne sa zdalo ze vela takze uz som tiez ticho 😂
@barborachors prosím ta ktoré kaderníctvo? 🙏 potrebujem ísť tiež a 350€ nemienim obetovať 😅🙈
Ja som bola tiež zvedavá na vlasy autorky, ale chápem ju že nereaguje, lebo by som tiež nechcela, aby ma niekto spoznal podľa vlasov na MK😀 ale k veci, asi 4 r. dozadu sme šli s mužom na jedno spoločenské podujatie, na ktoré sme dostali lístky na poslednú chvíľu a nemala som rezervovaný termín na účes, a ja hlúpa som si neurobila prieskum, ale šla som do prvého kaderníctva kde ma vzali (bolo to tiež v BA). Účes bol fajn aj vydržal, ale platila som 120€, mňa tam skoro vykotilo, lebo som bola zvyknutá u nás platiť 15-30€, lebo mám jemné a vtedy aj krátke vlasy, a teda na mne sa veľmi nenarobili. Zaplatila som to, ale už tam nevkročím.
@stanulienkat no s tou viednou... este pred 5-10 rokmi som si hovorila, ze ake maju brutalne drahe sluzby. dnes, ked tam pozeram na ulici nejaky cennik, tak mozem povedat, ze v tomto sme ich nielen dostihli ale aj predbehli... 🙂
Čisté zderstvo. Nič viac, nič menej. Pekne na tebe zarobila. Veď to je cena za operáciu alebo opravu zuba v celkovej anestéze. A kde je lekár a kde kaderníčka.
A 7 hodín? To sa na tebe učila alebo čo? Sorry, ale toto fakt neni normálne.
A k tvojej otázke - melír, strih, fúkanie plus nejaká maska a lak - 35 eur. Čas 2.5 hodiny, polodlhé vlasy.
autorka - čo si tam robila 7 hodín? To si neviem predstaviť aké procedúry si mala .
Skoda že to neviem nájsť ale nedávno bola na nete kadernicka ktorá robila vlasy nadpajala a neviem čo a cena bola 600e a ta zákaznícka povedala že peniaze ma v aute a ušla bez platenia. Tak tam bol rozpis koľko to stoji a prečo. Že platí nájom elektrinu kúrenie materiál potrebuje aj ona mať plat atd takže cena je relatívna.

Ja by som chcela foto, ako vyzerá frizura za 350e.