icon

Koľko platíte za strihanie u kaderníčky?

19. sep 2026

Ahojte, koľko platíte za strihanie u kaderníčky? Už roky dozazu som v malom meste platila 35€ len za strihanie, ale to bolo v profesionálnom salóne. Dnes mám svoju kaderníčku v KE, ktorá pýta 40. Kolegyňa mi povedala, že toto je teda riadne prepísknutá suma, že toľko pýta len preto, lebo hlúpi sú ochotní dať. Veľmi nemám dobré skúsenosti so salónmi po sídliskách a podobne. Ako často sa dávate strihať vy? A koľko ste ochotní dať? Muži to majú inak, využívajú túto službu výrazne častejšie, priateľ chodí každý mesiac a platí 10.

angelix
19. sep 2026

@anonym_autor v BA 80€ v lepšom salóne

minesasubu
19. sep 2026

Svokra chodi v Ba na miletičku a platí 15€ za strihanie chodi podla potreby
ja chodim do ružinova v Ba a platim komplet 40€
chodim každe 3 mesiace

klarissa25
19. sep 2026

Ale ake strihanie?? Podstrihnutie? Alebo nejaky uces?

anonym_c85686
19. sep 2026

V okresnom meste som si našla kaderníčku, ktorá nemá salón ale malé útulné čisté kaderníctvo, kde strihanie+farbenie ma stojí 30€ aj s tringeltom.Ano, sú aj u nás salóny, ktoré majú veľkolepé priestory, naraz môžu obslúžiť 8-10 zákazníkov.Strihaju dámy, pánov aj deti a len jednoduchý pánsky zostrih stojí viac ako moja celá frizura.Mame aj barbierov, kde pán za strihanie a holenie pokojne nechá aj 100€.

billy_jean
19. sep 2026

Ja platím v KE komplet - dofarbenie odrastov, umytie, podstrihnutie vlasov, vyfúkanie - 130 eur.

anonym_760f99
19. sep 2026

Dala by som aj 50 v krajskom.meste, ak by som.mala istotu, ze ma dobre ostriha. Vymenila som posledne roky cca 10 kaderniciek, ktore su v praxi 15-20rokov, ziadna boba nevie ostrihat. Nechavam si dlhsie, zakazdym si ich podstrihnem sama a nebudem nosit peniaze niekomu, kto sa vysanti na mojich vlasoch ako sam uzna za vhodne. Mna tiez v praci neplatia za to, ze ju spackam.

anonym_cbdf36
19. sep 2026

35€ vratane umytia, fukania, masky a roznych olejov, ser na vyzivu vlasov. Chodim kazde 2 mesiace takze vzdy len podstrihne konceky, nerobi ziadnu vyraznu zmenu strihu ani dlzky vlasov.

muchotrafka298
19. sep 2026

Ja chodim na sidlisku v BA do takeho maleho kadernictva. Platim tam za umytie, podstrihnutie a vysusenie vlasov 30 EUR.
Predtym som chodila do vyhypovaneho BA kadernictva v centre mesta, ale odkedy chceli minuly rok za podstrihnutie koncekov, umytie a vyfukanie 60 EUR, tak dovidenia.
Nemam ziadny zlozity uces, proste mi strihne vlasy do rovna a hotovo.

anonym_71356a
19. sep 2026

včera farbenie,dneš strihanie...kde bude článok?

biba_18
19. sep 2026

ke 40€. nie je drahá

ivana11155
19. sep 2026

@anonym_autor umytie, dofarbenie odrastov, melir, podstrihnutie a fukanie 50eur, dedina okres NM.

marica61
19. sep 2026

Ja neplatim nič. Manžel má strihá, odkedy sme spolu a ja striham jeho.🤗😄😊

marca12
19. sep 2026

Ja chodim uz roky do jedneho salonu a keby aj poriadne zdvihla ceny,tak chodim nadalej k nej,lebo je to jedina,ktora ma ostriha podla predstav. Za podstrihnutie a vytvarovanie ucesu som naposledy platila 25€ mensie okresne mesto.

euka210
19. sep 2026

@anonym_autor cisto len podstrihnutie ci ostrihanie na postupku 10e. Ale horsie, ze aj deti a muzi 9e 🤦‍♀️ mojich chlapcov ma za 10min.jedneho ostrihaneho. Boli casy, ze deti len 4e...a to sme zapadakov...to v Po manzela lacnejsie ostrihali.

anonym_d8ddf4
20. sep 2026

@anonym_autor 70, nitra

ivana11155
20. sep 2026
@euka210

@anonym_autor cisto len podstrihnutie ci ostrihanie na postupku 10e. Ale horsie, ze aj deti a muzi 9e 🤦‍♀️ mojich chlapcov ma za 10min.jedneho ostrihaneho. Boli casy, ze deti len 4e...a to sme zapadakov...to v Po manzela lacnejsie ostrihali.

@euka210 aj mojho syna striha moja kadernicka za 10e, ked bol maly muz aj syn po 3eur, za 10min boli hotovi obidvaja😅. Najlacnejsi barber u nas 25eur a rozdiel ze umyje vlasy a nakonci da gel😀.

anonym_88ad74
21. sep 2026

@anonym_autor satelit pri Ba 25 eur strih, umytie, vyfukanie, alebo vlny zehlickou maska.Z princípu nechodím do veľkých kadernictiev v meste bola som v Bebe na Prievozskej to isté 49 nepotrebujem platiť za pekný priestor a dobru adresu a bola to mladá Ukrajinka