Koľko ste zaplatili za zmenu účesu?
ahojte baby, zvažujem zmenu, mam tmavé hnede vlasy riedke a kratke, mam strasne chut spravit nejaku zmenu lebo niesom spokojna, nasla som si velmi dobry salón kde by mi vlasky aj predĺžili zahustili a nafarbili ako si prajem avšak cenovo by ma takáto zmena vysla okolo 1000€ … je to strasne vela viem, preto váham, kolko ste najviac platili u kadernícky, za nejaku radikálnejšiu zmenu ?
Raz nejak 130 eur a aj to ma skoro vykotilo zo stoličky, lebo len strihala a robila melír, ktorý ani nebolo vidno, keďže ho robila v mojom odtieni. To bolo prvý a poslednýkrát, čo som farbila vlasy 😅
Viac ako 100 dať, tak by som musela vidieť zázraky na tej hlave.
1000 e . 😨
to kde taký salón je - v ktorom meste. no asi v Snine to nebude že. 😉
najviac som platila asi 60 e - melír.
Najviac som platila 120€. Ale nebolo to také úžasné a už tam nechodím ;)
100 ale nič moc teda....to isté mi dovtedy robila moja kaderníčka za 40.....asi si do toho zarátali aj spravovanie IG účtu,na ktorom mali videá a fotky neskutočných melírov,aj preto som tam išla.Sklamanie veľké...
1000 Eur? Však to je dovolenka. By som musela padnúť na hlavu aby som toľko zaplatila u kadernícky
Najviac som platila 120 eur, keď som sa vydávala
@anonym_autor za 1000 eur máš parochňu z pravých vlasov (aj lacnejšiu) a super vlasy, účes na mnoho rokov 👍
200.
Ak mas nato tak smelo do toho 🙂
Ja som dala najviac len 120e a to bolo pred par rokmi.. ale ked uz by som teraz chcela zmenu tak som ochotna dat max 250e.
Nepredlzovala by som si vlasy, keby nemam na opakovane predlzovanie peniaze, to nie je len tak, ze jeden mesiac si to das.. vlasy rastu, o to sa treba starat, aby to nejak vyzeralo.
@anonym_autor na kratke, riedke dat predlzene vlasy? A mas peniaze aj na naslednu starostlivost?
Okolo 70 eur. By mi muselo hrabať za 1000 falošné vlasy. A tou zmenou to nekončí. O tie vlasy sa musíš aj ďalej starať. Takže ďalšie eurá. Za to mám dovolenku.
Platim tak do 200€ za strihanie, melir a farbu. Áno, su aj drahšie aj lacnejšie ale 1000€ by som nedala teda. Kvalitne predĺženie je tak okolo 500-600€. Samozrejme ak máš mega husté vlasy a chceš si ich nechať predĺžiť z vlasov po plecia na vlasy pod zadok, tak sa to na tu tisícku asi vyšplhať môže. Ale podľa mňa sa určite dá nájsť kvalitný salón aj za menej peňazí. Samozrejme záleží, či je tých ušetrených 200-300€ pre teba smerodajnych. Už som bola aj na melire za 500€ a síce ta služba bola síce na znateľne vyššej úrovni, ale už nie priamo úmerná tej cene. Chápeš čo tým myslím. Vlasy za 500€ nebudú 10x lepšie ako tie za 50. Preto ja volím zlatu strednú cestu a volím techniku kde su odrasty prirodzene aby som nemusela chodiť na dorabku čo dva mesiace.
Ale rátaj s tým, ze tých 1000 eur nebude jednorazová investícia. Budeš na to mať aspoň dva krát do roka tak aby ťa to nebolelo platiť?
@anonym_autor 60e za farbenie, a strihanie, odvtedy som u kadernícky nebola, farbím si vlasy sama, strihá ma dcéra. Nepotrebujem žiadne napájanie, ani experimenty na mojej hlave.
v živote by som nedala 1000€ za umelé vlasy - umelé ...
za svoje dávam od 45 do 120 - podľa toho aké ešte ošetrenia mi dáva okrem strihu
a nefarbím ...
@anonym_autor ak na to máš tak do toho chod. Ale treba si uvedomiť aj následnú starostlivosť o take vlasy.
Ja som len za nové vlasy a nadpojenie platia niečo vyše 800€. Na posun musím ísť každé 2-3 mesiace to býva okolo 300€. Farba má stojí v inom kaderníctve okolo 200€ keď som chodila na melir tak to bolo okolo 400€.
Balayage 170 eur rok 2022
190€ , dlhé vlasy (balayage, zosvetlenie , tónovanie, strihanie, regeneračná kúra). To bolo v roku 2023, teraz by ma to určite stálo viac, ale zase bola som v jednom z najdrahších a najlepších salónov v KE. Oplatilo sa, výsledok stál za to a vlasy vôbec neboli zničené 🙂 Záleží aj kde si chceš takúto zmenu dat robiť a hlavne u teba je najdrahšie to predĺženie. Pokiaľ KE/BA drahší, lepší salón, vysvetľuje to tú finálnu cenu...
u mna bol strop 100€ len za strihanie v nobl salone. Ostrihali ma ako hocikde inde za polovicnu sumu. Za 1000€ by som cakala uz nastrelenie novych vlasov.
@anonym_autor za predĺženie a kvalitné vlasy sa platí veľa, ale nie 1000 eur najviac som platila 170 eur za melír a úplnú zmenu ucesu
@anonym_autor S nadpojením kvalitných vlasov ( cca 85 pramienkov v dĺžke 40cm) 1300€…
@anonym_autor S nadpojením kvalitných vlasov ( cca 85 pramienkov v dĺžke 40cm) 1300€…
@nikoletta1712 toto co máš na fotke?
@nikoletta1712 ty vole 🫣
@kavasmliekom Nie…
@nikoletta1712 tak v tom prípade veľmi veľa, keď to nevydrží a zvyšok času máš svoje vlasy. Aj to zničené od farbenia
@nikoletta1712 skôr si nepochopila môj komentár, ale aj to sa stáva 😉
@nikoletta1712 skôr si nepochopila môj komentár, ale aj to sa stáva 😉
@kavasmliekom Tak sa ospraveldňujem potom…
@anonym_autor platim 15€, 15€ farba, striham a farbim sa doma podľa videí na internete. Tie peniaze ak ich máš by som radšej dala do dlhodobych vitaminov a starostlivosti o svoje vlasy nie zaťažovať ich umelými. Ak máš riedke bude to aj tak vidieť a to je ešte horšie
Platim tak do 200€ za strihanie, melir a farbu. Áno, su aj drahšie aj lacnejšie ale 1000€ by som nedala teda. Kvalitne predĺženie je tak okolo 500-600€. Samozrejme ak máš mega husté vlasy a chceš si ich nechať predĺžiť z vlasov po plecia na vlasy pod zadok, tak sa to na tu tisícku asi vyšplhať môže. Ale podľa mňa sa určite dá nájsť kvalitný salón aj za menej peňazí. Samozrejme záleží, či je tých ušetrených 200-300€ pre teba smerodajnych. Už som bola aj na melire za 500€ a síce ta služba bola síce na znateľne vyššej úrovni, ale už nie priamo úmerná tej cene. Chápeš čo tým myslím. Vlasy za 500€ nebudú 10x lepšie ako tie za 50. Preto ja volím zlatu strednú cestu a volím techniku kde su odrasty prirodzene aby som nemusela chodiť na dorabku čo dva mesiace.
Ale rátaj s tým, ze tých 1000 eur nebude jednorazová investícia. Budeš na to mať aspoň dva krát do roka tak aby ťa to nebolelo platiť?
@lavender94 ideálme 2-3 mesiace menit. Potom je to trapenie pre nu aj pre kadernicku. Pocas covidu som mala vlasy 4 mesiace bez prepojenia a bola to katstrofa.

🤣🤣🤣 pre niekoho viac ako mesacny plat 🤦♀️ ale tak kazdy podla svojim moznosti. Ja som platila max 100e. Ale nepotrebujen ziadne predlzenie ani zahustenie