Koľko stojí farbenie vlasov u kaderníčky?
Ku kadernicke chodim sporadicky dat sa ostrihat. Na poslednom farbeni som bola cca pred 15 rokmi, na melir 😀 zatial mam stastie a nemam sediny. Cize absolutne nemam sajnu, co stoji farbenie vlasov. Ide mi cisto o zvedavost. Ako casto si chodite farbit vlasy a kolko to stoji?
Viem, ze je to v zavislosti od regionu, od salonu.. Nemusim ist zase top hairstylistovi v BA, ale taka bezna tuctova kadernicka (bez urazky, nemyslim to v zlom, chodi tam asi vacsina zien), kolko vezme za obycajne farbenie? Ziadne ombre, balayage ani ine zlozite techniky.
diky.
@anonym_autor moja za farbenie berie 80€ + 20 keď chcem strih
pred 5 rokmi som platila za farbenie v zaprdenom meste na vychode slovenska 50€, odvtedy sa farbim sama :D
Ja chodievam raz za mesiac a za farbenie a strih berie 40 eur, ale to chodim k nej domov. Keby idem k nej do salona, tak je to 80+
Fuuu 😀 tak to su riadne palky 😀 uz sa len modlit, nech este dlho nezosediviem 😀
Tak melir a farbenie je velky rozdiel, ale melir ti dlhsie vydrzi, tie odrasty su jemnejsie, lepsie to vyzera, ale aj viac casu stravis u kadernicky a tym padom vyssia cena.. pausalne sa to neda, velke rozdiely su medzi nimi.... mne chodi kocka domov, nema salon, tak je to cenovo prijemnejsie, lebo tieto naklady nema....
@anonym_autor Prestrihanie, umytie, fukanie plus farbenie - 65€ v BA 🙂
Obyčajná, ale šikovna sidlisková BA- 40€, umyje , zafarbí, ostrihá, vyfuka. Bloček nechcem...
Je veľmi lacná, inde vysoko nad 50
Fuuu 😀 tak to su riadne palky 😀 uz sa len modlit, nech este dlho nezosediviem 😀
@anonym_autor ja si farbím sama hennou
@anonym_autor farba + podstrihnutie naposledy pred rokom 70€, teraz netuším. NR
Dedinská kaderníčka - podstrihnutie, farbenie,umytie, vyfúkanie 25 €. Bez bločku.
okolo 60 eur - 70 eur melír, Orava...chodím každé dva-tri mesiace, tie ceny sú vysoké ☹
Ja mám vlasy po lopatky. Moja farbenie, strihanie, umývanie a fúkanie - 120 eur. A to mi nerobí melír, ale dáva jeden druh farby a strihanie bolo iba konce a postupne ofina. Čo sa týka fúkania - iba difúzerom voľne a následne jemne cez guľatú kefu ofinu. Žiadne účesy. Chodím raz za 4-5m, častejšie si dovoliť nemôžem. Ešte si pamätám, keď som u nej platila 60 eur. Bola som v zime v jednom salóne iba strihnúť ofinu - bolo to 10 min, zobrali 10 eur a tiež mi povedali, že na moje vlasy farba, strih, fúkanie viac ako 100 eur.
Na FB mi vyskocilo video 3 arogantnych zenštin z jedneho salona, kde robia ucesy za 500 e a este sa vysmievali z tych, ktore si dovolili ich za to kritizovat.
Obyčajná, ale šikovna sidlisková BA- 40€, umyje , zafarbí, ostrihá, vyfuka. Bloček nechcem...
Je veľmi lacná, inde vysoko nad 50
@cacianka a prezradis, kde to je? Skusila by som vyuzit jej sluzby.
Tak mi napadlo, ked tam vleziete, akceptujete cennik, ci sa este pytate, kolko to bude? Mojej kamke nauctovala 2022 50€ a odvtedy tam nepachla, ci to tej kedernicke nie je luto, ze prisla o zakaznicku, mozno by spatne pytala 35 a boli by spokojne obidve, takto si zapytala a naposledy. (v dome, dvore ma salon a bez blockov ide)
@anonym_autor som na tom tak ako ty pred 15timi kokmi, mozno aj dvanejsie som mala melir.
Ale sediny mam, takze som sa vybrala na farbenie 🙂
Nitra, sukromnicka doma, ale oficialna prevadzka. Farbenie, umytie, strihanie, fukanie - 54€
@cacianka a prezradis, kde to je? Skusila by som vyuzit jej sluzby.
@namornicka v lamači, veľmi neberie nové, lebo má veľa svoje stare zákaznícky. Akú má cenu tento rok, neviem, ešte som nemohla ísť. A ani nie je nejaká echt inovatívna, taká klasika. Robila mi aj 2-3 farebný melír, dosť dávno , cca 50e. Tento rok máme ísť na svadbu , tak plánujem znova. Robila mi aj trvalú, a veľmi dobre.
@anonym_autor dnesna skusenost - farbenie iba korienky, nie dlzky, a 60€. Petrzalka, sidlisko. Ale od marca pojde s cenou vyssie, konsolidacia … A to mam sediny, farbenie je kazde 3 - 4 tyzdne.

@anonym_autor asi kazdych 6-8 tyzdnov dofarbujem za 30€ bez strihania